alex 22.04.2003 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2003 BARDZO prosze o podanie calej sumy, nie tylko za kable, ale puszki,bezpieczniki,styczniki, gniazdka,wylaczniki itp.Nie podawajcie tylko kosztow lampek i zarowek. Nie interesuje mnie robocizna, jak w podobnym watku, a jedynie same materialy.Dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex 27.04.2003 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2003 Ponawiam prosbe, bo chce porownac z wlasnymi kosztami, ktore zupelnie mnie zaskoczyly. Naprawde jestem wkurzona ile to wszystko nas kosztowalo, bo wlasnie dostalam ostatnia fakture i suma sumarom wyszlo 4tys zl!!!To za wszystkie kable, bezpieczniki (tylko jedna roznicowka!), styczniki, puszki, gniazdka, wylaczniki itp. Mamy sporo rzeczy na prad, w tym ogrzewanie akumulacyjne, rekuperator, bojler, plyta ceramiczna itd, ale zeby az tyle kasy???? Nasz domek ma tylko 150m2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 30.04.2003 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2003 U mnie 110m2 za materiały bez osprzętu typu gniazdka, wyłączniki za płaciłem 1100zł. Za tą cenę bezpieczniki 26 szt., rozdzielnia, 19m kabla 5x10, 200m kabla 3x2,5 i 200m kabla 3x1,5 + 150m kabla telefonicznego i 60m telewizyjnego, trochę kabla na tójfazę, różnicówka i parę innych bajerów. Około 70 puszek na gniazda i wyłączniki. Po wszystkim dokupię osprzęt - pewnie z 1000zł pójdzie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts