Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Domku Doodków

majania

Recommended Posts

• 2 weeks później...
  • Odpowiedzi 213
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 4 weeks później...
  • 1 month później...
  • 1 month później...

Witam Cię Jasiu :) a ja myslałam, że już nikt tu nie zagląda :o

Co u nas? Powoli wykańczamy domek, a to kupimy kinkiecik, a to półeczkę...takie tam duprele :wink: robi się coraz przytulniej, chociaż nadal nie mamy na cito skonczonego salonu..tak już docelowo. Na razie tymczasowe meble muszą nam wystarczyć. Mamy już mebelki w dolnej łazience, w wolnej chwili wkleję fotę. W tym roku planujemy urządzić naszą sypialnię, i w związku z tym, musimy zrobić górną łazienkę, bo biegać siusiu na dół mi się nie uśmiecha :-?

Na razie zmiany dzieją się na zewnatz: lada moment będziemy mieli elewację zewnętrzną, na jesień pobitka...no i M działa w ogródku...obiecał, że wklei zdjęcia :wink:

A tak poza tym zabraliśmy się za zaludnianie wolnych pokoi :lol: :lol: :lol:

• 1 year później...
  • 2 weeks później...
  • 1 year później...

Witam się w wątku, choć widzę, że dawno tu nikt nie zaglądał :). Domek bardzo fajny, zainteresował mnie na tyle, że mam kilka pytań, jeśli to majania nie problem :).

1. Jaka jest szerokość balkonów?

2. Jaka jest szerokość okien tych podwójnych na poddaszu?

3. Czy w tym pokoju nad garażem są jakieś skosy? Co nieco udało mi się zobaczyć u Ciebie na zdjęciach, ale jakoś do końca nie mogę sobie tego wyobrazić. A może masz jakieś zdjęcie bardziej z oddali na tę całą ścianę z oknem?

Z góry dziękuję za wszystko. Pozdrawiam :)