majania 11.05.2007 16:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 Witam Jasia ! Zeby nie było tak rózowo ciśnienie mam dzisiaj baaardzo wysokie i krew mnie zalewa bo od czasu jak zalaliśmy strop (tj 17 kwietnia) na budowie bywamy tylko MY!! Majstra ani widu ani słychu - a cięśla "w blokach startowych", ale chyba sobie pójdzie na inną budowę...bo u nas to jeszcze trochę potrwa - przynajmniej tydzień. Oczywiście pod warunkiem, że ktoś się na budowie pojawi A tak było pieknie "po długim weekendzie wchodzimy" - wersja I, "pod koniec tygodnia..." -wersja II, "w czwartek...", "w piątek...", "jeszcze dzień się nie skończył"... zobaczymy co jeszcze usłyszymy Chyba przechwaliłam tą moja brygadę...ale tez nikt nie biecywał, że będzie lekko Widzę, że Ty masz "ciekawsze przygody z murarką" ... idę do Ciebie poczytać na co jeszcze powinnam się przygotować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 21.05.2007 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 cholipka, znowu mi nie przysłało, że piszesz... ale sama sprawdziłam, więc wiem no i pięknie! juz możesz po pokojach chodzić... i herbatkę pić... Fajowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majania 21.05.2007 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Jasia, a kliknęłaś Śledzenie odpowiedzi w moim dzienniku? Tak, moge chodzic...ale tylko po parterze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 22.05.2007 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Jasia kliknęła... ale już wiem czemu nie zadziałało! bo jak odwiedziłam Twoja stronę to nie byłam zalogowana i forum nie wiedziało, że to ja... no cóż... logiczne... każdy ma jakieś marzenia - ja bym chciała pochodzić po moim stropie, Ty po pokojach na poddaszu - ale pocieszę Cię - jest duża szansa, że te małe marzenia wkrótce się spełnią! pozdrowionka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majania 22.05.2007 16:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Ech...bo ja taka niecierpliwa jestem.... Albo nie dzieje się nic, nuda i rozleniwienie mnie dopada, a jak zaczyna się dziać to nie wiem gdzie ręce włożyć, nie nadążam podejmować decyzji ... ech...Nie wiem który stan wolę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 28.05.2007 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2007 Ech...bo ja taka niecierpliwa jestem.... Albo nie dzieje się nic, nuda i rozleniwienie mnie dopada, a jak zaczyna się dziać to nie wiem gdzie ręce włożyć, nie nadążam podejmować decyzji ... ech...Nie wiem który stan wolę znam te odwieczne dylematy - tak źle i tak niedobrze... orzech powiadasz... a brama? a drzwi? skąd bierzecie? i też orzechowe mniam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majania 29.05.2007 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2007 Jasia, brama też orzech - prawdopodobnie z Krispolu...a co do drzwi to jeszcze nie wiem Podobają mi się od Braci Bertrand z naświetleniem bocznym, ale decyzja jeszcze nie została podjęta. Ciekawe jak to wszystko się skomponuje, bo rolety tez mamy w kolorze orzech Oczywiście drzwi ogrodowe będą w kolorze brąż, stalowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 29.05.2007 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2007 Ciekawe jak to wszystko się skomponuje żeby tylko się nie okazało, że każdy orzech z innego drzewa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 13.06.2007 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 no pięknie! więźba faktycznie przekształca mury na dom! A wieszana Wiecha? Pękne uczucie zapewne... My na tą panią musimy jeszcze dłuuugo poczekać! To teraz ciężki tydzień Was czeka - tydzień fetowania... powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majania 14.06.2007 17:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Jasiu, życzę żeby piorun strzelił Pana Be..jesli będzie się zabierał za więźbe tak jak za strop...szczerze współczuję. Nie możecie po prostu z niego zrezygnować ? Ja wymiękam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 15.06.2007 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Jasiu, życzę żeby piorun strzelił Pana Be.. wypluj to, wypluj!!! bo kto mi dom wybuduje? pan Beee jest tani i dobry i dlatego jeszcze go znosimy - choć pewnie wkrótce zaczniemy kalkulować, czy jednak faktycznie nam się to opłaca... a wiesz, ja też wymiękam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia z Poznania 17.06.2007 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 Masz piękny domek. Czym będziecie kryć dach? Karpiówka? Macie piękne wole oko. Trzymam kciuki za budowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majania 17.06.2007 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 Masz piękny domek. Czym będziecie kryć dach? Karpiówka? Macie piękne wole oko. Trzymam kciuki za budowę. Domyślam się że to do Jasi bo nie posiadam wolego oczka, tylko lukarnę Jasiu, proszę wypowiedz się U nas będzie Roben Falista Plus w kolorze antracyt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia z Poznania 18.06.2007 04:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 Sorry pierwotnie miał być do Ciebie. Coś mi się pomyliło. Twój domek też bardzo mi się podoba. Bardzo lubię te z Archetonu. Mój poprzedni dom też był z tej pracowni. Trzymam kciuki za budowę i materiały. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majania 18.06.2007 05:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 Dziękuję Sylwio, także trzymamy kciuki i śledzimy Wasze postępy Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 18.06.2007 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 Masz piękny domek. Czym będziecie kryć dach? Karpiówka? Macie piękne wole oko. Trzymam kciuki za budowę. Domyślam się że to do Jasi bo nie posiadam wolego oczka, tylko lukarnę Jasiu, proszę wypowiedz się U nas będzie Roben Falista Plus w kolorze antracyt. Jasia się wypowiada: kupiliśmy karpiówkę z Krotoszyna, kolor antracyt wole oka mamy tylko w projekcie (i w marzeniach... ) - ze wzgędu na zbyt duży koszt dachu musieliśmy z nich zrezygnować... Majania i Sylwia z Poznania! Pozdrawiam i niech się nam domy pięknie budują! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuczek1719499749 26.06.2007 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 Klinkier prezentuje się pięknie, nawet widzieliśmy na żywo, bo codziennie przejżdżamy tamtędy do pracy Powodzenia w dalszych pracach! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 26.06.2007 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 No komin git! Piękny! Rasowy! a Majstry pracują od 5.30 do wieczora?! co to za ludzie?! święci jacyś?! R E W E L A C J A ! ja też bym tak chciała... to znaczy nie pracować tylko, żeby mi tak pracowali... pozdrawiam budujących i lokatorów na gapę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majania 29.06.2007 17:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 Dzięki dziweczyny !! Z klinkieru jestem dumna ... a brygada pracuje tak, bo ma tyle roboty, że się nie wyrabiają...wpadają na 2-3 dni i robią tyle co inni w dwa tygodnie...ale później nie ma nikogo przez miesiąc..coś za coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuczek1719499749 17.07.2007 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 Witaj Majania! jaką ładną bramę garażową wybraliście. Mogę z małą prośbą? Tak się składa, że my będziemy mieli okna w identycznym kolorze jak ta Wasza brama (orzech włoski) i teraz poszukujemy właśnie odpowiedniej bramy Te z hoermana czy Wiśniowskiego mają jakieś kosmiczne ceny, a ta którą pokazałaś jest bardzo ładna. Możesz coś więcej o tej bramie napisać? Jolrom to jest nazwa firmy? Droga była bestia? pozdrawiam ps. Dopinguję w dalszych pracach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts