Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Domku Doodków

majania

Recommended Posts

Witam Jasia !

Zeby nie było tak rózowo ciśnienie mam dzisiaj baaardzo wysokie i krew mnie zalewa bo od czasu jak zalaliśmy strop (tj 17 kwietnia) na budowie bywamy tylko MY!! Majstra ani widu ani słychu - a cięśla "w blokach startowych", ale chyba sobie pójdzie na inną budowę...bo u nas to jeszcze trochę potrwa :( - przynajmniej tydzień. Oczywiście pod warunkiem, że ktoś się na budowie pojawi :( A tak było pieknie "po długim weekendzie wchodzimy" - wersja I, "pod koniec tygodnia..." -wersja II, "w czwartek...", "w piątek...", "jeszcze dzień się nie skończył"... zobaczymy co jeszcze usłyszymy :( Chyba przechwaliłam tą moja brygadę...ale tez nikt nie biecywał, że będzie lekko :wink:

Widzę, że Ty masz "ciekawsze przygody z murarką" ... idę do Ciebie poczytać na co jeszcze powinnam się przygotować :wink:

• 2 weeks później...
  • Odpowiedzi 213
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Jasia kliknęła... :wink:

ale już wiem czemu nie zadziałało! :D bo jak odwiedziłam Twoja stronę to nie byłam zalogowana i forum nie wiedziało, że to ja... no cóż... logiczne... :D

każdy ma jakieś marzenia :) - ja bym chciała pochodzić po moim stropie, Ty po pokojach na poddaszu - ale pocieszę Cię - jest duża szansa, że te małe marzenia wkrótce się spełnią! :D

pozdrowionka!

Ech...bo ja taka niecierpliwa jestem.... Albo nie dzieje się nic, nuda i rozleniwienie mnie dopada, a jak zaczyna się dziać to nie wiem gdzie ręce włożyć, nie nadążam podejmować decyzji ... ech...Nie wiem który stan wolę :roll: :oops:

znam te odwieczne dylematy - tak źle i tak niedobrze... :-? :wink:

orzech powiadasz... a brama? a drzwi? skąd bierzecie? i też orzechowe mniam? :D

Jasia, brama też orzech - prawdopodobnie z Krispolu...a co do drzwi to jeszcze nie wiem :roll: Podobają mi się od Braci Bertrand z naświetleniem bocznym, ale decyzja jeszcze nie została podjęta. Ciekawe jak to wszystko się skomponuje, bo rolety tez mamy w kolorze orzech :D Oczywiście drzwi ogrodowe będą w kolorze brąż, stalowe.

• 2 weeks później...
Masz piękny domek. Czym będziecie kryć dach? Karpiówka? Macie piękne wole oko. Trzymam kciuki za budowę. :wink:

Domyślam się że to do Jasi bo nie posiadam wolego oczka, tylko lukarnę :roll: Jasiu, proszę wypowiedz się :) U nas będzie Roben Falista Plus w kolorze antracyt.

Jasia się wypowiada:

kupiliśmy karpiówkę z Krotoszyna, kolor antracyt :D

wole oka mamy tylko w projekcie (i w marzeniach... :( ) - ze wzgędu na zbyt duży koszt dachu musieliśmy z nich zrezygnować...

Majania i Sylwia z Poznania! Pozdrawiam i niech się nam domy pięknie budują!

• 2 weeks później...
  • 3 weeks później...

Witaj Majania!

jaką ładną bramę garażową wybraliście. Mogę z małą prośbą? :oops: :wink: Tak się składa, że my będziemy mieli okna w identycznym kolorze jak ta Wasza brama (orzech włoski) i teraz poszukujemy właśnie odpowiedniej bramy :D Te z hoermana czy Wiśniowskiego mają jakieś kosmiczne ceny, a ta którą pokazałaś jest bardzo ładna. Możesz coś więcej o tej bramie napisać? Jolrom to jest nazwa firmy? Droga była bestia? :wink:

pozdrawiam

ps. Dopinguję w dalszych pracach 8)