Jasia 21.08.2007 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 więcej? za dobrze by było ! przeprowadzka na wiosnę? w tym tempie to chyba jednak raczej prawdobodonie wcześniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 22.08.2007 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 czyżby zbrodnia doskonała...? oby! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majania 22.08.2007 15:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 czyżby zbrodnia doskonała...? oby! Jasiu, jesli takie istnieją wypróbowałabym wpierw na Panu Be..a potem na moich ścianach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 22.08.2007 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 czyżby zbrodnia doskonała...? oby!Jasiu, jesli takie istnieją wypróbowałabym wpierw na Panu Be..a potem na moich ścianach zbyt ryzykowne - narzędzie by Ci się popsuło i z tynków nici... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 01.09.2007 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 hej majania! ładnie pracujecie - u mnie też się trochę ruszyło... a przy okazji - może zrobisz sobie podpisy z linkami do dziennika i komentarzy? będzie łatwiej przeskoczyć, żeby po przeczytaniu wpisu do dziennika od razu komentować ; tu Maksiu radzi, jak to zrobić: http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=67202 pozdrowionka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danap 01.09.2007 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 hej majania! może zrobisz sobie podpisy z linkami do dziennika i komentarzy? będzie łatwiej przeskoczyć, żeby po przeczytaniu wpisu do dziennika od razu komentować ; już dawno chciałam o to prosić, ale jakoś nieśmiała byłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majania 01.09.2007 14:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 Dziewczyny - dla Was wszystko!! Jasiu - trzymam kciuki za postępy na budowie i więźbę. Oby cieśla nie musiał robić takich przerw na odpoczynek jak mój..echhh Danap - ogród Twoich rodziców zapiera dech !!! Mój ideał!! Może uda mi się stworzyć podobne cudo..za jakeś 50 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 01.09.2007 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 Ho, ho, ho. Dawno tu nie byłam, toż to prawie można już w waszym domku zamieszkać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danap 02.09.2007 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 majaniu, zamawiaj szybko drzwi , ale chyba że macie jakąś prowizorkę na razie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majania 02.09.2007 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 krys1, masz rację "prawie" - prawie robi wielką różnicę ...ale jeszcze trochę Danap, pewnie ze mamy prowizorkę ...płytę OSB ale to juz najwyzsza pora pomyśleć o czymś ...hmm..stabilniejszym. Do domku na razie wchodzimy drzwiami od strony "ogrodu" - te są na kluczyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 06.09.2007 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 nie widzę zdjęć ! ja chcę widzieć !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majania 06.09.2007 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Jasia, teraz widzisz ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 06.09.2007 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 oooo, ja widzę! i co z tym oknem - będzie, czy nie będzie? moim zdaniem nie byłoby tych okien za dużo... no i czekam na zdjęcia pięknie ukończonego dachu! i Majania, dzięki za pozytywne ustosunkowanie się do mojej prośby a ten mój cieśla to jednak MUSIAŁ zrobić sobie taką przerwę na odpoczynek, jak Twój... no co za dziady... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majania 07.09.2007 06:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 Jasiu, no okno jest...juz zamontowane i nie jest źle tyle, ze w pokoju wyszło dość wysoko - mycie z drabiny czeka mnie na 100%, a i o wylądaniu przez nie mozna zapomnieć...ale kompromisy budowlane to niestety częsta sprawa Zależało mi żeby nie mieć różnych wysokości okien połaciowych na elewacji frontowej i tak jest. Czytałam o Twoim cieśli... Pod naszym domem co kilka dni zatrzymuje się ktoś i pyta o wolny termin naszych cieśli...Duzo osoób czeka na swój dach i dachowcy mają roboty pełne ręce, dlatego tak robą. A my cóż możemy...wkurzamy się i czekamy W sumie ja narzekac nie moge bo choć sprawa dachu ciagnie się już dłuuugo, to nie wstrzymywało nam to dalszych prac... Trzymam kciuki za Twoje nerwy - ja juz bym padła i się nie podniosła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danap 11.09.2007 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 napisz coś więcej o twojej kuchni co to za firma ile będzie kosztowac i takie tam ps. podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majania 12.09.2007 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 danap, kuchnia jest z pracowni stolarskiej z mojego rodzinnego miasta, cena jeszcze się zmieni, tak jak i sam projekt kuchni - mam własną wizję Te jasne meble są w kolorze wanlili z lakierowanej płyty. Wzorem była ta kuchnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 14.09.2007 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 majania, dach wyszedł bardzo ładnie! ale, aleee! 10 lat razem to liczone po ślubie czy od pierwszej randki? taka kobieca ciekawość... my wczoraj, 13 września, mieliśmy 6 lat od poznania się... fakt, kto by pomyślał... że ten czas tak leci... gratulacje! I życzę Wam, żeby następne 10 lat, spędzone w nowym domu, dało Wam co najmniej tyle samo szczęścia! A potem będzie jeszcze lepiej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majania 14.09.2007 17:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 ale, aleee! 10 lat razem to liczone po ślubie czy od pierwszej randki? taka kobieca ciekawość... 10 lat razem...3 lata po ślubie... gratulacje! I życzę Wam, żeby następne 10 lat, spędzone w nowym domu, dało Wam co najmniej tyle samo szczęścia! A potem będzie jeszcze lepiej! Dziękuję, dziękuję my wczoraj, 13 września, mieliśmy 6 lat od poznania się... No proszę, to też macie co świętować !! Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 17.09.2007 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 też dziękuję za gratulacje! piękne te rurki, piękne... a w dużej łazience umywalki będziesz miała dwie? i myślałaś już nad płytkami? kolorami? Majania, w tym tempie to Wy się wprowadzicie raczej we wczesnej zimie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majania 17.09.2007 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 Tak, Jasiu, na górze będą dwie umywalki bo zakochałam się w tej propozycji cersantitu A o płytkach myślę w dzień i w nocy..ale jakoś nic mi się nie podoba... Zaczynam mieć początki koncepcji na dolną łazienkę, ale górna jeszcze w proszku Ech coraz trudniej wracać do małego, ciasnego mieszkana...no może tylko chłodne dni powodują, że jeszcze chociaż nocujemy na starych śmieciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts