Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Domku Doodków

majania

Recommended Posts

• Odpowiedzi 213
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 weeks później...

hej majania!

ładnie pracujecie :D - u mnie też się trochę ruszyło... :D

a przy okazji - może zrobisz sobie podpisy z linkami do dziennika i komentarzy? będzie łatwiej przeskoczyć, żeby po przeczytaniu wpisu do dziennika od razu komentować :D; tu Maksiu radzi, jak to zrobić: http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=67202

8) pozdrowionka 8) !

oooo, ja widzę! :D

i co z tym oknem - będzie, czy nie będzie? moim zdaniem nie byłoby tych okien za dużo... :)

no i czekam na zdjęcia pięknie ukończonego dachu!

i Majania, dzięki za pozytywne ustosunkowanie się do mojej prośby :D

a ten mój cieśla to jednak MUSIAŁ zrobić sobie taką przerwę na odpoczynek, jak Twój... no co za dziady... :-?

Jasiu, no okno jest...juz zamontowane i nie jest źle :) tyle, ze w pokoju wyszło dość wysoko - mycie z drabiny czeka mnie na 100%, a i o wylądaniu przez nie mozna zapomnieć...ale kompromisy budowlane to niestety częsta sprawa :) Zależało mi żeby nie mieć różnych wysokości okien połaciowych na elewacji frontowej i tak jest.

Czytałam o Twoim cieśli... :-? Pod naszym domem co kilka dni zatrzymuje się ktoś i pyta o wolny termin naszych cieśli...Duzo osoób czeka na swój dach i dachowcy mają roboty pełne ręce, dlatego tak robą. A my cóż możemy...wkurzamy się i czekamy :evil: W sumie ja narzekac nie moge bo choć sprawa dachu ciagnie się już dłuuugo, to nie wstrzymywało nam to dalszych prac...

Trzymam kciuki za Twoje nerwy - ja juz bym padła i się nie podniosła :roll:

majania, dach wyszedł bardzo ładnie! :D

ale, aleee! 10 lat razem to liczone po ślubie czy od pierwszej randki? :p taka kobieca ciekawość... :wink:

my wczoraj, 13 września, mieliśmy 6 lat od poznania się...

fakt, kto by pomyślał... że ten czas tak leci...

gratulacje! :p I życzę Wam, żeby następne 10 lat, spędzone w nowym domu, dało Wam co najmniej tyle samo szczęścia! A potem będzie jeszcze lepiej! :D

ale, aleee! 10 lat razem to liczone po ślubie czy od pierwszej randki? taka kobieca ciekawość...

10 lat razem...3 lata po ślubie...

gratulacje! I życzę Wam, żeby następne 10 lat, spędzone w nowym domu, dało Wam co najmniej tyle samo szczęścia! A potem będzie jeszcze lepiej!

Dziękuję, dziękuję :D

my wczoraj, 13 września, mieliśmy 6 lat od poznania się...

No proszę, to też macie co świętować !! Gratulacje :D

Tak, Jasiu, na górze będą dwie umywalki bo zakochałam się w tej propozycji cersantitu :) A o płytkach myślę w dzień i w nocy..ale jakoś nic mi się nie podoba... :( Zaczynam mieć początki koncepcji na dolną łazienkę, ale górna jeszcze w proszku :cry:

Ech coraz trudniej wracać do małego, ciasnego mieszkana...no może tylko chłodne dni powodują, że jeszcze chociaż nocujemy na starych śmieciach :lol: