Jasia 19.09.2007 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 ta propozycja cersanitu bardzo interesująca! (a możesz mnie poinstruować, jak się robi takie odnośniki?) na temat płytek mam podobne przemyślenia - już jakiś czas temu wymyśliłam, że łazienka będzie z białych płytek a ściany pomalowane na jakiś zdecydowany kolor, np.niebieski, zielony czy bordowy i chyba zostanę przy tym pomyśle (choć białych płytek w sklepach trzeba szukać ze świecą... ) - bo chodząc po sklepach jakoś też nie mogę trafić na inne inspiracje... na drugą łazienkę nie mam kompletnie pomysłu, ale liczę na oświecenie a daleko się przeprowadzicie od ciasnego mieszkania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majania 19.09.2007 17:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 (a możesz mnie poinstruować, jak się robi takie odnośniki?) Wpisujesz tu wpisujesz link[/color]]tutaj piszesz co ma się wyświetlać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 19.09.2007 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 wielkie dzięki Majania! w nagrodę mam coś dla Ciebie tu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majania 19.09.2007 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majania 19.09.2007 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 27.09.2007 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Majania, po pierwsze, gdzie odnośniki?! fajnie z nimi było, czemu tak krótko? po drugie, szału można dostać, nie ? - dwa dni poślizgu w jednej kwestii powodują dwa tygodnie poślizgu w innej... po trzecie, Stefan przesłodki - znam tę miłość do kotów, sama tak mam , u nas musowo zamieszka jakiś kociak a jak Stefan do Was trafił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majania 27.09.2007 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Stefan jest potomkiem dzikiej kocicy, która od kilku lat (hehehehe) koci się na terenie włości mojego znajomego Ów znajomy jest w posiadaniu starszego brata Stefka, a że kotów w domu ma sztuk 2 to Mały trafił do nas. Zawsze marzyłam o rudym kocie Stefcio jest oczywiście geniuszem ... umie juz napisac na klawiaturze KOOOPYYYTKOOOOOoooo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 28.09.2007 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Stefcio jest oczywiście geniuszem ... umie juz napisac na klawiaturze KOOOPYYYTKOOOOOoooo.... szafeczka gazowa piękna! a grzejniki jakie ędziecie mieć? też ładne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majania 28.09.2007 16:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 a grzejniki jakie ędziecie mieć? też ładne? Tego niewie jeszcze nikt ... grzejniki jeszcze niewybrane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 11.10.2007 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Majania! nie obijaj się! pokaż, co tam u Was?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAAW 11.10.2007 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 No właśnie! czekamy na kolejne newsy i fotki z budowy a raczej z urządzania domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 16.10.2007 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 no no no, działanie kolektywne zauważam... witamy Męża (hmm, w jego własnych komentarzach... ) no to dowiedzieliśmy się co tam u Was a teraz chcemy zobaczyć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danap 24.10.2007 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 chwile nie zaglądałam, a tu prosze tyle zrobione kibelka zazdroszczę, macie ogrzewanie i wc więc można się wprowadzać majaniu gdzie odnośniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 25.10.2007 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 majaniu gdzie odnośniki no właśnie - może Tobie odpowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majania 25.10.2007 17:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Kochane - ja po prostu mam wrażenie że nikogo to nie obchodzi co ja sobie tutaj piszę. A ten kogo obchodzi, zapisał sobie link Ale na Waszą prośbę uzupełniam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danap 25.10.2007 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 obchodzi nawet jeżeli nie piszę codzienne, to zaglądam regularnie, po prostu ja taka nie literacka jestem, ale obecna i zainteresowana ciągle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 26.10.2007 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Kochane - ja po prostu mam wrażenie że nikogo to nie obchodzi co ja sobie tutaj piszę. A ten kogo obchodzi, zapisał sobie link Ale na Waszą prośbę uzupełniam ... to jakaś depresja jesienna jest? czy z innego powodu takie bzdury wypisujesz?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majania 26.10.2007 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Jaśka, jakbyś trafiała hehehe..jesień...zimno...no i notoryczny brak pomysłów dają w kość... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 29.10.2007 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 Cha! w taki jesienny czas są chwile, że każdy by się gdzieś chętnie zaszył... nawet ja... ale Majania, wiesz co? przejdzie Ci! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 31.10.2007 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 Majania, mam pomysła! widzę, że pokoje na górze będą niedługo gotowe do malowania - kup sobie więc jakąś farbę (np. białą, to nie będziesz się męczyła nad wyborem koloru ), do tego pędzel i drabina i zabierz się za malowanie! jak wiadomo praca fizyczna bardzo dobrze wpływa na krążenie krwi, krążąca szybciej krew rozgrzewa organizm, rozgrzany organizm lepiej funkcjonuje, wtedy główka pracuje i pomysły same się w niej rodzą! poza tym pobędziesz w swoich przyszłych wnętrzach i na pewno coś tam ciekawego wymyślisz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts