Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Domku Doodków

majania

Recommended Posts

ta propozycja cersanitu bardzo interesująca! :D (a możesz mnie poinstruować, jak się robi takie odnośniki?)

na temat płytek mam podobne przemyślenia - już jakiś czas temu wymyśliłam, że łazienka będzie z białych płytek a ściany pomalowane na jakiś zdecydowany kolor, np.niebieski, zielony czy bordowy i chyba zostanę przy tym pomyśle (choć białych płytek w sklepach trzeba szukać ze świecą... :roll:) - bo chodząc po sklepach jakoś też nie mogę trafić na inne inspiracje... na drugą łazienkę nie mam kompletnie pomysłu, ale liczę na oświecenie :D

a daleko się przeprowadzicie od ciasnego mieszkania? :)

• Odpowiedzi 213
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Majania, po pierwsze, gdzie odnośniki?! :) fajnie z nimi było, czemu tak krótko?

po drugie, szału można dostać, nie :-? ? - dwa dni poślizgu w jednej kwestii powodują dwa tygodnie poślizgu w innej... :roll:

po trzecie, Stefan przesłodki :D - znam tę miłość do kotów, sama tak mam :D, u nas musowo zamieszka jakiś kociak :D

a jak Stefan do Was trafił?

Stefan jest potomkiem dzikiej kocicy, która od kilku lat (hehehehe) koci się na terenie włości mojego znajomego :D Ów znajomy jest w posiadaniu starszego brata Stefka, a że kotów w domu ma sztuk 2 to Mały trafił do nas. Zawsze marzyłam o rudym kocie :lol: Stefcio jest oczywiście geniuszem ... umie juz napisac na klawiaturze KOOOPYYYTKOOOOOoooo....

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...

Majania, mam pomysła! :D

widzę, że pokoje na górze będą niedługo gotowe do malowania - kup sobie więc jakąś farbę (np. białą, to nie będziesz się męczyła nad wyborem koloru :wink:), do tego pędzel i drabina i zabierz się za malowanie! :D

jak wiadomo praca fizyczna bardzo dobrze wpływa na krążenie krwi, krążąca szybciej krew rozgrzewa organizm, rozgrzany organizm lepiej funkcjonuje, wtedy główka pracuje i pomysły same się w niej rodzą! :D poza tym pobędziesz w swoich przyszłych wnętrzach i na pewno coś tam ciekawego wymyślisz! :D