Altariela 04.11.2007 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 Majania, umywalka rewelacja Możesz podać producenta i model? A z urządzaniem wnętrz to Cię doskonale rozumiem, ja jestem na etapie opracowywania elektryki i już mam serdecznie dość. A mojej łazienki już nienawidzę, żadne oświetlenie tam nie pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majania 04.11.2007 15:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 O dziwo nie jest o umywalka żadnego z wiodacych producentów: Umywalka Nablatowa Trend Alveo, a teraz szukam pasującego WC-tu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Altariela 04.11.2007 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 Prześliczna, choć szkoda że tylko w jednym rozmiarze... ale może do małej łazienki mi się zmieści Jak znajdziesz pasujący kibelek to wrzuć fotkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 06.11.2007 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 umywalka bardzo ładna Majania, a wypróbowałaś mojego pomysła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zakrzewianka 06.11.2007 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 ale suuuuper umywalka! A rude to są ZAWSZE kocurki, a nie kotki. Nasz natomiast miał być Gucio (szary ) a jest: GUSTAWA pozdrawiam serdecznie i podziwiam tempo prac. Czy generalnie zadowoleni jesteście z tych posadzek? Poszukujemy sprawdzonej ekipy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majania 06.11.2007 17:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Majania, a wypróbowałaś mojego pomysła? Jaska, takiego mam plana - walnąc wsjo na biało (pokoje na górze)...a potem się zastanawiać nad kolorami...no chyba, że nagle dostanę olśnienia A rude to są ZAWSZE kocurki, a nie kotki. Serio ?? Nie wiedziałam Gustawa - też fajnie. Nasz Steff jest boski. Jestem jego wierną fanką Czy generalnie zadowoleni jesteście z tych posadzek? Poszukujemy sprawdzonej ekipy.... Naszych chłopaków spokojnie mogę polcecić - pracują od rana do świtu, byleby robta była zrobiona, a przede wszystkim pilnują żeby wszystko było ok. Kontakt: p. Tomek 0 609 911 292. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 07.11.2007 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 olśnienie dobra rzecz! i czasami się trafia nawet nam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 12.11.2007 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 brama bardzo ładna! na pilota? a panowie od wykończeniówki jeśli będą energicznie pracować to na pewno nie zamarzną PS. Majania, czy Ty już mnie niegdy nie odwiedzisz?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majania 12.11.2007 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 W sumie chyba upadłam na głowę, ale - masz rację Jasiu - brama jest na pilota Miała być przygotowana pod montaż automatyki, tak żeby w bliżej nieokreślonej przyszłości można było zaszaleć, ale po wyliczeniach doszliśmy do wniosku, że zamówienie i montaż samej automatyki w terminie późniejszym przedraża nam prawie o połowe ten luksus. Stało się - mamy piloty ... i brak możliwości wjechania do garażu ze względu na góry piachu (oczywiście stan tymczasowy). Kochana, jestem zagorzałą zwolenniczką Twojego dziennika i śledzę go na bieżąco...tylko rzadko się odzywam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 12.11.2007 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 to super, że na pilota! teraz tylko widzę dwa rozwiązania - brak ogrodzenia, albo brama wjazdowa również na pilota a co, jak szaleć to szaleć PS. ale fajnie! ...ależ proszę Cię, nie bądź taka nieśmiała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 19.11.2007 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Majania, super! Dom ma już wdzianko na zimę! powiem Ci szczerze, że też mnie przeraża konieczność wyboru sposród tylu produktów - chyba faktycznie najlepiej zdecydować się na jedną markę to przynajmniej będzie redukcja opcji podoba mi się ten Samsung - nie wiedziałam, że są takie piekarniki, to może być bardzo przydatna funkcja a te drzwi Porty to który Styl wybraliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majania 19.11.2007 22:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Jasiu, od jakiegoś czasu jesteś jedyną ososbą komentującą...cieszę się, że chcociaz Ty mnie wspierasz a te drzwi Porty to który Styl wybraliście? Aaaa...taki teraz tylko widzę dwa rozwiązania - brak ogrodzenia, albo brama wjazdowa również na pilota a co, jak szaleć to szaleć Hihihihi...na razie musiałabym mieć niezłą terenówkę żeby dostać się do garażu (tony piacho-gliny z wykopu szamba zalegają przed domem)....ale pstryczek w pilocie już działa Prześliczna, choć szkoda że tylko w jednym rozmiarze... ale może do małej łazienki mi się zmieści Jak znajdziesz pasujący kibelek to wrzuć fotkę A co powiesz na taki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 20.11.2007 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Majania, oczywiście, że Cię wspieram, ale nie ja jedna! chociażby na tej stronie doliczyłam się sześcioro innych wspierających a nie pomyślałaś, że być może inni są tak samo nieśmiali w komentowaniu Twojego dziennika jak Ty mojego? Cha! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuczek1719499749 20.11.2007 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Mówisz - masz, spieszę ze wsparciem Chociaż jak patrzę na tempo jakie przyjęliście, to nie wiem komu wsparcie jest bardziej potrzebne... Chyba tylko nie zazdroszczę dylematów wykończeniowych - ale spokojnie, wszystko przede mną Napisz jak się sprawuje brama - do nas zjedzie dokładnie ta sama (za Twoją sprawką Majania ) Pozdrawiam, powodzenia w dalszych pracach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majania 20.11.2007 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 a nie pomyślałaś, że być może inni są tak samo nieśmiali w komentowaniu Twojego dziennika jak Ty mojego? Jaśka, no już mi nie wypominaj Żuczku, miło odnotować Twój powrót na forum Napisz jak się sprawuje brama Yyyyyy...za wiele jej nie używamy, bo nie ma kiedy...i nie ma jak za to prezentuje się OK! Było trochę nerwówki, bo w pierowtnie ustalonym terminie okazało się, że brama i owszem, została wyprodukowana, ale na niewłasciwym panelu. Na szczęście ten problem już za nami A co do postępu prac...moje myśli nie nadążają za oczekiwanymi wytycznymi w wykończeniówce..."niech ktoś zatrzyma wreszcie świat - ja wysiadam..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 21.11.2007 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 lampa faktycznie wytwarza miły nastrój i jaką ma ciekawą podstawę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuczek1719499749 21.11.2007 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 Majania, czy mogłabyś poratować mnie namiarem na swojego instalatora? Byłaś zadowolona ze współpracy? Nasz przyszły instalator coraz mniej nam się podoba, bo zaczyna coś kręcić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majania 24.11.2007 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 zuczku, poszlo na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuczek1719499749 26.11.2007 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 zuczku, poszlo na priv Dzięki wielkie Majania ps. Jakie ładne drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 26.11.2007 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 ach, klucze do własnego domu! zazdroszczę tej radości! a drzwi bardzo ładne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts