Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Domku Doodków

majania

Recommended Posts

• Odpowiedzi 213
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Majania, a wypróbowałaś mojego pomysła?

Jaska, takiego mam plana - walnąc wsjo na biało (pokoje na górze)...a potem się zastanawiać nad kolorami...no chyba, że nagle dostanę olśnienia :roll:

A rude to są ZAWSZE kocurki, a nie kotki.

Serio ?? Nie wiedziałam :o Gustawa - też fajnie. Nasz Steff jest boski. Jestem jego wierną fanką :lol:

Czy generalnie zadowoleni jesteście z tych posadzek? Poszukujemy sprawdzonej ekipy....

Naszych chłopaków spokojnie mogę polcecić - pracują od rana do świtu, byleby robta była zrobiona, a przede wszystkim pilnują żeby wszystko było ok. Kontakt: p. Tomek 0 609 911 292.

W sumie chyba upadłam na głowę, ale - masz rację Jasiu - brama jest na pilota 8) Miała być przygotowana pod montaż automatyki, tak żeby w bliżej nieokreślonej przyszłości można było zaszaleć, ale po wyliczeniach doszliśmy do wniosku, że zamówienie i montaż samej automatyki w terminie późniejszym przedraża nam prawie o połowe ten luksus. Stało się - mamy piloty ... i brak możliwości wjechania do garażu ze względu na góry piachu :lol: (oczywiście stan tymczasowy).

Kochana, jestem zagorzałą zwolenniczką Twojego dziennika i śledzę go na bieżąco...tylko rzadko się odzywam :oops:

Majania, super! Dom ma już wdzianko na zimę! :)

powiem Ci szczerze, że też mnie przeraża konieczność wyboru sposród tylu produktów - chyba faktycznie najlepiej zdecydować się na jedną markę to przynajmniej będzie redukcja opcji :roll:

podoba mi się ten Samsung - nie wiedziałam, że są takie piekarniki, to może być bardzo przydatna funkcja :)

a te drzwi Porty to który Styl wybraliście? :)

Jasiu, od jakiegoś czasu jesteś jedyną ososbą komentującą...cieszę się, że chcociaz Ty mnie wspierasz :oops:

a te drzwi Porty to który Styl wybraliście?

Aaaa...taki

teraz tylko widzę dwa rozwiązania - brak ogrodzenia, albo brama wjazdowa również na pilota a co, jak szaleć to szaleć

Hihihihi...na razie musiałabym mieć niezłą terenówkę żeby dostać się do garażu (tony piacho-gliny z wykopu szamba zalegają przed domem)....ale pstryczek w pilocie już działa :lol:

Prześliczna, choć szkoda że tylko w jednym rozmiarze... ale może do małej łazienki mi się zmieści :) Jak znajdziesz pasujący kibelek to wrzuć fotkę 8)

A co powiesz na taki :roll: ?

Mówisz - masz, spieszę ze wsparciem :D 8) Chociaż jak patrzę na tempo jakie przyjęliście, to nie wiem komu wsparcie jest bardziej potrzebne... :-? :wink: Chyba tylko nie zazdroszczę dylematów wykończeniowych - ale spokojnie, wszystko przede mną :roll: :)

Napisz jak się sprawuje brama - do nas zjedzie dokładnie ta sama :) (za Twoją sprawką Majania :p )

Pozdrawiam, powodzenia w dalszych pracach :)

a nie pomyślałaś, że być może inni są tak samo nieśmiali w komentowaniu Twojego dziennika jak Ty mojego?

Jaśka, no już mi nie wypominaj :wink: :oops:

Żuczku, miło odnotować Twój powrót na forum :)

Napisz jak się sprawuje brama

Yyyyyy...za wiele jej nie używamy, bo nie ma kiedy...i nie ma jak :roll: za to prezentuje się OK! Było trochę nerwówki, bo w pierowtnie ustalonym terminie okazało się, że brama i owszem, została wyprodukowana, ale na niewłasciwym panelu. Na szczęście ten problem już za nami :)

A co do postępu prac...moje myśli nie nadążają za oczekiwanymi wytycznymi w wykończeniówce..."niech ktoś zatrzyma wreszcie świat - ja wysiadam..." :lol: