gagonija 04.11.2006 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 Ile zapłacę za wycięcie starych, ponad trzydziestoletnich drzew owocowych na działce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 04.11.2006 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 Nie jestem specjalistą,ale drzewa owocowe to normalna uprawa i nie powinny podlegać takiej ochronie jak ozdobne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.11.2006 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 autorce zapewne chodzi o to ile musi zapłacić komuś z piłą, żeby wyciął bałagan. Drzewa owocowe można wycinać bez żadnych opłat w gminie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gagonija 04.11.2006 22:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 Dziękuję za zainteresowanie. Faktycznie nie uściśliłam pytania. Dodatkowe opłaty mnie omijają, ale ile może zażadać "fachowiec" z piłą?Czy usunie także korzenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 04.11.2006 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 A nie lepiej zrobic to samemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.11.2006 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 można wynając piłę spalinową i bach, bach, bach. A jak przyjedzie pan koparkowy kopać fundamenty to wyrwie karpy przy okazji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gagonija 04.11.2006 22:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 Niestety, nie czuję się na siłach żeby tak bach, bach. Może jedno to i owszem, ale u mnie to ponad dziesięć i to takich solidnych. A Małż....pracuje.....pracuje...pracuje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.11.2006 00:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 Niestety, nie czuję się na siłach żeby tak bach, bach. Może jedno to i owszem, ale u mnie to ponad dziesięć i to takich solidnych. A Małż....pracuje.....pracuje...pracuje.... Duży sąsiad, znajomy - zrozejrzyj sie może na miejscu. A jak ni to firma .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gagonija 08.11.2006 11:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Podciągam.Czy może ktoś podać chociażby orientacyjną cenę, na którą powinnam być przygotowana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Geno 08.11.2006 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 jakieś 20 zł/szt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kombi 08.11.2006 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 JEŚLI NIE POTRZEBUJESZ TEGO DREWNA DLA SIEbie to proponuje rzuci temat po okolicy ze za wycięcie tych drzew wycinający może sobie to zabrać po prostu ten co podejmie sie wycinki jego drewno a ty nic mu nie płacisz w szczecinie taki system DZIAŁA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gagonija 10.11.2006 17:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Dziękuję wszystkim za odpowiedzi i rady. Tak jak proponowano, rozejrzałam się po okolicy, i w dosyć bliskim sąsiedztwie znalazłam człowieka z piłą i do tego chętnego wykonać wycinkę, w zamian za drewno. Myślę, że dojdzie do realizacji takiej umowy.Pozdrawiam wsystkichGagonija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Contelek 11.11.2006 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 U mnie jak rzucilem temat wycinki w o okolicy , to malo się nie pozabijali kto wytnie , niestety zostawili gałęzie i musiałem je spalić, źle dograłem ustalenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gagonija 11.11.2006 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 Dzięki za wiadomość. Teraz już wiem, trzeba koniecznie uwzględnić usunięcie gałęzi!! Dla mnie to ważne, bo konarów cała masa.Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts