cathy 04.11.2006 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 Witam!Co proponujecie jako alternatywę dla drzwi pomiędzy korytarzem a kuchnią? Kotary, koraliki itp. Co o tym sądzicie? Czy to już przeżytek, czy też warto w ten sposób podkreślić orginalne, nowoczesne wnętrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.11.2006 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 Witam! Co proponujecie jako alternatywę dla drzwi pomiędzy korytarzem a kuchnią? Kotary, koraliki itp. Co o tym sądzicie? Czy to już przeżytek, czy też warto w ten sposób podkreślić orginalne, nowoczesne wnętrze? Koraliki ? Pfe... a przesuwne drzwi? Może obite materiałem ? Szkło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 04.09.2010 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2010 podbijam temat ale na dzień dziejszy co nowoczesnego pomiędzy wiatrołapem a salonem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marfa 04.09.2010 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2010 ..wiem, że temat dotyczy tego co ZAMIAST drzwi, ale tak sobie myślę, że jednak między salonem a wiatrołapem to by się przydały drzwi. Wiatrołap to miejsce gdzie się brudzi, jest chłodniej (zwłaszcza zimą, jak się drzwi otwiera), a w salonie lepiej, żeby było przytulnie i nie hulał wiatr... Oczywiście to moje zdanie, ale tak samo jak nie lubię domów w których projekcie nie ma oddzielnego wiatrołapu, tak samo jestem za tym, że w tym miejscu akurat szczelne drzwi.. A, że rodzajów jest wiele, to i jest w czym wybierać Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 04.09.2010 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2010 tak masz rację zastanawiałam się jakie tam stawić żeby były minimalistyczne w formie i spełniały właśnie zadania o ktorych piszesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts