Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennika Wiewióry

Recommended Posts

• Odpowiedzi 458
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Jak to mówią: Allejuja i do przodu :)

Jak już zaczęli, to mnie przeraża to tempo - oni szybciej robią niz ja decyzję podejmuję ;)

he he he

skąd ja to znam :D

i tak już będzie do końca :wink:

ale się cieszę, bardzo cieszę ze domek nabiera kształtów :D

no dobra, nie mogę się oprzeć

i zapytam:

wybrałaś już okna ? :roll:

i teraz mnie pewnie sklęła

I wybrałam i nie.

Właściwie nie mam zastrzeżeń do Schuco - poza ceną ;)

Ale wyceniłam Vekę u Konska i wyszło na to samo, a może i drożej.

teraz poszukuję Rehau, bo na tej Wiejskiej w sobotę nie znalazłam :(

A jeśli chodzi o kolor to chyba wezmę ten jaśniejszy - w tonacji jak na domku, co ci kiedyś zdjęcia przesyłałam, czyli nie antracyt ale ciemniejsze nieco niż twoje - co do koloru zero wahań ;)

Witaj koleżanko o podobnym etapie budowy :)

Widzę, że Ciebie również cóś trafia, kiedy patrzysz za okno..... :cry:

My mamy pietra, że nam bloczki zaleje i będziemy czekać do wiosny zanim ruszymy dalej........ :cry: :cry: :cry:

A transport piasku też przesuwamy po raz kolejny, że nie wspomnę, że już mieliśmy mieć wylaną płytę pod stan zero.....

ale co tam !!! Głowy do góry !!!

Musimy sie jakoś trzymać, bo inaczej oszalejemy

Pozdrawiam i życzę pogody Tobie jak i sobie :wink:

Wiewióra no ale porządeczek na budowie to masz niesamowity :D

Hehe, lepszy niż w mieszkaniu ;)

Dlaczego? Na budowie nie grasuje dwuipółlatka ;)

Wracając to tego postu, to mam wrażenie, że mamy przynajmniej jedno dziecko w podobnym wieku, z tym, że moje dziecko to chłoptyś :).

Ale bałagan w mieszkaniu to robi za pięciu i wiecznie wszędzie go pełno.....

Na budowie też zrobił porządek, tyle, że w piasku i rozwółczył go po całym placu :D

Malmuc - u nas wczoraj lało do wieczora, a siostra mówi, że we Wrocku błękicik...

Szlag mnie trafia, bo mogli strop lać w tym tygodniu i ładnie by se leżał i nawet by go podlewać nie trzeba było. A tak - dopiero w poniedziałek... No ale w końcu przestało padać, hurra!!

Graszka! moje dziecko jest o tydzień starsze od Malmucowego Kasperka - 18 września skończy dwa i pół roku. Niby taka z niej mała dystyngowana księżniczka (nie mam pojęcia po kim, na pewno nie po mnie), ale bajzel potrafi zrobić w minutę. Że nie wspomnę o miłości do wszelkich kosmetyków, które rozwleka po całym mieszkaniu i potem nic nie mogę znaleźć :evil: :D

No to widzę, że rocznik 2005 to niezłe gagatki :) My z Malmucowym Kacperkiem mieliśmy okazję się spotkać u Edzi i myślę, że będzie okazja żeby spotkać się z Tobą, np. ja jakiejś parapetówce :wink: ?

Ja również się cieszę, że wreszcie coś u nas ruszyło, ale patrząc na Wasze postępy to mnie się wydaje, że jesteśmy conajmniej miesiąc w tyle...

A póki co to módlmy się o ładną, bezdeszczową pogodę :D

Pozdrawiam