malmuc 29.08.2007 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 walniesz na sciane jakis mega odjazdowy dekor i będziesz miała wrażenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 02.09.2007 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 piękne te Twoje mury , czysciutkie i równiótkie kurna chata fajny ten Twój dom Pozdr. Hej ! Ty nas jeszcze dogonisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 03.09.2007 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 No Wiewióra, idziecie jak burza. My jeszcze płyty wylanej nie mamy .... A mój mąż mówi, że robią ekspresowo, hmmmmm........... Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiewióra1976 03.09.2007 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Jak to mówią: Allejuja i do przodu Jak już zaczęli, to mnie przeraża to tempo - oni szybciej robią niz ja decyzję podejmuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 03.09.2007 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Jak to mówią: Allejuja i do przodu Jak już zaczęli, to mnie przeraża to tempo - oni szybciej robią niz ja decyzję podejmuję he he he skąd ja to znam i tak już będzie do końca ale się cieszę, bardzo cieszę ze domek nabiera kształtów no dobra, nie mogę się oprzeć i zapytam: wybrałaś już okna ? i teraz mnie pewnie sklęła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiewióra1976 03.09.2007 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 I wybrałam i nie. Właściwie nie mam zastrzeżeń do Schuco - poza ceną Ale wyceniłam Vekę u Konska i wyszło na to samo, a może i drożej. teraz poszukuję Rehau, bo na tej Wiejskiej w sobotę nie znalazłam A jeśli chodzi o kolor to chyba wezmę ten jaśniejszy - w tonacji jak na domku, co ci kiedyś zdjęcia przesyłałam, czyli nie antracyt ale ciemniejsze nieco niż twoje - co do koloru zero wahań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 03.09.2007 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 no to okienka się klarują co do kolorku na bank szary, popiel czy jak tam kto woli ja jestem bardzo zadowolona z szarych uszczelek bo od wnetrza są niewidoczne przy moich białych ramach Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 03.09.2007 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Wiewióra no ale porządeczek na budowie to masz niesamowity Jak u mnie budowali to wyglądało jak to wybuchy bomby No ale bardzo szybko im szło więc przymykałem na to oko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiewióra1976 04.09.2007 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Wiewióra no ale porządeczek na budowie to masz niesamowity Hehe, lepszy niż w mieszkaniu Dlaczego? Na budowie nie grasuje dwuipółlatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 06.09.2007 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 pogoda do bani czuję się dziś jak w poniedziałek w tym tygodniu codziennie jest chyba poniedziałek i chyba trzeba się oswoić z tą pogądą byle do daszku, a potem to już będziesz miała w ..... nosie deszcz, snieg itp. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 07.09.2007 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 Witaj koleżanko o podobnym etapie budowy Widzę, że Ciebie również cóś trafia, kiedy patrzysz za okno..... My mamy pietra, że nam bloczki zaleje i będziemy czekać do wiosny zanim ruszymy dalej........ A transport piasku też przesuwamy po raz kolejny, że nie wspomnę, że już mieliśmy mieć wylaną płytę pod stan zero..... ale co tam !!! Głowy do góry !!! Musimy sie jakoś trzymać, bo inaczej oszalejemy Pozdrawiam i życzę pogody Tobie jak i sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 07.09.2007 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 Wiewióra no ale porządeczek na budowie to masz niesamowity Hehe, lepszy niż w mieszkaniu Dlaczego? Na budowie nie grasuje dwuipółlatka Wracając to tego postu, to mam wrażenie, że mamy przynajmniej jedno dziecko w podobnym wieku, z tym, że moje dziecko to chłoptyś . Ale bałagan w mieszkaniu to robi za pięciu i wiecznie wszędzie go pełno..... Na budowie też zrobił porządek, tyle, że w piasku i rozwółczył go po całym placu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 07.09.2007 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 a u mnie od rana całkiem fajna pogoda a to przecież odległość zaledwie 60 km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiewióra1976 08.09.2007 14:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 Malmuc - u nas wczoraj lało do wieczora, a siostra mówi, że we Wrocku błękicik... Szlag mnie trafia, bo mogli strop lać w tym tygodniu i ładnie by se leżał i nawet by go podlewać nie trzeba było. A tak - dopiero w poniedziałek... No ale w końcu przestało padać, hurra!! Graszka! moje dziecko jest o tydzień starsze od Malmucowego Kasperka - 18 września skończy dwa i pół roku. Niby taka z niej mała dystyngowana księżniczka (nie mam pojęcia po kim, na pewno nie po mnie), ale bajzel potrafi zrobić w minutę. Że nie wspomnę o miłości do wszelkich kosmetyków, które rozwleka po całym mieszkaniu i potem nic nie mogę znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 09.09.2007 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 No to widzę, że rocznik 2005 to niezłe gagatki My z Malmucowym Kacperkiem mieliśmy okazję się spotkać u Edzi i myślę, że będzie okazja żeby spotkać się z Tobą, np. ja jakiejś parapetówce ? Ja również się cieszę, że wreszcie coś u nas ruszyło, ale patrząc na Wasze postępy to mnie się wydaje, że jesteśmy conajmniej miesiąc w tyle... A póki co to módlmy się o ładną, bezdeszczową pogodę Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 10.09.2007 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Lejesz beton ? kurna u mnie znów leje dyszcz, a rano świeciło słońce załamka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiewióra1976 10.09.2007 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Leję Chyba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 10.09.2007 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Leję Chyba... cicho, cichutko........ JEST!!!!! świeci słońce lej lej olewaj pochwal się no potem co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 10.09.2007 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Wklej koniecznie zdjęcia betonu Hihi właśnie przyczytałem co napisałem i rozbawiło mnie to. Zanim nie zacząłem się budować w życiu bym nie przypuszczał, że będę się ekscytował jakimiś betonami Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 11.09.2007 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Lej, lej Kochana ten beton. A potem polewaj i nie olewaj ! Trzymam kciuki i oczywiście pochwal sie fotkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts