malmuc 11.09.2007 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 no i co się chowa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiewióra1976 11.09.2007 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 No wylali mi, a co Teraz tydzień laby - akurat jak się pogoda robi, hłe hłe. Zdjęcia w domu na aparacie. Zaczynam wierzyć, że schody będą ok (tfu-tfu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 11.09.2007 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 No wylali mi, a co Teraz tydzień laby - akurat jak się pogoda robi, hłe hłe. Zdjęcia w domu na aparacie. Zaczynam wierzyć, że schody będą ok (tfu-tfu) a co mi po tym, że w aparacie ? tutaj je daj no a jak w końcu stanęło z tymi schodami? którą wersję przyjęłaś? To ty teraz odpoczywaj, a pogoń ich do mnie, niech strop mi załatają Pozdr Ps na kiedy daszek planujesz? i zdradź jaka dachówka będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiewióra1976 11.09.2007 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 a co mi po tym, że w aparacie ? No, że są w ogóle uwiecznione te epokowe chwile, nie? no a jak w końcu stanęło z tymi schodami? którą wersję przyjęłaś? Zabiegowe, 17,5 cm wysokie - zmniejszyłam w tym celu hol o 25 cm, żeby nie wyglądało głupio. na kiedy daszek planujesz? i zdradź jaka dachówka będzie Dachówka leży na magazynie od czerwca chyba - Brass Romańska czarna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 11.09.2007 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 kłamczucho, kiedy lałaś ten beton co? pogoda słoneczna na zdjęciu jakby z lipca skąd robiłaś zdjęcia, te z góry? no chyba nie siedziałaś na drzewie fajne są i jakoś tak dużo tego placyku dookoła masz, a działka wydawała sie nieduża schody też cacuszko, fajnie, nie będziesz musiała wspianć sie po drabinie jak my to jak mówiłaś? tydzień laby w tydzień scianki wieniec dach bydzie w pazdzierniku gratulacje ehhhhhhhh zazdroszcze wam tej radosci bo mnie jakos od dwana nie jest dane sie cieszyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 12.09.2007 04:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 hurraaaaa są betony Zobaczysz jakie fajne będzie pierwsze wchodzenie po tych schodach i pierwsza wizyta na pięterku Jeszcze trochę a będziesz mogła powiedzieć do męża jak Sztur do pani w Seksmisji : "A może zwiedzimy sobie pięterko " Aha jescze jedno mi wpadło w oko na ostatnich zdjęciach....kibelek no no całkiem całkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiewióra1976 12.09.2007 06:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 Rozwaliliście mnie tempem komentowania - och, jak mi miło. Te zdjęcia z góry robił chłop - też myslałam, że z drzewa, ale nie - z takiej mega kupy ziemi, co nam leży w granicy i będzie trzeba coś z nią zrobić... No dach ma być 20 października wg umowy i wierzę w tą datę jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 12.09.2007 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 Rozwaliliście mnie tempem komentowania - och, jak mi miło. Trzymamy ręce ( a może i nogi) na pulsie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 12.09.2007 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 mnie sie szybciutko otwierają fotki komplemetuje bo wszystko super ładnie wygląda, chyba musze sprawdzic jak jest w realu wykończeniówka mnie stresuje, doluje wiec przychodze sie pocieszyc z Wami Waszym domkiem, ten etap wspominam najlepiej, a poza tym życzę Wam naj naj naj....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiewióra1976 12.09.2007 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 A zapraszam na sprawdzanie, zapraszam! Mamy super gościnny kaczok w dziurze wyjeżdżonej przez ciężąrówki, chyba drób sobie sprowadzę, coby się nie marnował Nie strasz mnie wykończeniówką! Własnie wyceniam okna i usiłuję instalacje, jakoś to leci. A w temacie wnętrz mam mega dziurę w mózgu - czemu się człowiekowi wydaje, że wie, co mu się spodoba ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 12.09.2007 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 Nie strasz mnie wykończeniówką! no może będzie lepiej jak u mnie bo na odległość to jest porażka a potem zdarzają się takie syt. że malmucowa wchodzi do domu i zdziwko bo ........ jest inaczej niż chciała Własnie wyceniam okna i usiłuję instalacje, jakoś to leci. A w temacie wnętrz mam mega dziurę w mózgu - czemu się człowiekowi wydaje, że wie, co mu się spodoba ??? a mnie sie wydawało ze ja juz zapadłam na jakąś ciężką chorobę, a tu widze wszyscy mają dziury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 13.09.2007 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 No wielkie gratulajce !!! Idziecie aż sie kurzy. Ja również pytam skąd wzięliście to słoneczko My nadal nie możemy wyjść z ziemi. Suszymy teren bo bloczki nam stoją w wodzie. Potrzebujemy kilku dni pogody, żeby wyschło i musimy znaleźć firmę, która nam to osuszy. Chyba w tym roku to już z niczym nie ruszymy. A w przyszłym to już nam się nie będzie chciało.... Przynajmniej sobie popatrzymy jak u innych ładnie się buduje i na parapetówki pochodzimy Powodzenia Pozdrawiam Graszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiewióra1976 13.09.2007 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 Graszka! Jak sobie przypomnę, jakim falstartem zaczynaliśmy, to też w to nie wierzę W czerwcu klęłam na czym świat stoi, bo też mogliśmy zacząć w marcu No to się teraz cieszę jak dziecko !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 13.09.2007 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 Do jasnej Anielki, dlaczego my musimy mieć wszystko DROŻEJ, pytam się??? nikt nie mówił, że będzie lekko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 17.09.2007 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 tydzień już minął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 18.09.2007 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 tydzień już minął i jeden dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 22.09.2007 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2007 no no no to kiedy wiecha zawiśnie? a co z roletami? nie wiem czy sie dobrze dopatrzylam, ale masz nadproza w L? czyli rewizja od zew? pisalas kiedys o wycenie, cos mi sie wydaje, ze one są drozsze od beclever, a wiec do mojej wyceny to nie bardzo da się porównać Napisz jakie są teraz Twoje wrazenia odnosnie przestrzeni w domu? czy dalej wydaje Ci sie malutki? A! ptaszki ćwierkają, że dobrze bawiłaś sie w czwartek Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiewióra1976 22.09.2007 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2007 A! ptaszki ćwierkają, że dobrze bawiłaś sie w czwartek Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiewióra1976 22.09.2007 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2007 no no no to kiedy wiecha zawiśnie? a co z roletami? nie wiem czy sie dobrze dopatrzylam, ale masz nadproza w L? czyli rewizja od zew? pisalas kiedys o wycenie, cos mi sie wydaje, ze one są drozsze od beclever, a wiec do mojej wyceny to nie bardzo da się porównać Napisz jakie są teraz Twoje wrazenia odnosnie przestrzeni w domu? czy dalej wydaje Ci sie malutki? Wiechy stawiają co poziom, dziś była druga... Rolety owszem - rewizja od zewnątrz i w końcu będą chyba na wszystkich oknach - wyceny poraaażka... Dom wydaje mi się ok, może poza naszą sypialnią - ale ona miała nie być duża... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 22.09.2007 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2007 no i ok a po co Ci duża sypialnia? tam bedzisz tylko spała i ...... nie spała tak więc ma się zmieścic łozko i stolik nocny a widze widze zmiany , wlasnie porownalam projekt ze zdjeciem, a czemu tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts