wiewióra1976 22.09.2007 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2007 Te trzy okna? Jedno w garderobie - wykasowałam. Drugie koło łóżka - bez sensu, nawet by go nie można było otworzyć. Więc zrobiliśmy jedno podwójne.A z sypialnią się zgadzam - bardziej mi zależało na dużej garderobie, żeby cały bajzel zamknąć. Właśnie jesteśmy po imprezie pt. 85 lat naszego LO. Dóóóóół... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 22.09.2007 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2007 Te trzy okna? Jedno w garderobie - wykasowałam. Drugie koło łóżka - bez sensu, nawet by go nie można było otworzyć. Więc zrobiliśmy jedno podwójne. no to teraz kapuje, podejrzewałam że to ma związek z garderobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 24.09.2007 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 fila fila (jak mawia moje dziecie "chwila") chyba mnie ten sobotni łiskacz otumanił do reszty i nie dopatrzyłam się drucików lejesz wieniec??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiewióra1976 24.09.2007 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Powoli - powoli, ale zbroją już, owszem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 26.09.2007 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 oj zaniedbałaś się w dzienniku, zaniedbałaś Ja tu siedzę i śledzę jak Ci ładnie idzie a Ty taka tajemnicza........ Pozdrawiam Graszka do zobaczenia w sobotę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiewióra1976 26.09.2007 07:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Eee, no bo wychodzi na to, że spektakularne postępy idą szybko i jest co pokazywać (ściany), a zabawa ze zbrojeniem i szałowaniem nie daje istotnych efektów wizualnych W każdym razie cóś wysoka ta chałupa nam wyszła - a to mój podstawowy schiz od początku - jak mieć pełne piętro i nie wybudować bloku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiewióra1976 26.09.2007 07:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 A w sobotę jak najbardziej Bardzo się cieszę, bo ostatnio mnie nie było! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 26.09.2007 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 jeszcze się okaże, że wybudujesz taniej niż my rok temu przed podwyzkami a co ty z tym blokiem? ile masz metrów do kalenicy? jeśli macie dziewczyny transport do Górek to ja bym sie chetnie przytuliła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiewióra1976 26.09.2007 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Mogę cię podrzucić, nie ma problema Ja programowo nie mam zamiaru używać alkoholu przez jakiś czas Do kalenicy chyba 8 metrów plus to co wystaje z ziemi (30 cm?), z tego, co widzę na projekcie - ale mnie chodzi o wrażenia z reala, a nie jakies tam rysuneczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 26.09.2007 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Mogę cię podrzucić, nie ma problema Ja programowo nie mam zamiaru używać alkoholu przez jakiś czas ha ha ha chyba do 10-go października co? Do kalenicy chyba 8 metrów plus to co wystaje z ziemi (30 cm?), z tego, co widzę na projekcie - ale mnie chodzi o wrażenia z reala, a nie jakies tam rysuneczki marudzisz kobieto ale ja też marudziłam przestan, bedzie pięknie w drodze do Rybnika mijam kupę budów zauważyłam, że domy z piętrem mimo, ze wysokie mają jakąś lekkość w sobie, parterowe wyglądają jak wciśnięte w ziemię ale jestem obiektywna co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 26.09.2007 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 no to ja taki mały plan obmysliłam ja zapraszam Cie na ogledziny drugiej lazienki, moze kuchni o! i blacharka Cie interesuje pojedziemy razem do Edzi, a Robert po mnie pzryjedzie bo raczej nie bedzie chciał siedziec na budowie do poznego wieczora chociaż ja bym mu robote zorganizowala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 26.09.2007 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Malmuc, ja też mogę Cię zgarnąć, zwłaszcza że mam po drodze .....przynajmniej będę miała okazję sprawdzić czy dobrze Ci montują tą kuchnię........z wyspą, przy której będę piła z Tobą kawkę niebawem..... [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 26.09.2007 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Malmuc, ja też mogę Cię zgarnąć, zwłaszcza że mam po drodze .....przynajmniej będę miała okazję sprawdzić czy dobrze Ci montują tą kuchnię........z wyspą, przy której będę piła z Tobą kawkę niebawem..... [/b] no zapraszam zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiewióra1976 26.09.2007 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Graszka, ja was z tego Ohio mogę wziąść obie i ciebie odwieźć, bo rozumiem, że mieszkasz w Rybolu?Tylko, czy ktoś wydębił od Edzi GODZINĘ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 26.09.2007 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Graszka, ja was z tego Ohio mogę wziąść obie i ciebie odwieźć, bo rozumiem, że mieszkasz w Rybolu? Tylko, czy ktoś wydębił od Edzi GODZINĘ??? coś mnie Edzia mówiła, że mamy to same ustalić więc może mówcie od ktorej możecie się wyrwać i ustalimy jakiś dobry czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiewióra1976 26.09.2007 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 16.00? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 26.09.2007 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 16.00? no ładnie ! to Ty karzesz mnie do 16-ej na budowie zapierniczać? może być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiewióra1976 26.09.2007 12:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Łorany, a bałam się, że na wcześnie To może 16.00 u Edzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 27.09.2007 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Dzień dobry dziewczynki Dla mnie 16.00 również może być. Sobotnie popołudnie bez dzieci...............nie pamiętam kiedy miałam luzik.......zapowiada się nieźle Dziękuję wiewióra za transport, ale już od jakiegoś czasu nie mieszkam w Rybniku, a w Knurowie przy mamuni, dlatego malmucową mam po drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 27.09.2007 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Gdybyście chciały cóś niecóś na ząb złapać mogę być kierownicą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts