wiewióra1976 08.10.2007 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Proszę o obiektywne opinie na temat: dąb vs. jesion na podłodze. Pani od kuchni zostawiłam ksero z projektu do pomyślenia i zaprojektowania. Zobaczymy, czy da się to zrobić na odległość... Pierwsze słyszę, żeby ktoś ze Śląska sprowadzał kuchnię z Wrocka, trynd jest odwrotny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 08.10.2007 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Proszę o obiektywne opinie na temat: dąb vs. jesion na podłodze. Pani od kuchni zostawiłam ksero z projektu do pomyślenia i zaprojektowania. Zobaczymy, czy da się to zrobić na odległość... Pierwsze słyszę, żeby ktoś ze Śląska sprowadzał kuchnię z Wrocka, trynd jest odwrotny a Ty myślisz, że moja skąd przyjechała co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiewióra1976 08.10.2007 17:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Z Wrocka??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fasola25 08.10.2007 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Z Wrocka??? no właśnue z wrocka?????? dajcie namiary na dobrych wykonawcow mebli kuchennych wlasnie dalam swoje do wstepnej wyceny i juz sie boje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 08.10.2007 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Z Wrocka??? no właśnue z wrocka?????? dajcie namiary na dobrych wykonawcow mebli kuchennych wlasnie dalam swoje do wstepnej wyceny i juz sie boje no z wrocka, ale namiarów nie dam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 08.10.2007 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 fasola pamiętasz kiedyś był na wnetrzach wątek o kuchniach z Wrocławia i okolic, ludzie podawali namiary na sprawdzonych stolarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiewióra1976 09.10.2007 05:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 Z Wrocka??? no właśnue z wrocka?????? dajcie namiary na dobrych wykonawcow mebli kuchennych wlasnie dalam swoje do wstepnej wyceny i juz sie boje no z wrocka, ale namiarów nie dam Dlaczego niby nie dasz??? Wszyscy moi znajomi z Wrocławia sprowadzali kuchnię z regionów bardziej na wschód Fasola, ja ci mogę wysłać na priva. Ja jestem zachwycona kuchnią mojej Młodej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 09.10.2007 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 Z Wrocka??? no właśnue z wrocka?????? dajcie namiary na dobrych wykonawcow mebli kuchennych wlasnie dalam swoje do wstepnej wyceny i juz sie boje no z wrocka, ale namiarów nie dam Dlaczego niby nie dasz??? Wszyscy moi znajomi z Wrocławia sprowadzali kuchnię z regionów bardziej na wschód bo Cie lubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 09.10.2007 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 Dzień dobry ......byłam wczoraj po południu u Ciebie ( tzn. u Twojej sąsiadki )........widziałam.........oglądałam.... No dzieje się u Was, dzieje. pftu, ptfu, żeby nie zapeszyć...... Nie wiem czy nie wyglądałam głupio, bo Twoi fachowcy pracowali a ja się kręciłam i kukałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiewióra1976 09.10.2007 11:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 Dzień dobry Nie wiem czy nie wyglądałam głupio, bo Twoi fachowcy pracowali a ja się kręciłam i kukałam Hehe, oni są przyzwyczajeni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 09.10.2007 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 Dzień dobry Nie wiem czy nie wyglądałam głupio, bo Twoi fachowcy pracowali a ja się kręciłam i kukałam Hehe, oni są przyzwyczajeni Ty lepiej sprawdz czy wszytsko jest cacy jak sie taka lalunia tam kręciła to czort wie czy gdzie jakiej krzywizny nie ma albo coś, chłopaki pewnie mniej skupili sie na swojej pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 09.10.2007 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 a już tam....... oni mają taką laskę inwestorkę, że na obce baby patrzeć nie będą...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiewióra1976 09.10.2007 17:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 Haha Właśnie dziś coś zczaiłam nie teges przy nadprożu!!! Oooo, Graszka, jak cię dorwę !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 10.10.2007 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 rzucaj monetą reszka 7004 orzeł 7012 oba cudne i praktyczne tu nie ma opcji lepsza/gorsza wybierz już i kobito nie męcz się, dobrze ci radzę przed Tobą jeszcze milion takich wyborów, trudniejszych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiewióra1976 10.10.2007 06:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Do poniedziałku mam czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 10.10.2007 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Do poniedziałku mam czas no co Ty! bedziesz sie tak do poniedziałku katować? chwilunia...... miala być więźba no i gdzie jest, ze jej nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiewióra1976 10.10.2007 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Was??? Chyba siebie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 10.10.2007 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Was??? Chyba siebie!!! co siebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 10.10.2007 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 .......w wolnej chwili ( kiedy nie będziesz rzucała monetą ), może jakieś zdjęcia więźby.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 12.10.2007 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 napewno juz wiezba stoi, albo sie wykanczano pokaż ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts