variuss 12.10.2007 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 Może pomogę, a może jeszcze dodatkowo namieszam, ale znalazłam zdjęcia pieknego domu z ciemnymi oknami więc wklejam pod Twoją rozwagę : http://sellmodern.com/images/listing_photos/102_luweb5.jpg http://sellmodern.com/images/listing_photos/102_lakeunionmay8th.jpg http://sellmodern.com/images/listing_photos/102_testtest.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiewióra1976 12.10.2007 12:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 Piękny Ty ładne zdjęcia masz, to wklej mi takie, gdzie są szare okna, a tynk szary i biały, PROOOOSZĘ...! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 14.10.2007 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2007 hej! no teraz już widać jak domek wygląda jeszcze tylko jeden dom na forum ma tak piękne kominy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 15.10.2007 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 piękny ten Wasz komin....... i domek w tempie ekspresowym nabiera charakterku ostatnio widziałam ciekawa elewację u nas na wsi . Może uda mi się ukradkiem zrobić zdjęcie to wkleję. .......czy z Tobą rozmawiałam na temat gitary elektrycznej? podpytywałam już malmuc, ale to nie ona była mój młody chce sobie kupić na urodziny, tzn. robimy zrzutkę rodzinną szukam porady i dorady Moi budowlańcy robią, ale niestety nie u nas........ Mówi się trudno i żyje się dalej. Nie możemy się obwiniać i zamartwiać bo się zagryziemy. Teraz szukamy nowej ekipy i będziemy ruszać wiosną, bo w tym roku raczej już nikt się nie podejmie. może przynajmniej robocizna potanieje ( napływ ukraińców i chińczyków) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiewióra1976 15.10.2007 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 O gitarze nie rozmawiałaś - ale w consultingu ds. gitar elektrycznych mój chłop jest świetny. Napisz mi na priva, o czym myślicie i za ile, to mu przekażę. Z ulgą odklei się od kotłów gazowych Niniejszym przyznaję się, że zapomniałam z moim majstrem o tobie pogadać Podobno juz masz do niego numer telefonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 15.10.2007 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 tak, tak, mam telefon do Waszego majstra i przepraszam, że tak na wszystkie fronty ale wiem jak to jest. Wszyscy mamy tyle na głowie......praca, dom, budowa- której u nas nie ma ........ dzisiaj będziemy molesować Waszego majstra Młodego wypytam o tą gitarę bo on wie lepiej o co mu chodzi. Obecnie jest wyjechany na wycieczkę intergracyjną Dziękuję Pozdrawiam Graszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 16.10.2007 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Hej wiewióra!!!!! Mam nadzieję, że rozwiązanie, które zaznaczyłem na poziższym rysunku w kólku jest tymczasowe??? http://img518.imageshack.us/img518/2548/p1380482hj5dy5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 16.10.2007 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 to na kiedy okienka zjadą?i jaki profil wybrałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 17.10.2007 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 co????????? jaki śnieg???? poważnie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 23.10.2007 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 a ta Pani to chyba zaspała daszek chcę zobaczyć szybciutko najlepij już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasius23 29.10.2007 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 Witam ! Bardzo podoba mi się Pani domek chciałabym zapytać jaki jest koszt jego dachu aha i jeszcze pięterka bo na czymś trzeba ten dach oprzeć.będę śledzić dalsze poczynania z budową pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 29.10.2007 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 Hej Wiewióra!!!Coś Cie dawno nie było???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 30.10.2007 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 tak tak pomózcie mi ją wywołać do tablicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 30.10.2007 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 he he he nic nie piszesz jak Ci sie teraz widzi domek, kiedys zamartwialas sie ze za wysoki, ale mi sie bardzo podoba, daszek na razie zgrabniutko wygląda, a wypasione haki są the best (to kawałek dla M ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiewióra1976 30.10.2007 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Nooo, podoba mi się - ale wykańcza mnie ogrzewanie i świeżo przebyta grypa żołądkowa - wczoraj nie byłam w stanie utrzymać pionu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 30.10.2007 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 uuuuu to niedobrze współczuje u mnie w domku wszyscy odpukać zdrowi, poza małżem który prycha, kicha i starszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 30.10.2007 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 No poskutkowało Od razu pojawiły się jakieś zdjątka Wiewióra szybkiego powrotu do zdrowia Ci zyczę. Przechodziłem to w zeszłym roku i wiem że taka grypa to nic miłego. Czemu Twoje nadproża Wiewióra są takie białe? To styropian?? Dome piekny. Z dachówką to juz wogóle będzie wypasiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiewióra1976 02.11.2007 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 Tak, Romku. Nadproża są ocieplone, były lane z normalnego betonu, więc tym bardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 03.11.2007 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 Wiewióa nie przesadzasz trochę z tym klinkierem na kominie? Mi tak się on podoba Strasznie wysoka ta Wasza chałupa ( nie obraź się za określenie nie mam niczego złego na myśli ). Ile ma metrów wysokości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiewióra1976 06.11.2007 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Jakieś 8 metrów od płyty - tyle wyczytałam z projektu. I nie wkurzaj mnie bo to moja obsesja - żeby ten dom nie wyglądał na wysoki! Taki słodki bunkier wyszedł, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts