malmuc 06.11.2007 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 No właśnie nie wkurzaj Rom bo ja tez mam taki wysoki, ale słodki domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 07.11.2007 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 hej hej do przodu, byle do przodu dwa tygodnie do okien? to juz naprawde niedlugo, a jak podzielilas te duze okna? fix? słupek? przesuwka? i nie wiem jaki kolor pancerza wybralas do okien? odmelduj jeszcze kiedy wchodzą tynki pozdr cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiewióra1976 07.11.2007 13:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 Okna - mniejsze fix ze slupkiem, wieksze przesuwka, na pół. Pancerza jeszcze nie wybrałam, bo w ogóle jeszcze nie zdecydowałam się na rolety... Tynki chyba w grudniu, muszę zadzwonić do Pana od Tynków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 07.11.2007 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 Na pierwszy ogień moja droga odsun zmywarke na lewo, moze wsadz jakies wąskie cargo po prawej.Znajomi maja taki układ i przeklinają a chodzi o to ze nie mozna jednoczesnie miec otwartej szafki pod zlewem i zmywarki co czesto sie przydaje kiedy chcesz zrzucic resztki jedzenia do kosza i wlozyc naczynie do zmywarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiewióra1976 08.11.2007 06:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Słuszna uwaga, choć jakoś nie lubię cargo. Ale może wąska szafka na ściereczki? Hmmm... Gdzie masz zamiar trzymać tą prozę życia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiewióra1976 08.11.2007 06:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 A ty w ogóle sypiasz? Muszę chłopu pokazać godziny twoich postów, bo on uważa, że JA jestem uzależniona od forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 08.11.2007 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 A ty w ogóle sypiasz? Muszę chłopu pokazać godziny twoich postów, bo on uważa, że JA jestem uzależniona od forum Słabo dzis widze, poszlam spac o 2:30, a forum to byl taki przerywnik od papierów Nienawidze listopada w robocie budżet, budżet, budże ........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 08.11.2007 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Słuszna uwaga, choć jakoś nie lubię cargo. Ale może wąska szafka na ściereczki? Hmmm... Gdzie masz zamiar trzymać tą prozę życia? nie musi byc cargo tak se palnełam chyba se cos zmontuje na jednych drzwiczkach od szafki pod zlewem, od strony wew. oczywiscie Ale tez sie zastanawiam jak to sie bedzie mialo do obecnosci kosza w tej szafce czy taki kosz wyjezdzajacy ze stelazu z przykrywką krecony do spodu szafki jest wygodny? i najwazniejsze czy koszowe zapaszki sie nie wydostaną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiewióra1976 08.11.2007 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Chrzanię wyjeżdżający koszt - zaś kasa Teraz mam zwykły, dość duży i jakoś jest to dla mnie naturalne i wygodne. Ale ścierek bym tam nie trzymała - jakoś bleee Aha, taki kosz miałam w wynajętym mieszkaniu - do segregacji odpadów - bardzo mało się tam mieściło, poza tym taki kosz jest otwarty i w przypadku porządnych organicznych śmieci śmierdzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 08.11.2007 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Chrzanię wyjeżdżający koszt - zaś kasa Teraz mam zwykły, dość duży i jakoś jest to dla mnie naturalne i wygodne. Ale ścierek bym tam nie trzymała - jakoś bleee Aha, taki kosz miałam w wynajętym mieszkaniu - do segregacji odpadów - bardzo mało się tam mieściło, poza tym taki kosz jest otwarty i w przypadku porządnych organicznych śmieci śmierdzi... no to usłyszałam to czego usłyszec nie chciałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 08.11.2007 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 myslalam o czyms takim http://www.tylkomarkowe.pl/images/thumbnails/222_images_20071003221852-PR-0000656.jpg http://www.wszystkodokuchni.pl/images//peka/09_081_a.jpg a scierki? beda majestatycznie wisiec na piekarniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiewióra1976 08.11.2007 11:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Fajne to, ale ja bym ten kosz musiała opróżniać 3 razy dziennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 08.11.2007 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Fajne to, ale ja bym ten kosz musiała opróżniać 3 razy dziennie no co ty? ja mysle w garazu miec takie pojemniki na segr. czyli butelki, plastik, papier, reszta poleci do tych koszy pod zlewem, nie powinno byc tego za duzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 08.11.2007 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 A ty w ogóle sypiasz? Muszę chłopu pokazać godziny twoich postów, bo on uważa, że JA jestem uzależniona od forum Malmuc ja mam wrażenie że conajmniej połowę życia spędzasz na forum hihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 08.11.2007 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 JEżeli chodzi o kucnie to myślę że jednak lepiej byłoby z tym murkiem zasłaniającym chociaż trochę kuchnie. W kuchni ne zawsze jest porządek a po co mają wszyscy to wiedzieć. Mikrowele dałbym w tym miejscu w którym narysowałaś. Po co tak wysoko dawać nad lodówką. I bardzo podobają mi się narożne zlewy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 08.11.2007 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 A ty w ogóle sypiasz? Muszę chłopu pokazać godziny twoich postów, bo on uważa, że JA jestem uzależniona od forum Malmuc ja mam wrażenie że conajmniej połowę życia spędzasz na forum hihihi czepiasz sie kolego JEżeli chodzi o kucnie to myślę że jednak lepiej byłoby z tym murkiem zasłaniającym chociaż trochę kuchnie. W kuchni ne zawsze jest porządek a po co mają wszyscy to wiedzieć. Mikrowele dałbym w tym miejscu w którym narysowałaś. Po co tak wysoko dawać nad lodówką. I bardzo podobają mi się narożne zlewy a ja murku nie mam, ale moze se kiedys zrobie A tam gdzie ta szafka i mikrowela jakas scianka bedzie czy cos? zlewy narozne mnie osobiscie wydają sie niewygodne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 08.11.2007 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 czepiasz sie kolego nie miałem nic złego na myśli ja tak z sympatii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fasola25 08.11.2007 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 myslalam o czyms takim http://www.wszystkodokuchni.pl/images//peka/09_081_a.jpg a scierki? beda majestatycznie wisiec na piekarniku a ja właśnie taki sobie sprawię teraz mam b.duzy kosz i niestety.... dopóki się z niego nie wysypuje nie chce mi się ganiać do śmietnika też planuję w garażu postawić jakieś worki do segregacji, a śmieci "śmierdzące" zamierzam wyrzucać na bierząco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 08.11.2007 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 oj zapuściłam się strasznie. ostatnio jak u ciebie byłam, to murów nie było, a tu proszę domek stoi i do tego już przykryty szybciutko, szybciutko wam to poszło. co ja mówię tu już przymiarki do wykończeniówki widzę. no super, super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 08.11.2007 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 czepiasz sie kolego nie miałem nic złego na myśli ja tak z sympatii no ja tez, ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts