Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennika Wiewióry

Recommended Posts

• Odpowiedzi 458
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Na pierwszy ogień moja droga odsun zmywarke na lewo, moze wsadz jakies wąskie cargo po prawej.

Znajomi maja taki układ i przeklinają

a chodzi o to ze nie mozna jednoczesnie miec otwartej szafki pod zlewem i zmywarki co czesto sie przydaje kiedy chcesz zrzucic resztki jedzenia do kosza i wlozyc naczynie do zmywarki

Słuszna uwaga, choć jakoś nie lubię cargo. Ale może wąska szafka na ściereczki? Hmmm... Gdzie masz zamiar trzymać tą prozę życia? ;)

nie musi byc cargo tak se palnełam :)

chyba se cos zmontuje na jednych drzwiczkach od szafki pod zlewem, od strony wew. oczywiscie :wink:

Ale tez sie zastanawiam jak to sie bedzie mialo do obecnosci kosza w tej szafce :roll:

czy taki kosz wyjezdzajacy ze stelazu z przykrywką krecony do spodu szafki jest wygodny? i najwazniejsze czy koszowe zapaszki sie nie wydostaną :roll:

Chrzanię wyjeżdżający koszt - zaś kasa ;) Teraz mam zwykły, dość duży i jakoś jest to dla mnie naturalne i wygodne. Ale ścierek bym tam nie trzymała - jakoś bleee ;)

Aha, taki kosz miałam w wynajętym mieszkaniu - do segregacji odpadów - bardzo mało się tam mieściło, poza tym taki kosz jest otwarty i w przypadku porządnych organicznych śmieci śmierdzi...

Chrzanię wyjeżdżający koszt - zaś kasa ;) Teraz mam zwykły, dość duży i jakoś jest to dla mnie naturalne i wygodne. Ale ścierek bym tam nie trzymała - jakoś bleee ;)

Aha, taki kosz miałam w wynajętym mieszkaniu - do segregacji odpadów - bardzo mało się tam mieściło, poza tym taki kosz jest otwarty i w przypadku porządnych organicznych śmieci śmierdzi...

no to usłyszałam to czego usłyszec nie chciałam :-?

:lol:

JEżeli chodzi o kucnie to myślę że jednak lepiej byłoby z tym murkiem zasłaniającym chociaż trochę kuchnie. W kuchni ne zawsze jest porządek a po co mają wszyscy to wiedzieć.

Mikrowele dałbym w tym miejscu w którym narysowałaś. Po co tak wysoko dawać nad lodówką.

I bardzo podobają mi się narożne zlewy :D

A ty w ogóle sypiasz? Muszę chłopu pokazać godziny twoich postów, bo on uważa, że JA jestem uzależniona od forum :lol: :lol: :lol:

Malmuc ja mam wrażenie że conajmniej połowę życia spędzasz na forum :lol: hihihi

czepiasz sie kolego :wink:

JEżeli chodzi o kucnie to myślę że jednak lepiej byłoby z tym murkiem zasłaniającym chociaż trochę kuchnie. W kuchni ne zawsze jest porządek a po co mają wszyscy to wiedzieć.

Mikrowele dałbym w tym miejscu w którym narysowałaś. Po co tak wysoko dawać nad lodówką.

I bardzo podobają mi się narożne zlewy

a ja murku nie mam, ale moze se kiedys zrobie :)

A tam gdzie ta szafka i mikrowela jakas scianka bedzie czy cos?

zlewy narozne mnie osobiscie wydają sie niewygodne :roll:

myslalam o czyms takim

http://www.wszystkodokuchni.pl/images//peka/09_081_a.jpg

a scierki?

beda majestatycznie wisiec na piekarniku :o

a ja właśnie taki sobie sprawię

teraz mam b.duzy kosz i niestety....

dopóki się z niego nie wysypuje nie chce mi się ganiać do śmietnika :oops:

też planuję w garażu postawić jakieś worki do segregacji, a śmieci "śmierdzące" zamierzam wyrzucać na bierząco :D