malmuc 26.11.2007 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 czy kuchnia sie przez weekend wyklarowała? napisz co postanowilas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiewióra1976 26.11.2007 07:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 NIC! W dodatku mamy przeciwne fobie - ty, żeby nie było za daleko, ja, żeby nie było za ciasno Dalej nic nie wiem, a elektryk tupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 26.11.2007 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 NIC! W dodatku mamy przeciwne fobie - ty, żeby nie było za daleko, ja, żeby nie było za ciasno Dalej nic nie wiem, a elektryk tupie hmmmmmm no to faktycznie pupa no to chyba zostaniesz przy wersji nr 1, ktora w dzienniku zamiescilas, tam sprzety sa maksymalnie od siebie oddalone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 26.11.2007 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 wiewióra ale i narobiłaś smaka tym przepisem na ciasto. Aż ślinka cieknie jak sie czyta. Chyba pokażę ten przepis mojej małży. Może mi upiecze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiewióra1976 26.11.2007 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 No, mnie piecze mama A pyszne jest, wczoraj wcinałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akwarysta 26.11.2007 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Cześć dziewczyny.Co do białej kuchni - mam taką i nie zamienię się na inną. Wprawdzie korpusy mam koloru wenge, ale blat mam jasny ( oprócz listwy z przodu- tez wenge), wszystkie fronty foliowane białe. ( Inne kolory folii mnie nie poraziły). Bałam się jak to będzie z utrzymaniem czystości - mam 2 psy itp.Moja siostra , która użytkuje podobną kuchnię wypróbowała sposób, który jest rewelacyjny.Wystarczy ścierka z mikrofibry, bez środków chemicznych. Ścierasz i masz idealnie czysto. Zabiera mi to kilka minut.Bez smug i innego badziewia.Na moim białym nie widać odcisków palców.Więcej problemów mam ze stalą nierdzewną i uchwytami ( mam listwy takie jak Sonika) niż z białym kolorem. P.S. Ciasto tez wypróbuję. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiewióra1976 27.11.2007 07:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 No właśnie moja siostra ma białą na wysoki połysk, cały weekend gapiłam się pod światło na te meble i wcale palców nie było widac bardziej niż na czym innym.Akwarystko, ty kupowałaś zdaje się w Andalu? Możesz mi napisać o szczegółach oferty - producent, jak duża ta kuchnia i ile zapłaciłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akwarysta 27.11.2007 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 Tak- kupowałam w Andalu.Szczegóły wyślę Ci na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 06.12.2007 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Czekam na okna, juz trzeci tydzień po terminie. Jeszcze trochę i dokonam jakiejś zbrodni... Czy to się będzie kwalifikowało jako "afekt"? a co mówią ??? jakie rokowania??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiewióra1976 06.12.2007 15:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Adwokaci??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 06.12.2007 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Adwokaci??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 14.12.2007 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 HEJ! ja nie jestem wymagająca, bylejakie fotki tez chetnie pooglądam Uffff, pracowicie wypełniła deklarację zwrotu VAT od materiałów budowlanych kupionych w tym roku. Świetne zajęcie na piątkowy wieczór, prawdaż? no patrz! robie właśnie to samo może się w końcu doczekam męża wczoraj tez przysiadłam nad fakturami, zdążyłam papierzyska rozłożyć i film mi sie urwał gdzieś o 1-ej w nocy mama mnie przegoniła do wyra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 14.12.2007 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 JA jesienią też złożyłem wniosek o zwrot vatu. Pan w urzędzie bardzo mnie pocieszył : stwierdził, że urząd ma na rozpatrzenie wniosku pół roku, po czym wzywa składającego do złożenia korekty ( bo zawsze coś znajdą ) i od momentu złożenia korekty znowu mają pół roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 15.12.2007 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 noooooooo ales poskąpiła tej ramy, co tak mało oderwałaś tej tasmy ? ale widac, widac pieknie, ciesze sie bardzo ! no i czekam na przesuwke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 15.12.2007 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 Oprócz robienia zdjęć, rysowałam z Panami Elektrykami gniazdka i pstryczki na ścianach. Wchodzą w poniedziałek... Ty naprawde przyszłoroczne świeta spedzisz w nowym domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiewióra1976 15.12.2007 17:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 No baaa...!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akwarysta 21.12.2007 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 Wesołych Świąt! Dużo Zdrowia! http://kartki.onet.pl/_i/d/balwanki_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 21.12.2007 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 Życzę Wam nadziei, własnego skrawka nieba, zadumy nad płomieniem świecy, filiżanki dobrej, pachnącej kawy, piękna poezji, muzyki, pogodnych świąt zimowych, odpoczynku, zwolnienia oddechu, nabrania dystansu do tego co wokół, chwil roziskrzonych kolędą, śmiechem i wspomnieniami. Wesołych Świąt! http://www.kartki.lagata.pl/kartki/14/334.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 21.12.2007 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 Wiewiórka Wesołych Świąt życzę Przczłapię za rok z kolędą do Ciebie http://www.cardsdirect.com/images/christmascards/55960_M.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 21.12.2007 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 http://img402.imageshack.us/img402/7417/kartkaaqq3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts