malmuc 12.08.2008 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 halo!!!!!! normalnie o tej godzinie juz jestes na GG jezu! juz sie zaczeło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiewióra1976 12.08.2008 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Nieeee.... A łazienki są pod folią i chwilowo psińco widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 19.08.2008 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Śpieszę donieść, że Córeczka Nr 2 już od soboty jest z nami po właściwej stronie A domek się ociepla.... Gratuluję !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 19.08.2008 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 I ja i ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 27.08.2008 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Wielkie wielkie gratulacje )) Życzymy zdrówka i wszystkiego naj naj naj .... ....będę musiała przyjść na dokształcanie - u Was druga córeńka u nas dwóch chłopaczków . Pozdrawiam serdecznie Graszka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiewióra1976 08.09.2008 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Graszka, ostatnio to liczyłam i statystycznie dużo więcej par ma dzieci tej samej płci A ty chcesz zaliczyć jeszcze jedną próbę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 08.09.2008 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 u mnie w rodzinie statystyki potwiedzają regułę. .......ale spróbować nie zaszkodzi i nie mówię, że nie.... takie malutkie dzieciątka są cudne i pachnące, szkoda, że tak szybko rosną. Mój młodszy już chodzi do przedszkola a dopiero co wczoraj się urodził...... Życzę Wam zdrówka i samych przespanych nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 10.09.2008 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Wiewióra dopiero dzisiaj przeczytałem o tej wspaniałem informacji Moje gratulacje Czekamy na zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 10.09.2008 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Witaj Wiewióra Gratuluję córeczki numer 2 I przeczytałam o Twojej łazience z płytek Antares.... Bardzo podobne komentarze słyszę o swojej - proszę, jeśli jest gotowa to pochwal się jak wygląda - jestem strasznie ciekawa Pozdrawiam kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basia_z_lasu 10.09.2008 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Witaj, I ja przyłączam się do gratulacji Czekamy na zdjęcia, ja zwłaszcza chętnie zobaczyłabym okna bez zabezpieczającej folii, please... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 20.09.2008 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 podziwiam z Robertem właśnie sie pyta czy mi mowę odebrało no odebrało, odebrało dzis albo jutro drzwi nan otworzysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 20.09.2008 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 to znowu ja faktycznie płyta gazowa duuuuuuuza nie martw sie ja do swojej instrukcji tez nigdy nie zajrzalam, najlepsza jest metoda prob i bledów a o niektórych funkcjach dowiedzialam sie przy okazji odwiedzin szwagierki widze lodóweczke czarną, piekna ! a wykladzina ? no mało mało, daj jeszcze hol na parterze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 22.09.2008 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 nie dotarłam , ale przyszłam znow do dziennika pooglądać za to jutro zrobie mały skok w bok, musze zobaczyc wszystko w realu ale zazdroszcze ......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 22.09.2008 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 Witam. Ja tutaj pierwszy raz i wstyd mi, że przeoczyłam tak piekny dom Moje ukochane szarości!!! Dopisuję Cię do grona osób szarozwariowanych (jak ja) Bardzo podobają mi się drzwi wejsciowe. Super pasują do elewacji. Fajna bryła! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiewióra1976 22.09.2008 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 nie dotarłam , ale przyszłam znow do dziennika pooglądać za to jutro zrobie mały skok w bok, musze zobaczyc wszystko w realu ale zazdroszcze ......... to zadzwoń, wpuszczę cię do środka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 23.09.2008 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 nie dotarłam , ale przyszłam znow do dziennika pooglądać za to jutro zrobie mały skok w bok, musze zobaczyc wszystko w realu ale zazdroszcze ......... to zadzwoń, wpuszczę cię do środka chcesz mnie dobić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiewióra1976 23.09.2008 14:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 Niby czym? Tym, że się, kurna, wprowadzić nie mogę???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 23.09.2008 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 Niby czym? Tym, że się, kurna, wprowadzić nie mogę???? czy mnie sie wydaje czy jakis rok temu budować sie zaczęła? he? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 23.09.2008 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 Co do kominka to nie wiem ale ściana w kuchni i mnie drazni Tylko moze dlatego, że ja nie przepadam za zielonym we wnetrzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiewióra1976 23.09.2008 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 Ja chciałam taką trawiastą zieleń - a ta jakaś sztuczna wyszła I wiem, że to kwestia światła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts