wiewióra1976 07.12.2006 11:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 Hmmm, na razie 4 firmy liczą nam kosztorysy, tz. jedna juz policzyła, alenegocjowac będziem. Właściwie obiektywnie nic się specjalnie nie zmienniło - ale humor mam lepszy. Może dlatego, że jedna firma odezwala się sama - po 2 miesiącach No i Mąż samochód skraszował w poniedzialek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 07.12.2006 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 No i Mąż samochód skraszował w poniedzialek oj jo jo....... może nowy dostanie pod choinkę? : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiewióra1976 07.12.2006 16:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 No i Mąż samochód skraszował w poniedzialek oj jo jo....... może nowy dostanie pod choinkę? : On go dostał pod choinkę w zeszłym roku, prawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 12.12.2006 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 Ja przyjadę Ci pomóc umyć te 19 okien, a Ty przyjedziesz do mnie na mycie moich 20 okien Nieźle to wykombinowałam co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiewióra1976 12.12.2006 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 Hłe hłe - super pomysł. Ale niniejszym mnie pocieszyłaś - masz o jedno więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 12.12.2006 23:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 taaaa Ja tez sie lepiej poczułam jak znajoma powiedziała, ze ma 25 sztuk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiewióra1976 13.12.2006 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 Ale może by to trzeba przeliczyć na metry kwadratowe? Ten mój salon mnie boli - nie chcę tam firanek ani nic, więc okna będą musiały być błysk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fasola25 15.12.2006 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 GRATULUJE!!!Piekny projektprosty i bez skosow (!!!!) - rewelacjapozdrawiam i zycze powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 02.01.2007 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 Moje gratulacje z okazji nowego roku i z okazji kredytu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 05.01.2007 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 Halllooo!? Jest tu kto ? hmmm.... Taaaa.. Wzieła kobita kredyt i tyle ją widzieli, pewnie sie pluska w oceanie, albo wygrzewa na jakiej plaży popijając egzotycznego drinka ehhhhh, rozmarzyłam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiewióra1976 05.01.2007 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 Tjaa... Drinki egzotyczne to piłam ostatnio z okazji Sylwestra. I tyle tej egzotyki by było... No, jeszcze przeliczam sobie czasem ta kasę z kosztorysów na wakacje w różnych miłych miejscach... Malmuc, wasi fachowcy chcą od nas 144 k i ani centa mniej. Załamka totalna, ale może czas się z tym pogodzić!??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 05.01.2007 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 Tjaa... Malmuc, wasi fachowcy chcą od nas 144 k i ani centa mniej. Załamka totalna, ale może czas się z tym pogodzić!??? Jak ja się ciesze, że mam to za sobą ... hmmm.... Powiem tak, jeśli by tak porównać nasze kosztorysy, raczej zestawienie materiałów i takich tam dupereli mających wpływ na koszt budowy i wyszłoby u Ciebie tego więcej to trzeba się poważnie zastanowić.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiewióra1976 06.01.2007 08:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 I wzost cen materiałów przez te parę miesięcy. Wszyscy ględzą o podwyżkach i efekt jest taki, że nie da się nic zbić u tych, co budują ze swoich.Strasznie, strasznie mi się nie chce latać za tymi wszystkimi materiałami i wcale nie jestem pewna czy to wyjdzie taniej.Grrrrr... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiewióra1976 06.01.2007 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 A nie wyszłoby u mnie więcej - wy macie jeszcze garaz, my już olaliśmy. Dach mamy pewnie droższy, ale chcemy Brassa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 09.01.2007 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 szukaj innej ekipy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 10.01.2007 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 35000....a jak składy budowlane wyceniły ci materiał na ten stan surowy z dachem???O ile taniej wyszloby Cie to z nimi? Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 11.01.2007 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 No to w takim razie gratulki Zara zrobie wywiad, moze sie dowiem jaką podjełaś decyzje W każdym razie ciesze sie ze masz to za soba, wiem ile to kosztuje zdrowia, a to dopiero początek, chociaz bardzo bardzo ważny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 16.01.2007 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 http://kartki.onet.pl/_i/d/malowane_wszystkiego_naj.jpg Wszystkiego naj naj naj z okazji urodzin !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiewióra1976 16.01.2007 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Ło rany dziękuję Właśnie Ci wpisałam życzenia w Komentarze - niezależnie, bez zaglądania tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zombie 17.01.2007 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Z zaciekawieniem czytam Twój dziennik i nie bardzo rozumiem co kierownik budowy ma do ceny. Partycypuje w jakiś sposób w kosztach ? Z Twojego postu wynika, że kierownik coś ściemnia i chce Wam wcisnąć jakiegoś znajomka, lub kogoś z rodziny któremu wszystko klepnie na budowie bez sprawdzania solidności wykonania. No i ten termin - dobry fachowiec a nie ma roboty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts