malmuc 03.03.2007 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 bo ja leciałam na porodówkę jak ludzie szli na rezurekcje czyli 27 marzec hihi, to lubię - te frontowe opowieści Tak po prawdzie, to termin miałam na 2 kwietnia, ale całe szczęście, że się Młoda pośpieszyła - na Święta nas łaskawie wypuślili a ja na 1 kwietnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akwarysta 03.03.2007 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 ..... i jak se pomyślę, że mam sama ten węgiel i ten popiół... To mi się ten gaz coraz bardziej podoba Ale oczywiście jest to walka argumentów: oszczędnośc a wygoda Dlatego i mnie się spodobał . Wiele osób grzeje gazem i nie płacze. Wgęgiel jest super, ale jeśli codziennie jest ktoś, kto w razie potrzeby zaglądnie do pieca. Oczywiście można załatwić to tak, że przed delegacją zasypie komorę podajnika i też będzie git. Wydaje mi się jednak, że z gazem tez nie jest tragicznie. Jeśli lubisz wyjeżdżać zimą, to musisz pamiętać, by ktoś zaopiekował się piecem. Z gazem nie masz tego problemu. Masz wiekszą możliwość modyfikacji temperatury w ciągu dnia. Jak idziesz do pracy i w nocy obniżyć, gdy wracacie podwyższyć. Węgiel wydaje sie byc lepszą alternatywą, gdy w domu jest ktoś 24 godziny na dobę.Wychodzi zdecydowanie taniej. Swego czasu wszyscy uciekali od tego paliwa, popytaj dlaczego. Też mieliśmy etap "węglowy", ale teraz wręcz przeciwnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 08.03.2007 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 to gdzie te elewacje? nic nie widze w Dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 06.04.2007 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 http://img487.imageshack.us/img487/5781/kartka1en6.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 07.05.2007 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 no wiesz ?! tyle musiałam czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 24.05.2007 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 No właśnie miałam Ci pisać, że za każdym razem jak jestescie moglibyscie kupeczke krzorów spalic nie powinno to specjalnie sąsiadom dokuczyć, kupeczka do kupeczki i po bólu. O! a maturzysta mógłby siostrze pomóc, może jakby tak w godzinach przedpołudniowych kiedy sąsiedzi są w pracy troche dymu by zrobił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiewióra1976 25.05.2007 06:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 W kwestii maturzysty miałam raczej na myśli to, że teraz non stop ogniska robią i opijają swoją wolność. Po czym przypomniałam sobie swoje pomaturalne ogniska i związany z nimi poziom hałasu... Może nie warto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 25.05.2007 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 W kwestii maturzysty miałam raczej na myśli to, że teraz non stop ogniska robią i opijają swoją wolność. Po czym przypomniałam sobie swoje pomaturalne ogniska i związany z nimi poziom hałasu... Może nie warto... na bank miałabyś odwiedziny niebieskich i nie wiem czy z powodu dymu, chyba raczej tego halasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiewióra1976 25.05.2007 07:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 W kwestii maturzysty miałam raczej na myśli to, że teraz non stop ogniska robią i opijają swoją wolność. Po czym przypomniałam sobie swoje pomaturalne ogniska i związany z nimi poziom hałasu... Może nie warto... na bank miałabyś odwiedziny niebieskich i nie wiem czy z powodu dymu, chyba raczej tego halasu I żaden sąsiad by się już do mnie nigdy nie odezwał? Może udawać, że nie znam tych matrurzystów??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 25.05.2007 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 W kwestii maturzysty miałam raczej na myśli to, że teraz non stop ogniska robią i opijają swoją wolność. Po czym przypomniałam sobie swoje pomaturalne ogniska i związany z nimi poziom hałasu... Może nie warto... na bank miałabyś odwiedziny niebieskich i nie wiem czy z powodu dymu, chyba raczej tego halasu I żaden sąsiad by się już do mnie nigdy nie odezwał? Może udawać, że nie znam tych matrurzystów??? To jest myśl! w razie czego powiesz, ze włamali się na Twoją działkę, nie znasz tego towarzystwa poznałaś sąsiadów? czasem lepiej jak sie nie odzywają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 18.07.2007 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 problem krzorów pewnie juz nieaktulany ale działeczkę to chętnie bym zobczyła, bydą jakieś zdjęcia czy cos? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiewióra1976 18.07.2007 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Będą. Ale mam z nimi maly problem logistyczny, bo w domu nie mogę się zalogowac na Muratora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 18.07.2007 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Wiewióra widzę żę same dobre wiadomości Wreszcie coś ruszyło. Może jakieś zdjęcia byś wkleiła?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiewióra1976 19.07.2007 07:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Rom! Ale ci się piękne dziecko pojawiło Gratulacje! Możę bym i wkleiła - ale jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 19.07.2007 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 hej wiewióra gratuluję rozpoczęcia budowy. strasznie jestem ciekawa jak będzie wyglądał wasz domek. powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 19.07.2007 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Rom! Ale ci się piękne dziecko pojawiło Gratulacje! Możę bym i wkleiła - ale jutro Dzięki. Nasza pociecha ma już 3 tyg i jest boska Pozdrówkai czekam na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 20.07.2007 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 Suuper Nareszcie pojawiły się zdjęcia. Kurcze ale pracy włożyliście w działeczkę - z takich chaszczów zrobic pustkę, jestem naprawdę pod wrażeniem. Piękną macie brzózkę. Nie wycinajcie jej.Też bym takią chciał już mieć.Ja na wiosnę posadziłem 4 brzózki i na razie są malutkie. Zanim mi takie urosną to chyba bedę już na emeryturze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiewióra1976 20.07.2007 12:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 Wykarczowanie zajęło... 1 dzień, byłam w szoku, ale od jesieni chwasty odrosły na półtorej metra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 29.07.2007 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2007 byłam widziałam podziwiałam żaden sąsiad nas nie przepędził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiewióra1976 30.07.2007 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Na razie sąsiedzi nas zaskakuja pozytywnie Wchodziliście na działkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts