malmuc 30.07.2007 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Na razie sąsiedzi nas zaskakuja pozytywnie Wchodziliście na działkę? no co ty? takie ostrzeżenie na bramie? nie śmiałam łamać zakazów jeszcze kurna jakie bydle wyskoczyloby zza klopka i użarło dupsko chociaz....... przydałoby się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiewióra1976 30.07.2007 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 No, sąsiad z tyłu ma specjalnego psa, co pilnuje i naszej działki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 30.07.2007 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 no patrz ? że nie spotkaliśmy sie w łazienkowych w sobote swoją droga to się tylko wpieniłam kibelki fajne, ale jakieś takie maluśne mi sie wydają Wpadnij do nas zobaczyc jak wygląda garderoba prawie 5 m z oknem, mam zaluzję w oknie więc płowienia cichów pod uwagę nie biorę Czy to jedyna garderoba w projekcie? ja mam jeszcze jedna sporą na korytarzu i myslę ze sie upcham z tym całym graciarstwem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 30.07.2007 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 wiewióra1976 ale fajna ta meksykańska umywalka. Ciekawe czy u nas można coś takiego zdobyć? Bardzo orginalna zwłaszcza biorąc pod uwagę wszędobylską biel. Ale ja bym się chyba na taką kolorową nie zdecydował. Chociaz swoją droga nie widać na niej brudu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 30.07.2007 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 http://www.lazienkowy.pl/obrazki/080806skala11.jpg nie meksykański klimacik, ale tez malowana z Pszczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiewióra1976 30.07.2007 11:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Malmuc, ja w garderobie chce mieć jeszcze prasowalnio - graciarnię. A druga garderoba będzie na parterze przy wiatriołapie na ciuchy wierzchnie - tu okno jest ale od północy, więc jakoś się nie martwię... A kibelek faktycznie nie za duży, ale jakis taki słodki A czemu się wpieniłaś w łazienkach??? Rom - umywalka niedawno była dostepna na allegro i dlatego, jako w miarę osiągalna, tak mi zapadła w pamięć. Od początku widzę dolną łazienkę jako coś bardzo kolorowego i takie klimaty same mi włażą w ręce... Poza tym cały czas jestem rozsądna i wszystko będzie szare i szare... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 30.07.2007 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 malmuc ale fajna ta umywalkaMasz cos takiego w domu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 30.07.2007 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Malmuc, ja w garderobie chce mieć jeszcze prasowalnio - graciarnię. A druga garderoba będzie na parterze przy wiatriołapie na ciuchy wierzchnie - tu okno jest ale od północy, więc jakoś się nie martwię no to Ci powiem że ja mam nadzieję też wcisnąć tam deskę do prasowania , dorabiał tam R nawet gniazdko. Wiesz co? piernicz te okno, powiększ te garderobe, od wew. dasz taką szczelną roletkę w prowadnicach chyba ze bedziesz miala rolety zew. tym mniej klopotu. Ja mam te swoja garderobę w sypialni, druga na korytarzu na pietrze 80x350 i w wiatrołapie na takie bieżące kurtki itd ... A kibelek faktycznie nie za duży, ale jakis taki słodki A czemu się wpieniłaś w łazienkach??? Rom - umywalka niedawno była dostepna na allegro i dlatego, jako w miarę osiągalna, tak mi zapadła w pamięć. Od początku widzę dolną łazienkę jako coś bardzo kolorowego i takie klimaty same mi włażą w ręce... Poza tym cały czas jestem rozsądna i wszystko będzie szare i szare... bo kurna latam jak kot z pęcherzem wracam do salonu gdzie napaliłam sie na płytki, licze z zapałem ile czego, a Pani mnie uprzejmie informuje ze sprowadza je na połowe wrzesnia bo co? bo makaroniarze, hiszpanie itd mają free przez dwa miesiace i na magazynach tez nic nie ma wkurzają mnie szumnie zwane salony łazienek , pzredstawiciele handlowi przywiozą im gotowe wystawki, a oni nie mają nawet jednej płytki gdybyś chciała kupic jako wzornik, wezmą zaliczkę i dopiero wtedy wyślą transport do fabryki i to tez co miesiąc, nie wcześniej ehhhhhhh...... DZIADY a łazienke dolną myslimy zrobić w miare jasną, czyli: podłoga szara sciany : biel z dosc jaskrawą zielenią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 30.07.2007 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 malmuc ale fajna ta umywalka Masz cos takiego w domu?? mam Romku na dole mikro łazienkę i zmieszcze tylko Roca Hall Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiewióra1976 30.07.2007 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 a łazienke dolną myslimy zrobić w miare jasną, czyli: podłoga szara sciany : biel z dosc jaskrawą zielenią Ja gdzieś mialam gazetę z boską łazienką biało-zieloną plus szklo i jasne drewno. I, oczywiście, ktoś wywlókł. Była tam też moje marzenie - prysznic-ślimak z mozaiki. Niestety, a może na szczęście, nie zmieści się (na szczęście, bo właśnie na Żorskiej mierzylam, ile to mozaiki na to wyjdzie i padłam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 30.07.2007 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 a łazienke dolną myslimy zrobić w miare jasną, czyli: podłoga szara sciany : biel z dosc jaskrawą zielenią Ja gdzieś mialam gazetę z boską łazienką biało-zieloną plus szklo i jasne drewno. I, oczywiście, ktoś wywlókł. Była tam też moje marzenie - prysznic-ślimak z mozaiki. Niestety, a może na szczęście, nie zmieści się (na szczęście, bo właśnie na Żorskiej mierzylam, ile to mozaiki na to wyjdzie i padłam) mam gazetke w domu jak to zrobić, napaliłam sie a potem jak wyceniłam to jakbym w pysk dostała i tez padłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 30.07.2007 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 mam gazetke w domu jak to zrobić, napaliłam sie a potem jak wyceniłam to jakbym w pysk dostała i tez padłam Ile wyszło?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 31.07.2007 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 mam gazetke w domu jak to zrobić, napaliłam sie a potem jak wyceniłam to jakbym w pysk dostała i tez padłam Ile wyszło?? No więc Romku powiem tak: nie dokonczylam wyliczanek bo juz po drodze mi sie odechcialo mozaika gotowa jest bardzo droga, ale jesli dalbys zwyklą plytke do pocięcia to za samą usługe biorą od 100-150, za ułożenie mozaiki tez więcej, nasz chyba bierze 40zł/m do tego takiego ślimaka okladasz plytkami od wew. i od zew. cena robi sie kosmiczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 31.07.2007 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 mam gazetke w domu jak to zrobić, napaliłam sie a potem jak wyceniłam to jakbym w pysk dostała i tez padłam Ile wyszło?? No więc Romku powiem tak: nie dokonczylam wyliczanek bo juz po drodze mi sie odechcialo mozaika gotowa jest bardzo droga, ale jesli dalbys zwyklą plytke do pocięcia to za samą usługe biorą od 100-150, za ułożenie mozaiki tez więcej, nasz chyba bierze 40zł/m do tego takiego ślimaka okladasz plytkami od wew. i od zew. cena robi sie kosmiczna O cholera Rzeczywiście aż strach liczyć. Nie wiedziałem żę cięcie płytek jest takie drogie. Jak to dobrze że łazienkę mi robił teściu. Wanne mi robił na półokrągło z ciętych płytek - już widzę ile bym zapłacił jakby to robił ktoś za kasę. Kosmos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiewióra1976 31.07.2007 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 No więc Romku powiem tak: nie dokonczylam wyliczanek bo juz po drodze mi sie odechcialo mozaika gotowa jest bardzo droga, ale jesli dalbys zwyklą plytke do pocięcia to za samą usługe biorą od 100-150, za ułożenie mozaiki tez więcej, nasz chyba bierze 40zł/m do tego takiego ślimaka okladasz plytkami od wew. i od zew. cena robi sie kosmiczna A mnie tej mozaiki wyszło jakieś 8m2 minimum. Poza tym slimak zajmuje dużo miejsca. Ale ja mam wstret do mycia kabiny prysznicowej i dalej planuję, żeby jej nie montować! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 31.07.2007 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 No więc Romku powiem tak: nie dokonczylam wyliczanek bo juz po drodze mi sie odechcialo mozaika gotowa jest bardzo droga, ale jesli dalbys zwyklą plytke do pocięcia to za samą usługe biorą od 100-150, za ułożenie mozaiki tez więcej, nasz chyba bierze 40zł/m do tego takiego ślimaka okladasz plytkami od wew. i od zew. cena robi sie kosmiczna A mnie tej mozaiki wyszło jakieś 8m2 minimum. Poza tym slimak zajmuje dużo miejsca. Ale ja mam wstret do mycia kabiny prysznicowej i dalej planuję, żeby jej nie montować! Ja zrezygnowałem z kabiny na rzecz ścianek z płytek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiewióra1976 01.08.2007 06:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Dawaj zdjęcia!! Właśnie taki mam plan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 01.08.2007 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Dawaj zdjęcia!! Właśnie taki mam plan Dzisiaj pstryknę i jutro rano wkleję Gratulację z okazji ław Co od razu się dusza raduje nie? Jak zaczyna coś sie dziać, jak zaczyna rosnąć domek i urzeczywistniają sie marzenia. Trzymam ksiukasy żeby wszystko szło do przodu bez problemów. A co z tym prądem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 01.08.2007 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 jo tyż mam kabinę murowaną zwykłej nigdy nie miałam i jakoś nie chciałam się przekonac czy jest to dziadostwo czy też nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 01.08.2007 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Małgosiu zapodaj zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts