malmuc 01.08.2007 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 zapomniałm spytać oblałaś te ławy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 01.08.2007 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 zapomniałm spytać oblałaś te ławy ? Głodnemu chleb na myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 01.08.2007 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 zapomniałm spytać oblałaś te ławy ? Głodnemu chleb na myśli no głodnemu głodnemu Romku bo ja myślę o polewaniu wodą betonu a TY? o czym myślałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 01.08.2007 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Małgosiu zapodaj zdjęcia no co ty! u mnie ino sam porotherm ale wczoraj już poszło zamówienie na płytki do tej łazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 01.08.2007 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 zapomniałm spytać oblałaś te ławy ? Głodnemu chleb na myśli no głodnemu głodnemu Romku bo ja myślę o polewaniu wodą betonu a TY? o czym myślałeś ups ale wpadłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiewióra1976 01.08.2007 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Nie oblałam, chlop z moim bratem oblewają - a ja nawet zapomniałam tam wrzucić grosika czy czegos na szczęście. Wrzucaliście?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 01.08.2007 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Nie oblałam, chlop z moim bratem oblewają - a ja nawet zapomniałam tam wrzucić grosika czy czegos na szczęście. Wrzucaliście?? nie wrzuciłam nie miałam do tego głowy, serce waliło jak oszalałe i w ogóle z wrażenia że dom buduje byłam kopnięta No to M w nagrodę musi żonie kolację przy świecach zorganizować będzie w stanie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 01.08.2007 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 No to M w nagrodę musi żonie kolację przy świecach zorganizować będzie w stanie ? to zalezy czy nie pomyli polewania z oblewaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiewióra1976 01.08.2007 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 No właśnie, sorry, POLEWAJĄ, nie oblewają My też jesteśmy pod mega wrażeniem, że coś już ruszyło i nawet oblewania nam nie trzeba, żeby być na rauszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 05.08.2007 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 Witaj Wyobraź sobie, że jesteśmy na tym samym etapie co WY Wczoraj, tj. 4 sierpnia wylali nam ławy . Teraz mamy tydzień spokoju a w czwartek zamawiamy bloczki. Malmuc ( moja sąsiadka ) mi mówiła o Tobie ( że jesteśmy w tym samym miejscu i że nie mogliście być na spotkaniu) i znalazłam My byliśmy wczoraj na małym rauszu z wrażenia, że coś ruszyło, ale jak mąż oprzytomniał ile zapłacił za robotę to emocje zaczęły opadać .... Nie wiem czy Was również, ale nas ceny zaczynają przerażać Gdybyście chcieli porównać ceny to zapraszam na priv . Póki co będę Wam dopingować i trzymać za Was, bo wiemy co to znaczy Pozdrawiam Graszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiewióra1976 16.08.2007 07:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 Hello Graszka! Miałam problemy z zalogowaniem się z domu (URLOP!) ale wreszcie się udało Ja służę pociechą w kwestii cen oraz przepłacania - na pewno nas nie przebiliście Jak chcesz to, opowiem ci moją historię na privie, bo publicznie mi wstydze No i cieszę się, że ktoś jest na tym samym etapie, pewnie U nas dziś zaczynają stawiać pustaki, nie mogę kupić komina do kominka oraz nie wiem, co z nadprożami, bo mamy spór małżeński w kwestii rolet zewnętrznych. Urlop, nie ma co Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 16.08.2007 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 No halo, halo Tak myślałam, że się wczasujesz U nas od dzisiaj będą kłaść bloczki na ławę fundamentową. Jak wyjdziemy ze stanu zero to chyba się upiję Widzę, że Wy z robotą idziecie jak burza. Jeśli chodzi o koszty trochę ochłonęliśmy po pierwszym płaceniu za ławę ( ozywiście nie zaliczkujemy). Ceny........... Może wymienimy się cenami za poszczególne etapy budowy, przynajmniej będzie nam łatwiej przełknąć to, że to wszyscy teraz płacą jak za zboże Kurcze, mam nadzieję, że starczy nam na dach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiewióra1976 16.08.2007 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 WSZYSCY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 17.08.2007 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Dzień dobry Dziękuję za info o cenach na priva i podobnie jak Ty jestem zdania, że dom jest nam potrzebny teraz a nie na starość (W dodatku ja mam trochę więcej na liczniku od Ciebie ). Cen rzeczywiście nie ma co porównywać ale patrząc na Wasze ceny to nie odbiegamy od normy. Takiej informacji mi właśnie brakowało, żeby mieć pewność, że ktoś nie zdziera z nas skóry. Sądzę, że w dzisiejszych czasach to już trzeba się pomału przyzwyczajać, że za darmo umarło. Rodacy wracajcie do kraju. U nas tyż piknie Pozdrawiam Graszka u nas mają dzisiaj zacząć murować bloczki. Zastanawiamy się z mężem jak Wasi budowlańcy tak szybko uporali się z robotą. Nie czekali na "wiązanie" ławy i płyty ? Nasi twierdzą, że i ława i płyta muszą co najmniej tydzień pooddychać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiewióra1976 17.08.2007 17:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Z wczorajszego info od architekta wiem, że beton daje 100% swoich możliwości po 30 dniach, a 70% po trzech. Więc skoro nasz kierbud to zaakceptował, to myślę, że będzie OK.U nas już się biorą za pustaczki i kominy - w kominach oczywiście braki na rynku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniak34 17.08.2007 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 hej Wiwióra ze zdjęć wnioskuję,ze jasteśmy nieomal sąsiadkami mieszkam kilkaset metrów dalej w stronę ul.Gliwickiej,ale ja uciekam z Rybnika na wieś i jak najdalej od żużla ma dość uważam ,że mieszkańcy dzielnicy północ powinni mieć ulgę w podatku od nieruchomości za tą "atrkcję".Powodzenia na budowie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiewióra1976 17.08.2007 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Hello, ja tam mieszkałam prawie całe życie I nie mam zamiaru tego zmieniać, bo lubię mieć wszędzie blisko... A gdzie się wyniosłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 23.08.2007 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 hejka! a co to za porządeczek na ostatnim zdjęciu? gdzie podziałaś te hałdy ziemi i co postanowiłaś w sprawie rolet? powiem szczerze, że rolety mnie dobiły najpierw sie z nich doktoryzowałam a potem z mężem spierałam brrrrrrrr......... nie chcę już nawet o tym wspominać, mam tylko nadzieje, że sie sprawdzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiewióra1976 24.08.2007 08:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 Podtynkowe Chłopaki nadleją trochę nadproża od środka, a roletki przyjdą z zewnątrz i przykryje je tynk i trochę ocieplenia... A na okna ruszam na powaznie w przyszłym tygodniu, bo w końcu juz wiem, ile ich będzie i jakie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiewióra1976 24.08.2007 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 No, muszę dziś zdjątka powklejać, bo jak ruszyli, to idą jak burza, a ja mam schiz typowy dopiero przy ścianach - małe to coś takie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts