Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennika Wiewióry

Recommended Posts

• Odpowiedzi 458
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Nie oblałam, chlop z moim bratem oblewają - a ja nawet zapomniałam tam wrzucić grosika czy czegos na szczęście. Wrzucaliście??

nie wrzuciłam :roll:

nie miałam do tego głowy, serce waliło jak oszalałe i w ogóle z wrażenia że dom buduje byłam kopnięta :lol:

No to M w nagrodę musi żonie kolację przy świecach zorganizować 8)

będzie w stanie ? :wink: :lol:

Witaj :)

Wyobraź sobie, że jesteśmy na tym samym etapie co WY :)

Wczoraj, tj. 4 sierpnia wylali nam ławy :D . Teraz mamy tydzień spokoju a w czwartek zamawiamy bloczki. Malmuc ( moja sąsiadka ) mi mówiła o Tobie ( że jesteśmy w tym samym miejscu i że nie mogliście być na spotkaniu) i znalazłam :)

My byliśmy wczoraj na małym rauszu z wrażenia, że coś ruszyło, ale jak mąż oprzytomniał ile zapłacił za robotę to emocje zaczęły opadać .... :(

Nie wiem czy Was również, ale nas ceny zaczynają przerażać :o

Gdybyście chcieli porównać ceny to zapraszam na priv :).

Póki co będę Wam dopingować i trzymać za Was, bo wiemy co to znaczy :wink:

Pozdrawiam

Graszka

• 2 weeks później...

Hello Graszka! Miałam problemy z zalogowaniem się z domu (URLOP!) ale wreszcie się udało :)

Ja służę pociechą w kwestii cen oraz przepłacania - na pewno nas nie przebiliście ;) Jak chcesz to, opowiem ci moją historię na privie, bo publicznie mi wstydze ;)

No i cieszę się, że ktoś jest na tym samym etapie, pewnie :)

U nas dziś zaczynają stawiać pustaki, nie mogę kupić komina do kominka oraz nie wiem, co z nadprożami, bo mamy spór małżeński w kwestii rolet zewnętrznych. Urlop, nie ma co :)

Pozdrawiam

No halo, halo :)

Tak myślałam, że się wczasujesz :)

U nas od dzisiaj będą kłaść bloczki na ławę fundamentową. Jak wyjdziemy ze stanu zero to chyba się upiję :)

Widzę, że Wy z robotą idziecie jak burza.

Jeśli chodzi o koszty trochę ochłonęliśmy po pierwszym płaceniu za ławę ( ozywiście nie zaliczkujemy). Ceny...........

Może wymienimy się cenami za poszczególne etapy budowy, przynajmniej będzie nam łatwiej przełknąć to, że to wszyscy teraz płacą jak za zboże :evil:

Kurcze, mam nadzieję, że starczy nam na dach... :)

Dzień dobry :)

Dziękuję za info o cenach na priva i podobnie jak Ty jestem zdania, że dom jest nam potrzebny teraz a nie na starość (W dodatku ja mam trochę więcej na liczniku od Ciebie :)).

Cen rzeczywiście nie ma co porównywać ale patrząc na Wasze ceny to nie odbiegamy od normy. Takiej informacji mi właśnie brakowało, żeby mieć pewność, że ktoś nie zdziera z nas skóry.

Sądzę, że w dzisiejszych czasach to już trzeba się pomału przyzwyczajać, że za darmo umarło.

Rodacy wracajcie do kraju. U nas tyż piknie :lol:

Pozdrawiam

Graszka

u nas mają dzisiaj zacząć murować bloczki.

Zastanawiamy się z mężem jak Wasi budowlańcy tak szybko uporali się z robotą.

Nie czekali na "wiązanie" ławy i płyty ? Nasi twierdzą, że i ława i płyta muszą co najmniej tydzień pooddychać :)

hej Wiwióra ze zdjęć wnioskuję,ze jasteśmy nieomal sąsiadkami mieszkam kilkaset metrów dalej w stronę ul.Gliwickiej,ale ja uciekam z Rybnika na wieś i jak najdalej od żużla ma dość uważam ,że mieszkańcy dzielnicy północ powinni mieć ulgę w podatku od nieruchomości za tą "atrkcję".Powodzenia na budowie .

hejka!

a co to za porządeczek na ostatnim zdjęciu?

gdzie podziałaś te hałdy ziemi :D

i co postanowiłaś w sprawie rolet?

powiem szczerze, że rolety mnie dobiły

najpierw sie z nich doktoryzowałam

a potem z mężem spierałam

brrrrrrrr......... nie chcę już nawet o tym wspominać, mam tylko nadzieje, że sie sprawdzą :roll: