maxiiim 05.11.2006 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 Witam. Pozdrawiam wszystkich gorąco. Mam dylemat: Kupić dom za 100tys. W większej wiosce, podpiwniczony, parter i poddasze użytkowe, 146mkw. ściany pustak,styropian,połowka pustaka, dach narazie przykryty papa, okna i drzwi jest komplet, instalacje komplet, CO w miedzi, czesciowo polozone regipsy i wylewki, ocieplone poddasze, dzialka 10 a. Czy to się opłaci. Czy może zacząć budowe, mam swoją działkę. Bardzo prosze o komentarze. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AxLe 05.11.2006 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 Za 100 tyś żebyś się z kichał teraz tego nie wybudujesz. To co widzisz na zdjęciu razem z przyłączami i całą papierologią bez działki kosztowało 160 ty s. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 05.11.2006 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 Witam Swoją drogą to interesuje mnie gdzie są takie ceny. Za tą cenę, z tym co piszesz, to bym brał z zamkniętymi gałami nawet jeżeli miałbym dołożyć w tzw przeróbki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maxiiim 05.11.2006 11:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 Dzieki za odpowiedz.Domek jest do nabycia w jednej z gmin w wielkopolsce.Czesto siedze na forum i czytam rozne opinie i dzienniki budowy,chyba macie racje, jezeli kupie to moge powoli wykańczać z bieżących środków, a zawsze to już własny kąt a nie te choler... bloki.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ula1719501037 13.11.2006 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 Bierz, bo warto :wink:u. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bard13 14.11.2006 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 Niby niedrogo, nie mniej dowiedz się, po co budowali (dla siebie czy na sprzedaż) oraz dlaczego sprzedają. Ja zawsze boję się okazji.Jeśli budowali na sprzedaż, to na pewno chcą zarobić.Jeśłi chcą tylko 100 kzł, a jeszcze zarabiają, to ciekawe, na czym zaoszczędzili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ddoommiinniikk 14.11.2006 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 Z którego roku jest ta budowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AlaB 14.11.2006 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 to jest trochę jak z sukienką- kupujesz w sklepie to wiesz: pasuje. Nawet jeśli trzeba przeróbek to rzecz już jest i ma swój kształt. Jak chcesz super kieckę to idziesz do krawcowej, robisz trzydzieści przymiarek, wydajesz dwa razy tyle niż przewidziałeś, trwa to trzy razy dłużej a efekt to wizja krawcowej a nie twoja Kupując gotowe nic nie ryzykujesz a nie tracisz życia na pozwolenia i z tym związaną szarpaninę. Ja bym kupowała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurus 14.11.2006 23:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 KupKupKupDowiedz się tylko dlaczego tak tanio.Znajomy stawiał drewniany domek 64m za 60 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AMP 16.11.2006 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 a może to w Euro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArtiW 23.12.2006 01:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2006 KUPUJ!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leesou 23.01.2007 23:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 CzłowiekuZa takie pieniądze to warto. Tyle to niedługo bedzie warta ziemia pod tym domem. Ale zanim kupis weź rzeczoznawcę i poproś o wycenę, bo za takie pieniądze to coś tu mi nie gra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
imported_Żółw 04.02.2007 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 Za te pieniądze warto. Sama działka kosztuje prawie połowe tej sumy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artureski 04.02.2007 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 no nie napalałbym się od razu i na szybko. Najpierw zbadaj dokładnie sytuację prawną tej "okazji", nikt nie robi prezentów w tej branży . Rzeczoznawca sobie - a życie sobie, popytaj w okolicy, kto budował itp, porównaj z cenami z regionu. Ale jeśli jest wszystko ok i pasuje Ci dom i miejsce - to nie zastanawiaj się zbyt długo bo takie oferty szybko się deaktualizują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
el-ka 04.02.2007 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 Warto, jeśli nie ma jakiegoś "haka" - prawnego lub budowlanego. Ale od tego są rzeczoznawcy - prawnik i dobry budowlaniec. Też bardzo ważne - co z okolicą, może jakaś trudna - sąsiedztwo, dojazd, może planowana droga szybkiego ruchu - sprawdź koneicznie plan zagospodarowania przestrzennego. Ja o mało co, nie kupiłabym taniej, pięknej działki - w sąsiedztiwe przyszłego skrzyżowania wielkich dróg, tam nawet nie było PZG,ale dowiedziałam się o takich projektach od znajomych architektów w UM i pomimo, że nie jest to poewne wolałam nie ryzykowac. Z tego co wiem działka stoi do dzisiaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżordż5 07.02.2007 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 Ja bym się zastanowiła, sąsiedzi kupili stan surowy zamknięty, bo była okazja. Aktualnie po roku od zamieszkania przekładają dach, mieli problemy z RKS-ami na poddaszu, bo owszem skrzynki na rolety były, ale nad nimi nie było nadproży i wiele innych upierdliwych problemów. Twoja cena zdecydowanie atrakcyjna, ale dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts