maxiiim 05.11.2006 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 Witam. Pozdrawiam wszystkich gorąco. Mam dylemat: Kupić dom za 100tys. W większej wiosce, podpiwniczony, parter i poddasze użytkowe, 146mkw. ściany pustak,styropian,połowka pustaka, dach narazie przykryty papa, okna i drzwi jest komplet, instalacje komplet, CO w miedzi, czesciowo polozone regipsy i wylewki, ocieplone poddasze, dzialka 10 a. Czy to się opłaci. Czy może zacząć budowe, mam swoją działkę. Bardzo prosze o komentarze. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta123 05.11.2006 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 Oszacuj koszty budowy, zrób wyceny, dodaj do tego koszty niematerialne (stresy, nerwy) związane z budową, ewentualnymi opóźnieniami, poprawkami i będziesz wiedział co wybrać. Bo rzadko kiedy budowa idzie gładko i bez stresu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 05.11.2006 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 ....Czy to sie oplaci?....Postaw sobie pytanie,czy to jest to co bys chcial.Kalkulacja jednak jest tez nie bez znaczenia.Gdybym jednak ja mial wybierac pomiedzy "walka"z budowa przez rok,czy dwa i mieszkaniem przez kolejnych X lat w czyms co mi sie nie podoba i jest niepraktyczne,to bym wybral o pierwsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts