Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• 6 months później...
  • 6 months później...

Witam!

Ponieważ planuje budowę wymarzonego domku to postanowiłam się trochę poduczyć w tematach budowlanych!Czytam czytam czytam i coraz to więcej pytań mi sie nasuwa i watpliwości ale co tam do odważnych świat należy!

W związku z ta moja budową mam pytanie czy może ktoś z Was korzystał z projektu muratora o nazwie CICHY http://projekty.muratordom.pl/search_results.htm?powierzchnia_od=&powierzchnia_do=&kondygnacja=&nazwa=cichy&symbol=&x=0&y=0

Może znajdzie się ktoś kto juz wybudował taki domek i może podzieli się kilkoma cennymi wskazówkami!Z góry dziękuje i pozdrawiam!

• 1 year później...
  • 11 months później...
  • 1 year później...
  • 2 weeks później...
  • 1 month później...
  • 1 month później...
  • 9 months później...

Witam

My właśnie 2 miesiące temu wprowadziliśmy do domu "cichy". Idealny projekt by wybudować funkcjonalny domek małym kosztem. Co prawda nasz dom z zewnątrz nie jest jeszcze całkowicie wykończony (brakuje mu elewacji, ale jest ocieplony i jakiegoś kamienia dołem), ale w środku jest cały skończony. Pomieszczenia na dole są zrobione tak samo jak w planie(nie ma schowka, a pokój dzienny jest całkiem oddzielony od kuchni, do której drzwi są w korytarzu), a górę zrobiliśmy całkiem inaczej. Są tam 3 pokoje (1 większy, 2mniejsze), łazienka i mała garderoba. Cały koszt domu, łącznie z wykończeniówką aż do momentu wprowadzenia wyniósł ok. 120tys. systemem gospodarczym, z pomocą rodziny i zakupami na promocji. Jednak niczego nam domu nie brakuje (jedynie stołu z krzesłami). Naprawdę polecam ten domek. Jest super!!! jeśli macie więcej pytań to piszcie. Chętnie odpowiem .

• 2 weeks później...

]Witam

My właśnie 2 miesiące temu wprowadziliśmy do domu "cichy". Idealny projekt by wybudować funkcjonalny domek małym kosztem. Co prawda nasz dom z zewnątrz nie jest jeszcze całkowicie wykończony (brakuje mu elewacji, ale jest ocieplony i jakiegoś kamienia dołem), ale w środku jest cały skończony. Pomieszczenia na dole są zrobione tak samo jak w planie(nie ma schowka, a pokój dzienny jest całkiem oddzielony od kuchni, do której drzwi są w korytarzu), a górę zrobiliśmy całkiem inaczej. Są tam 3 pokoje (1 większy, 2mniejsze), łazienka i mała garderoba. Cały koszt domu, łącznie z wykończeniówką aż do momentu wprowadzenia wyniósł ok. 120tys. systemem gospodarczym, z pomocą rodziny i zakupami na promocji. Jednak niczego nam domu nie brakuje (jedynie stołu z krzesłami). Naprawdę polecam ten domek. Jest super!!! jeśli macie więcej pytań to piszcie. Chętnie odpowiem

Witam!

My jesteśmy na etapie budowy "cichego". Chieliśmy wprowadzić jakieś zmiany, ale nic ciekawego nie przychodzi nam do głowy. Zależy nam właśnie na 3 pokojach na poddaszu. Czy można by zobaczyć rzut waszego domku, żeby podpatrzyć jakieś zmiany???:)