Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

deska podłogowa jak ja postarzyc

ersste

Recommended Posts

Zależy jaki chcemy efekt osiągnąć. Mamy do wyboru:

1. Sposób a'la chemiczny Ali (czyli traktowanie kwasem).

2. Sposób parowy (czyli parzenie drewna).

3. Sposób przypalanie żywcem (czyli termo obróbka).

4. Sposób artystyczny (czyli woski/bejce antyczne).

5. Sposób kulturalny (czyli maratony taneczne bab na szpileczkach).

6. Sposób spontaniczny (czyli niepokorna młodzież na przystanku Woodstock).

7. Sposób prymitywny (czyli miejscowy barbarzyńca obrabia parkiet za pomocą podstawowych narzędzi (topór, miecz, maczuga)).

8. Sposób perfekcyjny (czyli zlecamy wykonanie poszczególnych desek artyście/rzeźbiarzowi).

9. Sposób wyuzdany (czyli na ułożonej podłodze urządzamy orgie seksualne :oops: : szał uniesień i pazury "kociaków" dokonują dzieła zniszczenia).

itp., itd. :p

my malowaliśmy ciemną bejcą.

wygląda megastaro, bo najwidoczniej 3 warstwy lakieru to za mało 8) - w miejscach uczęszczanych podłoga wyślizagała się już do białości /po roku lub 2, skleroza.../. no i psy i dzieci robią swoje.

pań w szpilkach nie testowałam, bo jakoś w gronie znajomych takowych nie odnotowano :lol:

• 2 weeks później...
Zależy jaki chcemy efekt osiągnąć. Mamy do wyboru:

1. Sposób a'la chemiczny Ali (czyli traktowanie kwasem).

2. Sposób parowy (czyli parzenie drewna).

3. Sposób przypalanie żywcem (czyli termo obróbka).

4. Sposób artystyczny (czyli woski/bejce antyczne).

5. Sposób kulturalny (czyli maratony taneczne bab na szpileczkach).

6. Sposób spontaniczny (czyli niepokorna młodzież na przystanku Woodstock).

7. Sposób prymitywny (czyli miejscowy barbarzyńca obrabia parkiet za pomocą podstawowych narzędzi (topór, miecz, maczuga)).

8. Sposób perfekcyjny (czyli zlecamy wykonanie poszczególnych desek artyście/rzeźbiarzowi).

9. Sposób wyuzdany (czyli na ułożonej podłodze urządzamy orgie seksualne :oops: : szał uniesień i pazury "kociaków" dokonują dzieła zniszczenia).

itp., itd. :p

8) - trzeba sie sluchac najlepszych doradcow na forum :D

• 4 months później...

Ten gość mnie zachwyca, ma głókę do robienia interesów. Podaję za ersste

Witam ,zapraszam wszystkich zainteresowanych materiałami i technologiami stosowanymi w budownictwie do odwiedzenia targów we Wrocławiu w dniach 16-18 marca w hali ludowej.przy okazji zwiedzania stoisk zapraszamy na stoiskao nr 25 gdzie wystawiamy wyroby klinkierowe i postarzane podłogi z drewna.

http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=1701095&highlight=#1701095

Widziałam jego podłogi.

dzieki za miłe słowa ,goha i inni klijeci poleceni przez uzytkownika o nicu goha maja u mnie rabat na podłogi postarzane ,pod koniec kwietnia wprowadzm nowa technologie produkcji podłóg postarzanych ,kazdy znajdzie cos dla siebie.

dziekuje wszystkim odwiedzajacym moje stoisko z zainteresowanie i opinie które pomoga w stworzeniu podłogi ponad czasowej,(nadgryzionej zebem czasu.)