Krzysztof-1971 05.11.2006 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 Pomóżcie ludziejki podjąć decyzję: same złe rzeczy czytam o Millennium. Czy jest coś czego nie doczytaliście w regulaminie lub w umowie. Wertuję to pół dnia.wrrrrrr! marża to kwestia super ważna, co jeszcze???? o czym NIE MOGĘ zapomnieć i czego MUSZĘ dopilnować?? DOSTAJĘ NA ŁEB....TO NIE MOJA DZIAŁKA....K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mopimi 14.11.2006 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 dlaczego kiedyś nie widziałam tyle złych rzeczy o Millnnium, teraz omijałabym go z daleka. Same problemy, juz od miesiaca sie z nimi dogadac nie mozna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ula1719501037 14.11.2006 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 Jakieś szczegóły?u/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts