simon1234 05.11.2006 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 kupilem wiertarke z takim zaciskiem i pomimo silnego dokrecenia wiertlo nie trzyma za bardzo i sie blokuje w materiale. Czy te zaciski tak maja czy to ewidentna wada i ja reklamować. Mam stara wiertarke na kluczyk i tam wiertlo sie nie blokuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geguś 05.11.2006 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 reklamować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin_u 05.11.2006 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 simon1234 napisał: kupilem wiertarke z takim zaciskiem i pomimo silnego dokrecenia wiertlo nie trzyma za bardzo i sie blokuje w materiale. Czy te zaciski tak maja czy to ewidentna wada i ja reklamować. Mam stara wiertarke na kluczyk i tam wiertlo sie nie blokuje mam w wiertarce bosch 2 uchwyty sds i zwyklu zaciskowy...ten zwykly dokrecam mocno reka i bez problemu trzyma wiertlo. jezeli wiertarka jakas z tanich to podejzawam ze to wina zacisku a niebraku sily w twoich rekach.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 05.11.2006 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 simon1234 napisał: ...pomimo silnego dokrecenia wiertlo nie trzyma za bardzo... wybacz pytanie, ale oprócz dokręcenia, to np. w moim futerku, to jeszcze musi być taki "klik" poprzez dokładne ustawienie obu części zacisku względem siebie. Jakoś tak - mi to wychodzi, a początkowo też myślałem, że wystarczy po prostu mocno dokręcić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 05.11.2006 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 Jeli stosujesz udar, to te zaciski szybko "parciejš" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts