Nefer 06.11.2006 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Mój Pan od Zudu (załatwia mi ZUD na kanalizę, wodę i gaz) nie ma elektryka z uprawnieniami. A takowy jest potrzebny do narysowania kreski na mapie do celów projektowych - od skrzynki do chałupy - na podstawie wydanych warunków przyłaczenia. RATUNKU !!! Dajcie mi kogoś w Warszawie !!!! To po co ja im dawałam mapę z naniesioną chałupą do tego Stoenu ? Mam już powoli dośc tej piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii walki z papierami............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin714 06.11.2006 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Zrób sobie wycieczkę do krakowa to chętnie pomogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.11.2006 12:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Marcin - uważaj - jestem zdesperowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin714 06.11.2006 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Albo rób scan i ślij a ja ci odeślę mapki z pieczątkami ale dopiero w środę bo jestem w terenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.11.2006 13:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Albo rób scan i ślij a ja ci odeślę mapki z pieczątkami ale dopiero w środę bo jestem w terenie. Poszedł mail :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rusek007 06.11.2006 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Albo rób scan i ślij a ja ci odeślę mapki z pieczątkami ale dopiero w środę bo jestem w terenie. To mi się bardzo podoba, tak trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekj 06.11.2006 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 wpadnij do Tarnowa to też obsłużę Cię kompleksowo Szkoda, że wcześniej się nie odezwałaś, dwa tygodnie temu byłem w Wawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.11.2006 15:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 wpadnij do Tarnowa to też obsłużę Cię kompleksowo Szkoda, że wcześniej się nie odezwałaś, dwa tygodnie temu byłem w Wawie. Dzięki - dzięki - Marcin był tak uprzejmy, że już sie dogadaliśmy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts