Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam wszystkich jak sobie czytam te posty to czasami glowa mnie boli a czasami jestem pelen podziwu że ktoś cos takiego wymyslili.Ja sam kopie studnie i z doświadczenia wiem że cena zalezy od terenu i gruntu.W jednym miejscu bierzemy 250zl za metr a w innym 100 zl za metr . I to wszystko zależy od tego czy ktoś chce z wkopaniem kregów i montazem chydroforu czy też samom pompe ręczną pod ogródek.Ale cena jest ostatecznie do dogadania ponieważ zależy nam nam na klijętach ;a klijętowi na dobrze wykonanej robocie.Moim atutem jest to że fachu uczy i robi zemną dziadek [tak na niego mówie] ktury w swym życiu wykopal kilkaset studni.Pierwsza moja studnia byla w Santocku kolo Gorzowa WLKP . Pózniej tam druga ,a w tym momencie mam już 6 na koncie i żadnej reklamacji.Powoli rozwijamy naszą firme .Dysponujemy wlasnym transportem do 2ton i podejmiemy pracę nawet 700km od Gorzowa .Oczewiscie po uprzdnim skontaktowaniu się z nami[501-940-848].A co do cen za metr to też sie dowiedzialem ż w Szczecinie biorą nawet po 600zł za metr.Wiec jeszcze raz pozdrawiam wszystkich forumowiczów i polecam się w takiej formie reklamy jaką jest internet .POZDRO TOMMAX9999

• 1 month później...