tommax9999 06.11.2006 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Witam wszystkich jak sobie czytam te posty to czasami glowa mnie boli a czasami jestem pelen podziwu że ktoś cos takiego wymyslili.Ja sam kopie studnie i z doświadczenia wiem że cena zalezy od terenu i gruntu.W jednym miejscu bierzemy 250zl za metr a w innym 100 zl za metr . I to wszystko zależy od tego czy ktoś chce z wkopaniem kregów i montazem chydroforu czy też samom pompe ręczną pod ogródek.Ale cena jest ostatecznie do dogadania ponieważ zależy nam nam na klijętach ;a klijętowi na dobrze wykonanej robocie.Moim atutem jest to że fachu uczy i robi zemną dziadek [tak na niego mówie] ktury w swym życiu wykopal kilkaset studni.Pierwsza moja studnia byla w Santocku kolo Gorzowa WLKP . Pózniej tam druga ,a w tym momencie mam już 6 na koncie i żadnej reklamacji.Powoli rozwijamy naszą firme .Dysponujemy wlasnym transportem do 2ton i podejmiemy pracę nawet 700km od Gorzowa .Oczewiscie po uprzdnim skontaktowaniu się z nami[501-940-848].A co do cen za metr to też sie dowiedzialem ż w Szczecinie biorą nawet po 600zł za metr.Wiec jeszcze raz pozdrawiam wszystkich forumowiczów i polecam się w takiej formie reklamy jaką jest internet .POZDRO TOMMAX9999 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RENE-ENES 06.11.2006 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 masakracja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
speek 07.11.2006 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Ale się dowiedziałeś.? Warszawa i bliskie okolice to 100 zł za kopanie na wysokość jednego kregu. A tobie co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 11.12.2006 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 KOP SE TE STUDNIE OBYS ZAROBIł NA DłUGI KTóRE NIE ODDAłEś -NASTEPNYM RAZEM SPOTKAMY SIE W SADZIE.I RZEBYSMY SIE DOBRZE ZROZUMIELI NIE O PIENIąDZE MI CHODZI ALE O ZASADE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
speek 11.12.2006 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 I co już cię nie ma na forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 12.12.2006 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 I NIECH NIE WRACA, BYNAJMNIEJ NIE OTYM PSEłD.. BO DOBREJ OPINI NIE WYSTAWIE... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts