melon30 06.11.2006 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Witam wszystkich forumowiczów , czy warto remontować domek fiński typ parterowy 62m2 ,dach 2spadowy bez poddasza uzytkowego ,domek jest w złym stanie (instalacje tynki i podłogi do wymiany onka dzrzwi rowniez ) nie wiem jak z dachem ,elewacja z desek jest ok sciany ok. Czy tez lepiej odpuscic sobie remonty i stawiac nowy dom do 80m2 co mi poradzicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 06.11.2006 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 czasami remont jest droższy do postawienia czegoś od samego początku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 06.11.2006 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Odpusc sobie, jezeli tylko sciany sa ok... to nie ma sensu. Za to co wydasz w robocizne zeby sie starego z domu pozbyc, bedziesz mial nowe sciany i do tego takie jak bedziesz chcial. Jezeli musisz robic tynki, okna, drzwi, ogrzewanie, podlogi... to jak dla mnie jest non-sens robic to w starych scianach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
melon30 06.11.2006 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 dziekuje za bardzo szybką odpowiedz.i tak tez bede czynil tylko nie wiem czy na fundamencie starym stawiac i zachowac metraz starego domku i zmodyfikowac o poddasze uzytkowe i całkowicie wykasowac fundament ? hyy ale to są znow kosztajak sądzicie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adhabas43 11.12.2006 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 help!http://nakedparishilton.info/censored/58180 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 11.12.2006 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 Nawet najbardziej błyskotliwy internauta nie jest w stanie zza biurka ocenić twoich fundamentów. A poza tym, to budowanie "na dziko" przeważnie w dzisiejszych czasach się nie opłaca, bo potem trzeba szybko rozbierać.Więc skoro sprawa musi się oprzeć o fachowca, to skorzystaj z niego już teraz, aby to wszystko ocenił naocznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts