kukulek76 06.11.2006 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Mam do kupienia działkę letniskową z prawem zabudowy na której stoi domek ok.40m2.Działka posiada księgę wieczystą,aktualnie prowadzone jest postępowanie spadkowe w związku ze śmiercią właściciela.W/g sprzedającej domek został wybudowany w 1977roku na podstawie zezwolenia naczelnika gminy z 1976roku którego numer posiadam.Mój problem polega na tym że nie wiem gdzie mogę to sprawdzić i jakie informacje mogę uzyskać w gminie.Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jag_24 07.11.2006 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 moze wydział urbanistyki i architektury??? Na domek chyba tez musiało być pozwolenie, więc urząd powinien dysponowac takimi danymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts