sylwia13 07.11.2006 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Witam wszystkich!!! Tu możecie wpisywać swoje uwagi, sugestie, pytania itp. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 07.11.2006 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Witaj Sylwio i Krystianie Uwielbiam czytac dzienniki więc proszę mi tu dużo pisać i wklejać zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia13 07.11.2006 16:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Witam Postaram się spełnić życzenie na tyle na ile będę mogła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.11.2006 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Bardzo sie ciesze , ze zaczeliscie pisac dziennik i Wasza wybranka jest KORNELIA. Czekam na ciag dalszy i zycze powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kornelia Chełm 08.11.2006 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Cześć dzewczyny, cieszę się, że jest więcej osób które budują Kornelię i będą mogły się wspierać na wzajem. Tylko szkoda, że wszyscy mieszkamy od siebie w znacznych odległościach. Ja do granicy z Ukrainą mam tylko 30 km.W miarę możliwości równiez bedę przesyłała zdjęcia z poszczególnych etapów budowy i zaczne już może od jutra. Jestem o tyle w dobrej sytuacji, że mój ojciec jest inspektorem a my praktycznie tylko patrzymy jak nasz domek powolutku rośnie i trzymamy się za kieszenie.Ale chyba tak źle nie będzie.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 08.11.2006 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 hahaha Sylwio to Cię mąż zaskoczył tak po prostu przyszedł i powiedziałże podpisał umowę przedwstępna na kupno działki??? Napisz coś o projekcie, ktory będziecie budować? Może jakieś zdjęcia?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia13 08.11.2006 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Ja też byłam bardzoooo zaskoczona. Ale teraz się cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia13 08.11.2006 14:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Cześć dzewczyny, cieszę się, że jest więcej osób które budują Kornelię i będą mogły się wspierać na wzajem. Tylko szkoda, że wszyscy mieszkamy od siebie w znacznych odległościach. Ja do granicy z Ukrainą mam tylko 30 km. W miarę możliwości równiez bedę przesyłała zdjęcia z poszczególnych etapów budowy i zaczne już może od jutra. Jestem o tyle w dobrej sytuacji, że mój ojciec jest inspektorem a my praktycznie tylko patrzymy jak nasz domek powolutku rośnie i trzymamy się za kieszenie.Ale chyba tak źle nie będzie.Pozdrawiam Witam, a jaki kominek wybraliście z pw, czy z dgp? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 09.11.2006 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 2m humusu????? Sylwio skąd się tam Wam tyle tego wzięło???? Pewnie Wam ktoś w nocy złośliwie dosypał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia13 09.11.2006 12:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Gość cały czas uprawiał tą ziemię, pewnie coś go zmusiło do sprzedania bo panowie co robili wykop to byli ździwieni, że gość sprzedał taką dobrą ziemię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia13 09.11.2006 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Nam wesoło nie jest, bo domu na humusie nie można postawić. Jak nic nie da ręczne wykopywanie i podsypanie to trzeba będzie ziemię wymienić a to następne koszty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kornelia Chełm 10.11.2006 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Nam wesoło nie jest, bo domu na humusie nie można postawić. Jak nic nie da ręczne wykopywanie i podsypanie to trzeba będzie ziemię wymienić a to następne koszty Sylwio znam trochę ten ból. To znaczy nie musimy wymieniać ziemi ale kupilismy działkę która znajdowała się ,,trochę w dołku", a że ma 13,5 a to aby wyrównac teren w stosunku do sąsiada i planowanej ulicy to nawieźlismy już ok. 40 wywrotek ziemi i jescze potrzebujemy drugie tyle. A każda wywrotka ziemi to u nas ok. 220 zł. szok!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 15.11.2006 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 Sylwio ale piękny kibelek Skąd zdobyłaś takie cudo?? Widzę, że dosypaliście piachu pod ławy, dużo go weszło??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia13 15.11.2006 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 Kibelek robiliśmy u stolarza. Niestety ławy musieliśmy podsypywać bo mamy ten humus przeklęty. Ale nie wiem ile poszło piachu. Jak się dowiem to napiszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angi 21.11.2006 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Witaj Sylwio, będziesz miała piękny domek, taki sam jak mój brat (pomogłam wybrać projekt). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 21.11.2006 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Sylwio jakie szerokie macie te ławy???Tak sie pytam bo jak patrze na to zbrojenie to wydaje mi się że jest jakieś takie szerokie - a może mi się tylko wydaje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia13 21.11.2006 16:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Jutro wybieram się na budowę to się dokładnie dowiem. Ale wydaje mi się, że są normalnej szerokości, może na zdjęciach wyglądają na szerokie, a może są faktycznie szersze bo u nas są szkody górnicze. Ale teraz to już sprawdze z ciekawości. I jutro dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia13 21.11.2006 16:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Witaj Sylwio, będziesz miała piękny domek, taki sam jak mój brat (pomogłam wybrać projekt). Witam! Piękny to on będzię , ale zarazem pięknie kosztowny w budowie No ale sami świadomie go wybraliśmy i trzeba się z kosztami liczyć i pogodzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia13 22.11.2006 15:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 Rom przepraszam ale dzisiaj Krystian był na budowie a ja zapomniałam mu powiedzieć, żeby dowiedział się szerokść tych ław Obiecuję dowiedzieć się na piątek, bo wtedy będę na budowie popatrzeć jak zalewają fundamenty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia13 24.11.2006 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Sylwio jakie szerokie macie te ławy??? Tak sie pytam bo jak patrze na to zbrojenie to wydaje mi się że jest jakieś takie szerokie - a może mi się tylko wydaje.... Witam, tak jak obiecałam sprawdziłam szerokość ław - 50cm. A lewa strona jest na 70cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts