mmadejski 18.10.2007 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Dzięki serdeczne.Może poprostu jakaś partia poszła wadliwa i to wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin i Gosia Górnik 30.10.2007 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Czesć, ciekawy jestem jak wyglądają. Ja mam ubikację pod schodami i podobno takie kostrukcyjne (metal + drewno) nie mogą być instalowane z jej powodu - potrzebny jest dach Ale od początku myslałem o lekkich schodach, aby między nimi była bardziej widoczna przestrzeń. To optycznie jest bardzo korzystne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia13 30.10.2007 16:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Hej. My zrezygnowaliśmy z tej wnęki pod schodami i nie ma tam zabudowy, schody będą ażurowe podwieszane. Wstawie tam kwiatka, lub kiedyś piesek bedzie miał tam swoje miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzenka1 04.11.2007 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 Witam my rowiez wybudowalismy Kornelie w Sławnie miedzy Koszalinem a Słupskiem i mieszkamy szczesliwie juz prawie dwa lata jest bardzo przestrzenna i funkcjonalna i oczywiscie urocza wszystkich kornelowiczow pozdrawiamy MD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia13 05.11.2007 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Marzenka może jakieś zdjęcia nam pokażesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 08.11.2007 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Witaj Sylwio będziesz miała bardzo ładny dom . Zwróciłam uwagę na Twoje drzwi wejściowe - ponieważ sama tez mam z Adeco w kolorze orzech, ale model Secco. Dokładnie takie same drzwi jak Twoje w złotym dębie ma już zamontowane Tabaluga1. Wyglądają super. Dobry wybór . pozdrawiam serdecznie Dabell Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agat441 08.11.2007 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Witaj mam pytanie dotyczące twoich drzwi wewnętrznych, jaki masz typ oscieznic i w jakej szerokosci, no i oczywiscie ile kosztowaly?Będe wdzęczna za odpowiedz pzdrawiam agata... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia13 08.11.2007 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 dabell dzięki za miłe słowa. Mam nadziej, że będą ładnie wyglądały. agat441 ościeżnice Porta System z panelem regulującym. Więc szerokość regulowana jest do grubości muru. Za wszystkie drzwi wewnętrzne zapłaciliśmy niecałe 10tyś. - chyba, bo nie jestem pewna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
honia71 08.11.2007 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Witaj Sylwio!Zaczęliśmy budowę w podobnym okresie i jesteśmy też na końcówce. Do salonu wybraliśmy płytki z Tubądzina Abisynia 1 i 2 występują w 3 rozmiarach 45x45, 33,3x33,3 oraz takie małe wstawki 7,5x7,5 - i bardzo ładnie wyglądają. na pryw. maila mogę podesłać zdjęcia Pozdrawiam Honorata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 09.11.2007 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 Również się dołączam do prośby o zdjęcia!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 09.11.2007 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 Witam Pochwale się od 2 tygodni trwaja już prace budowlane ! Po wszystkich formalnościach w końcu coś idzie do góry Nasza Kornelia nabiera kształtów. Dziś lane były ławy. Jak patrzę na te nasze fundamenty to coś mała mi się wydaje.. ale to zapewne wrażenie. Kilka dni temu byliśmy "zwiedzać" Kornelię w Pawlikowicach (pod Pabianicami). Będzie z niej biuro więc troche inaczej jest urządzana w środku. Baliśmy się, że salon wyjdzie mały... ale jest OK jak na pierwszy dom Gratulujemy postępu prac ! Adam i Agata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia13 09.11.2007 11:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 Witam Pochwale się od 2 tygodni trwaja już prace budowlane ! Po wszystkich formalnościach w końcu coś idzie do góry Nasza Kornelia nabiera kształtów. Dziś lane były ławy. Jak patrzę na te nasze fundamenty to coś mała mi się wydaje.. ale to zapewne wrażenie. Kilka dni temu byliśmy "zwiedzać" Kornelię w Pawlikowicach (pod Pabianicami). Będzie z niej biuro więc troche inaczej jest urządzana w środku. Baliśmy się, że salon wyjdzie mały... ale jest OK jak na pierwszy dom Gratulujemy postępu prac ! Adam i Agata To napewno złudzenie też takie mieliśmy. Życzę powodzenia i dużo cierpliwości i nerwów ze stali Pozdrawiam Sylwia i Krystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2302 12.11.2007 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Witam Wlaśnie nadrobilam zaleglości w Twoim dzienniku, ależ macie tempo, podziwiam:)Ja na ten rok mam dość, a plany na wprowadzenie takie jak wy mieliście na początku czyli od teraz juz 2,5roku no chyba że dojrzejemy z mężem do kredytu POzdrawiam Ps. Drzwi wejściowe faktycznie w dechę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr Lipski 20.11.2007 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Witam, dołączam do grona budowniczych "Kornelii".Właśnie zaczynam prace ziemne, nie wiem na ile pozwoli aura, ale kto nie ryzykuje w kozie nie siedzi Mam prośbę do wszystkich , potrzebuję zestawienie materiałów do budowy , czy ktoś może mi przesłać jeżeli takowe posiada?Będzę wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agusia i Marco 22.11.2007 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 O oooooooo jak ładnie się zrobiło, przyjemnie(i firany wiszą - ) i domek ocieplony i ogrodzenie się kończy nic tylko pozazdrościć. Życzę wytrwałości na budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia13 22.11.2007 13:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 Dzięki Firany to są stróża, żeby mu nie zaglądali hehe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agusia i Marco 22.11.2007 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 wiem wiem śmieje się bo u mnie na razie też takie jakieś wiszą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia z Poznania 02.12.2007 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 Witaj Sylwio. Domek pięknieje z dnia na dzień. Jestem ciekawa jakie schody wybraliście. Generalnie firmy od schodów mówiły, że kiepski jest otwór na schody tzn za mały. Udało się schody mamy wybrane. Będą nam montować we wtorek. Jak będą gotowe wkleję zdjęcia. Masz piękną kostkę. Pozdrawiam i trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 21.12.2007 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 http://kartki.onet.pl/_i/d/kaplica2_d.jpg Niech te Święta tak wspaniałe będą całe jakby z bajek, niechaj gwiazdka z nieba leci, niech Mikołaj tuli dzieci, biały puch niech z góry spada, niechaj kotek w nocy gada, niech choinka pachnie wszędzie radość niechaj też tam będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 21.12.2007 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 Życzę Wam nadziei, własnego skrawka nieba, zadumy nad płomieniem świecy, filiżanki dobrej, pachnącej kawy, piękna poezji, muzyki, pogodnych świąt zimowych, odpoczynku, zwolnienia oddechu, nabrania dystansu do tego co wokół, chwil roziskrzonych kolędą, śmiechem i wspomnieniami. Wesołych Świąt! http://www.kartki.lagata.pl/kartki/14/334.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts