LillaLyktan 07.04.2008 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Wnętrza - jak wszystko - bardzo gustowne. A ja mam pytanie, ale z wcześniejszej "beczki". Bardzo nam się podoba Wasz płot. Jeżeli można: jaka firma Wam robiła i ile brali? Jesteście zadowoleni z ich pracy? My na początku planowaliśmy zwykłą siatkę dookoła, ale te cegiełki są takie urokliwe.... Zastanawiamy się czy wyrobilibyśmy finansowo zrobić sobie przed wejściem właśnie taki murowany płotek.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia z Poznania 08.04.2008 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Witaj Sylwio, domek piękny. Wykończenia są super chociaż zupełnie w innym stylu niż moje. Serdecznie gratuluję.Przepraszam wczoraj przez przypadek wpisałam się do Tojego Dziennika. PS. Mamy bardzo podobne schody, tylko my zrezygnowaliśmy z tej ścianki.Pozdrawiam http://images32.fotosik.pl/111/f94caab1f8586a72.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia13 08.04.2008 15:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Wnętrza - jak wszystko - bardzo gustowne. A ja mam pytanie, ale z wcześniejszej "beczki". Bardzo nam się podoba Wasz płot. Jeżeli można: jaka firma Wam robiła i ile brali? Jesteście zadowoleni z ich pracy? My na początku planowaliśmy zwykłą siatkę dookoła, ale te cegiełki są takie urokliwe.... Zastanawiamy się czy wyrobilibyśmy finansowo zrobić sobie przed wejściem właśnie taki murowany płotek.... Witam Materiał + robocizna ok.17tyś. Jeszcze fuga została nam do położenia. Ci co nam robili wyjechali za granicę, więc namiarów nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia13 08.04.2008 15:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Hej Sylwia Ja pisałam u Ciebie w komentarzach, że mamy podobne schody Ale fajna i duża łazienka jest u Was na poddaszu - super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia13 08.04.2008 15:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Witam! Bardzo ładnie i z gustem urządziliście Wasz domek. Mam nadzieję, że zamieścicie więcej zdjęć! Chętnie pooglądam . Czy pamiętasz, jakiej szerokości macie wnękę na schody - bardzo podobne sobie zaprojektowałam i jeżeli można, to jaki jest koszt takich schodów (jakie drewno)? Pozdrawiam Witam Wnęka szeroka jest na 2m, a głęboka na 1,4m. Drewno to buk. Cena 11tyś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotbar 04.05.2008 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 oglądaliśmy własnie zdjęcia salonu w waszej kornelce. jest piękny... zwłaszcza ten oryginalny pomysł z ornamentami! pochwalcie się jak one powstały i skąd czerpaliscie inspiracje.. pozdrowionka i czekamy na kolejne zdjęcia domku i ogroduagata i adam z łodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia13 05.05.2008 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 Witam Jest to ręczna robota (nie szablon), malowała nam to pani Kasia, która maluje różne rzeczy na ścianach. Podpatrzyłam coś podobnego w salonie z kominkami i dostałam namiar na tą panią. Dostaliśmy kilka kartek z różnymi wzorami do wybrania, a ta kompozycja składa się z połączenia kilku wzorów. A kwiatki, które są na ścianie wzięły się z firanek z salonu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniwys 05.05.2008 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 Podpatruję Twój dziennik od lipca ubiegłego roku. Domek wyszedł pięknie. Szczególnie podoba mi się salon. Mam pytanie o nazwę płytek na posadzce i tynku w korytarzu. Jestem na etapie wykończeniówki i każda sugestia jest cenna. Jeszcze raz - domek jest śliczny. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka123 07.05.2008 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 Podobają mi się twoje płytki w kuchni i salonie. Czy mogłabyś mi podać nazwę tych płytek i ile płaciłaś za nie?Jakie są w użytku? Czy widać na nich każdy paproszek i czy są śliskie?Bardzo podoba mi się Wasz domek, podziwiam go już od dłuższego czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KIA 18.05.2008 04:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 Witaj sąsiadko! Czy można prosić Was o zdjęcia kostki granitowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia13 19.05.2008 17:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Płytki na podłodze w salonie i holu są hiszpańskiej firmy AZTECA- Latino Ocre. Płytki są rewelacyjne, ponieważ nie widać na nich plam i okruszków. Po odkurzeniu "nie wymagają mycia" bo wyglądają jak umyte. A na poważnie trzeba je umyć jak jest już ślisko - oznaka,że są zakurzone. Cena ok 60-70zł teraz może już są tańsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia13 19.05.2008 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Witaj sąsiadko! Czy można prosić Was o zdjęcia kostki granitowej? Witam Pożyczyłam aparat i nie mam jak robić zdjęć. Ale jak będziesz na spacerku i podejdziesz do bramy to widać kostkę. Lepiej zobaczyć na żywo. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia i grzegorz 27.05.2008 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Piękny domek!!!. Bardzo odważnie urządziłaś z kolorami ściany. Jestem zachwycona wzorkiem nad kanapą. Malowany ręcznie czy naklejony? Ciekawy motyw kwiatowy. Acha okno w jadalni i kuchni jakiej jest wielkości?. Widzę że masz w całości. Mam otwory przygotowane 150 x150 i nie wiem czy nie za duże na okno bez podziału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia i grzegorz 27.05.2008 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Ach! już doczytałam o kwiatkach w salonie... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia13 05.06.2008 18:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Witam Okno w kuchni tzn. wnęka ma szer 144, wys 133. A w salonie szer 178, a wys 157. Więc powinno dobrze wyglądać. Pozdrawiam i życzę powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdziak19 23.10.2008 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 gratuluje pieknego domku!powodzenia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 12.11.2008 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Witaj Sylwio, gratuluję pięknego domku z piękną elewacją. Planuję dach w podobnym kolorze, czy mogłabyś napiac, jakie masz dachówki i klinkier na kominie? Dobrze pasuje.... pozdrawiam ciepło, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 05.08.2009 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 [wpis przeniesiony z dziennika budowy] witam! mam pytanie odnosnie schodow bo a ladne.Jaka firma je robila,skad i za ile jesli mozna.Dzieki Sebek. Moj email:[email protected] http://forum.muratordom.pl/uzytkownik79989.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abak65 02.02.2010 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Witam serdecznie!Jeśli można, to proszę o informację, gdzie kupili Państwo drzwi żaluzyjne do spiżarki oraz jaki mają wymiar.Pozdrawiam: Miro z Głogowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts