Gość 22.12.2007 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 http://www.PopDarts.com/Comments/Special_Graphic_Glitters/Christmas_Cards/images/happy-holidays.gif Wesolych i pogodnych Swiat Bozego Narodzenia oraz spelnienia marzen z okazji nadchodzacego Nowego Roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin i Gosia Górnik 15.01.2008 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Dach - jaką technologią? Macie deskowanie i papę czy jak w projekcie folię paroprzepuszczalną? Z moim wykonawcą mam mały problem, bo zrobili dechy i papę. Nie zrobili kanału do "oddychania" dachu, a ponoć to podstawa przy budynku z użytkowym poddaszem. Straszą mnie, że za kilka lat zaczną się problemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia13 15.01.2008 22:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 My nie robiliśmy deskowania, mamy położoną folię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia z Poznania 17.01.2008 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Witaj moja imienniczko. Co słychać na Waszej budowie? Podoba mi się Twoja łazienka na dole. Jestem ciekawa kiedy się wprowadzacie? Nam udało się w starym roku. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia13 18.01.2008 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 Cześć Sylwia Przeprowadza jest na koniec lutego. Fajnie już macie, wczoraj byliśmy w Poznaniu za meblami. Musze porobić zdjęcia i wkleję. Choć penie nie będzie dobrze widać, bo wszytko jest zakurzone od szlifowania sufitów. Jedyne co bym zmieniła to kominek. Teraz kupiłabym prosty wkład, nie półokrągły i wyłożony szamotem w środku. No i inna obudowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 10.02.2008 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 No proszę.... zaraz przeprowadzka, jak to ten czas leci Gratuluję Sylwia, pamiętam jakie na poczatku mieliście dylematy, z tymi ścianami - stawiać, czy czekać. A tu już dom gotowy do zamieszkania Życzę bezstresowej przeprowadzki i dużo, dużo radości z zamieszkania w domku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia13 11.02.2008 12:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Dzięki Dominika!!! Czas szybko leci...Niedawno kopaliśmy fundamenty, a tu przeprowadzka Ja też Tobie życzę spokojnego i szczęśliwego mieszkania w domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 11.02.2008 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Oj, jak pięknie, i "moje" kolory A ten kawałek z parkietem, to coś tam będzie w tym miejscu, czy wyłącznie jako wzbogacenie wystroju? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia13 11.02.2008 15:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Tak, tam będzie stała sofa i stolik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia z Poznania 11.02.2008 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Witaj Sylwio, pięknie się u Ciebie zrobiło. Kiedy planujecie przeprowadzkę? Pisałaś, że kominek jest zwykły a mi się bardzo podoba.Pozdrawaim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia13 12.02.2008 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Hej. Przeprowadzka tak za 2 tyg. Kominek mi się też w miare podoba, wolałabym coś bardziej nowoczesnego. Ale jeszcze przyjdą na niego namalowane ręcznie jakieś "kwiaty" to może zacznie mi się bardziej podobać. Pozdrawiam gorąco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 19.02.2008 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Sylwio a ja z zapytaniem i prośba o dokładniejsze fotki kostki granitowej. czy możesz napisać na priv po ile kupowałaś kostkę i za ile wzięli za wykonanie? ewentualnie ile m2 miałaś do położenia i ile cię to wyniosło. czy możesz zapodać dokładniejsze foto wiaty drewnianej? i to co oni kładli koło niej? jestem przed kładzeniem właśnie podjazdów i stąd moje zainteresowanie. A może namiar na ekipę od kostki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia13 19.02.2008 15:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Oto namiar na ekipę od kostki http://www.volgranit.pl/index.htmlCo do ceny to nie wiem, ale to i tak ta cena nie aktualna, bo my ugadani na cenę byliśmy już prawie rok temu. A teraz są już inne ceny. Aktualnie nie bardzo moge powiedzić coś na temat kostki, ponieważ nie jest skończona - pogoda wtedy nie pozwoliła na wypełnienie szczelin i ubicie. Na wiosnę panowie mają przyjechać wyrównać, zasypać szczeliny i ubić. Wtedy okaże się czy dobrze położyli. Jedyne co mogę podpowiedzieć to można się targować o cenę. Ekipa fajna, dużo podpowiedzą jak się nie ma koncepcji. Wszędzie jest położona kostka granitowa(koło wiaty również).Mamy położone ok 180-190m. Zdjęcia mogę zrobić, ale to i tak efekt będzie jak ją już wyrównają i ubiją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 19.02.2008 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Sylwia, czy masz może zdjecia ogrodzenia zrobione z bliska. Szukam jakiegoś pomysłu na swoje ogrodzenie a Twoje wygląda ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 19.02.2008 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Sylwia - trzymajcie się! Przeprowadzka zawsze jest upierdliwa, ale wkrótce powinno być pięknie Powodzenia i nie znikaj, daj znać jak się mieszka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belfego 24.02.2008 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 Witam! Śledzę Wasz dziennik od samego początku. Domek rósł, rósł ... i urósł. Bardzo ciekawe rozwiązania zastosowaliście - podoba mi sie zamkniecie spiżarki, takie oryginalne. Domek śliczny i zazdroszczę, że się wprowadzacie, bo u nas dopiero wylane ławy, a wprowadzić się planujemy latem 2009 - kawał czasu. Mam nadzieje, że jak sie wprowadzicie, to wrzucicie jeszcze jakieś zdjęcia Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 25.02.2008 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Sylwia, halo!!! jak tam przeprowadzka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LillaLyktan 26.02.2008 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Witaj Sylwio! Ja też kibicuję już od roku budowie Twojego domku. Ale zalogowałam się na forum dopiero dzisiaj. Chciałam Ci pogratulowac takiej sprawnej budowy zanim sie przeprowadzisz i zapomnisz o Dzienniku. My jesteśmy dokładnie rok za Tobą. Budujemy się w okolicach Lubina dlatego bardzo byliśmy zainteresowani Twoją budową, bo nas dotyczą podobne ceny, warunki, hurtownie i firmy... Domek pięknie Wam wyrósł! Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia13 28.02.2008 13:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 A więc przeprowadzka dobiegła końca!!!!!!! Od poniedziałku trwała i dzisiaj się skończyła. Chyba zbudowaliśmy za duży dom, bo nie mogę tego wszyskiego ogarnąć Całe dnie układam, sprzątam, dla relaksu jadę coś kupić do domku, bo wiecie co chwile się okazuje, ze czegoś brakuje. Dziękuję Wszystkim za czytanie, oglądanie mojego dziennika Ale na pewno nie zniknę, bo jak wszysko ogarnę to napewno wkleję zdjęcia. No i została jeszcze do zrobienia elewacja, płytki przed wejściem i na tarasie, no i oczywiście ogród - widzę to czarno... Pozdrawiam Wszystkich gorąco!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 29.02.2008 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Sylwia gratuluje przprowadzki!! Mam prosbe o zdanie relacji z tego jak sie uzytkuje plyte gazowa z takim jasnym szklem i czy moglabys wrzucic pare fotek zblizen tej plyty. Wydaje mi sie ze na takije plycie mniej widac jakies paluchy itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts