dominikams 29.02.2008 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 No i wreszcie w domku Gratki!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LillaLyktan 05.03.2008 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Jeszcze trochę i małe Fasolki będą biegać po domku i już nie będzie wydawać się za duży. A takie małe podsumowanie finansowe możnaby zrobić? Ile w koncu Was ten domek wyniósł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia13 05.03.2008 13:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Z tego co mi Krystian mówił, to jak zrobimy elewacje, płytki na tarasie i wejściu i jakieś drzewka to wyjdzie ok600tyś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LillaLyktan 05.03.2008 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Ups! To mnie trochę załamałas.... Myślałam jednak, ze mniej.... Ale chyba już muszę się nastawiać psychicznie na większy wydatek, bo nas pewnie wyniesie podobnie.... A liczyłam na oszczędności... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia13 05.03.2008 13:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 A mieliśmy zaplanowane na początku budowy, że wydamy max 450tyś, ale ponosło nas przy wykończeniówce np. za malutki haczyk na ręcznik, szczotke do wc i uchwyt na papier zapłaciliśmy ponad 500zł. I takich rzeczy się dużo uzbierało... Mieliśmy brać ze średniej półki a jak przyszło co do czego to dokładaliśmy i braliśmy coś lepszego. Ostatnio poszłam zamówić 3 firanki(wczesniej nie kupowałam nigdy sama firanek więc nie wiedzialam ile kosztują) i zapłaciłam 1000zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LillaLyktan 05.03.2008 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Masakra.... To my właśnie planujemy 450 tyś wydać. No - w porywach 500, ale już widzę na co się zapowiada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia13 05.03.2008 13:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 No oczywiście ta suma to jest dom zrobiony na tip-top. Wszystkie pomieszczenia urządzone, wokół domu wszystko zrobione. Mam nadzieje, że nie przekroczymy tych 600tyś, bo jeszcze nam troszkę zostało do zrobienia wokół domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LillaLyktan 05.03.2008 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 W każdym razie z tego co widać na zdjęciach efekt jest śliczny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia13 05.03.2008 14:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 No tych zdjęć dużo nie ma, ale obiecuję że jak tylko przywiozą wszystkie meble to zrobie zdjęcia wszystkich pomieszczeń. Mam nadzieję, że do końca tychodnia przyjedzie sofa, ława i stolik pod rtv, a za 4 tyg ma przyjsć komoda do pokoju na poddaszu. Zdjęcia zrobię bez komody a jak komoda przyjdzie to napewno pokażę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LillaLyktan 05.03.2008 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Widać, widać efekt - w salonie, w łazience, kostka przed domem... Bardzo ładne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomciooo 18.03.2008 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Kostkę układali na podsypce piaskowo-cementowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia13 18.03.2008 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Tak, na podsypce piskowo-cementowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomciooo 18.03.2008 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 To w takim razie ekipa kiepska i mają dobrą "bajerkę". Jak niby zamierzają dobić kostkę położoną na chudziaku kilka miesięcy wcześniej. Przecież pod spodem powinien być już zupełny beton. Jeżeli jest położona nie równo i zaczną zagęszczać tylko pokruszą podbudowę, a kostka i tak się nie "dobije". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia13 19.03.2008 11:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 Nie, mi chodziło że po zakończeniu prac tak będzie. Teraz jak się nie mylę kostaka jest ułożona na pisaku. Dopiero przy ubijaniu mają wypełniać szczeliny cementem(czy czymś takim). Zresztą dokładnie nie wiem jak teraz jest, wiem że napeno przy ubijaniu mają wypełniać. Nas to nie obchodzi czy jest beton, czy nie. Ma być ubite i tyle, ponieważ nie mają całości zapłacone. Z firmy jesteśmy zadowoleni, można się z nimi targować, mają rekomendacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia13 19.03.2008 11:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 No i też nie jest jakoś tak nierówno położona, gdzie niegdzie. Mieliśmy poprostu pecha, że w terminie umówionym była kiepska pogoda i padało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belfego 04.04.2008 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Witam! Bardzo ładnie i z gustem urządziliście Wasz domek. Mam nadzieję, że zamieścicie więcej zdjęć! Chętnie pooglądam . Czy pamiętasz, jakiej szerokości macie wnękę na schody - bardzo podobne sobie zaprojektowałam i jeżeli można, to jaki jest koszt takich schodów (jakie drewno)? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotbar 05.04.2008 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 Hej Sylwia Podsyłam link z fotkami naszej budowy .. kiedyś obiecałem http://kotbar.fotosik.pl/albumy/399761.html Schody bardzo ładne, ale mam pytanie czy robiliście większy otwór? My mamy zamiar zrobić większy bo rezygnujemy z wykonania tej małej ścianki po prawej stronie. Pozdrawiamy Adam i AGata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia13 06.04.2008 13:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 HejOtwór jest taki sam jak w projekcie. Życzę powodzenie w dalszej budowie i urządzaniu Kornelci. A to, że nie będzie tej ścianki to raczej nic nie da, dopiero powiększenie otworu w stropie. Pozdrawiam Sylwia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotbar 06.04.2008 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 I takie są plany Kubica 3 !! Wow !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2302 06.04.2008 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 witam po dluuugiej przerwie, my teraz w trakcie robienia instalacji:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts