bazgrus 07.11.2006 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Dzisiaj podpisałem umowę kredytową w Nordei.Zabezpieczenie wyniosło 150% wartości kredytu ale już weksel był na 250%.Jak to jest w innych bankach? Dopóki nie wypełnię dyspozycji wypłaty mogę się jeszcze rozmyślić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darks 08.11.2006 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Dzisiaj podpisałem umowę kredytową w Nordei. Zabezpieczenie wyniosło 150% wartości kredytu ale już weksel był na 250%. Jak to jest w innych bankach? Dopóki nie wypełnię dyspozycji wypłaty mogę się jeszcze rozmyślić podpytaj kolego dokładnie w tym banku, u mnie weksel=100% wartości kredytu, ten sam bank, może coś źle zrozumiałeś?, zabezpieczenie podobnie jak u Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts