Mloda1980 07.11.2006 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Muszę zrobic drenaż wokoło budynku(10 m na 13,5 m).Czy może ktoś powiedziec ile wynosi koszt robocizny takiego drenażu ?Nie mam nawet pojęcia jak to jest liczone, czy za metr czy za dniówkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
endriumax 10.11.2006 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Witam. Rok temu miałem zakładany drenaż łącznie z wykopaniem studni drenarskiej na gł. 5m. Większość prac wykonywałem sam z pomocą rodziny i taki sposób polecam. Jeżeli chcesz ekipę to nie zgadzaj się na płacenie dniówek bo mogą to robić w nieskończoność. Nie jest to takie trudne więc zachęcam do wykonania samemu. Mnie się udało i wszystko jest ok(jesień,zima,wiosna) nic się nie działo-piwnice suche. Zyczę powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mloda1980 10.11.2006 16:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Właśnie problem polega na tym , że nie mam nikogo takiego kto by mógł mi to zrobić. Chciałabym mieć jakąkolwiek orientację zanim kogoś wynajmę.Trochę mi się spieszy ,jeszcze nie ma śniegu a ja mam wody po kolana z jednej strony budynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts