elami1971 07.11.2006 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Witam, Czy jeżeli chcemy brać wspólnie kredyt to czy pozwolenie musi być wydane na 2 osoby? Nie mamy odrębności majątkowej, działka jest na współwłasność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 08.11.2006 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Ja tak zrobiłem, działkę kupiłem z moją wówczas jeszcze narzeczoną na pół, pozwolenie też było na nas dwóch, kredyt też był wspólny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bard13 08.11.2006 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Dla ułątwienia życia występuj w dwie osoby. I tak musisz dołączyć akt własności, na którym widnieją dwie osoby i zacznie się pisanie oświadczeń, że nie ma się nic przeciw temu, zeby mąż budował itp. Szkoda zachodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elami1971 08.11.2006 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Dla ułątwienia życia występuj w dwie osoby. I tak musisz dołączyć akt własności, na którym widnieją dwie osoby i zacznie się pisanie oświadczeń, że nie ma się nic przeciw temu, zeby mąż budował itp. Szkoda zachodu Takie oświadczenie już przygotowałem, problem w tym,że WZ miałem na siebie więc pozwolenie też siłą rzeczy na mnie. Pytanie tylko czy ma to znaczenie dla banku? Właściwie przy wspólnocie majątkowej i sumowaniu dochodu nie powinno ale myślałem czy ktoś już ma jakieś doświadczenie w tej sprawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts