Artist 07.11.2006 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Czy Tobie tez cisza nie pozwala zasnąć?Marzy Ci sie wesoly hałas na strychu...ćwiczenie innowacyjnego myślenia w tworzeniu kuszących zabawek uśmiercających urocze pluszowe zwierzątka.... dostawa gratis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artist 07.11.2006 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Myszki rownież do kupienia w pakiecie: kot i 5 myszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damro 08.11.2006 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
samosia 09.11.2006 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ESKIMOS 09.11.2006 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Myszki rownież do kupienia w pakiecie: kot i 5 myszy Kota to Ty istotnie, chyba masz. Co do myszek, to ............chyba raczej białe. Zasiegnij może porady lekarza. Najlepiej takiego od głowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.11.2006 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Mogę dorzucić dwa dorodne szczury od koleżanki z kuchni. Tylko trzeba je wywiskać ze styropianu spod podłogi :) Istnieje szansa, że w Boże Narodzenie będzie łatwiej złapac - wtedy juz będa biegały wszędzie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 09.11.2006 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 ja tez mam jednego szczura. Własnie rozrabia w piwnicy kamienicy. Nie dość, że jest gratis, to można samemu na niego zapolować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts