benyś 07.11.2006 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Bo wychodzi mi że kiedy już spałem to napisałem post. pełnia jest czy co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 07.11.2006 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Bo wychodzi mi że kiedy już spałem to napisałem post. pełnia jest czy co ? sam sobie w profilu musisz ustawic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.11.2006 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 wejdź w swój profil i ustaw czas na Berlin, Kopenhaga etc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 07.11.2006 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Przecież to idiotyzm. W forum poruszają się głównie ludzie żyjący według czasu warszawskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
benyś 07.11.2006 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 O kurde to Edzia nie przestawia ? czy ona jest tylko od cenzury ? dzięki postaram się ustawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.11.2006 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Przecież to idiotyzm. W forum poruszają się głównie ludzie żyjący według czasu warszawskiego. owszem admin od lat nie daje sie przekonac ze łatwiej jest zmienic godzine "hurtem" dla wszystkich na czas warszawski tylko daje kazdemu "wolna reka" i dwa razy w roku ( na wiosne i jesienia )nowi forumowicze pytaja o to samo to juz rutyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
benyś 07.11.2006 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 A kto jest tym adminem? moze to on by mi przestawil bo wlazłem i za Chiny ludowe nie wiem jak to zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yama 07.11.2006 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 no dobra ja tez wlazłem i ..........wylazłem ( o tej samej godzinie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.11.2006 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Zawsze dodawaj mój podpis : Tak Nie Zawsze włączaj BBCode : Tak Nie Zawsze włączaj HTML : Tak Nie Zawsze włączaj Uśmieszki : Tak Nie Język Forum : EnglishPolish Styl Forum : muratorsubSilver Strefa Czasowa : i tu ustawiasz na Berlin, Bruksela, Kopenchaga Rzym i klikasz "wyslij" kto jest adminem ... ? wiem ale nie wiem czy sobie zyczy zeby ujawniac personalia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
benyś 07.11.2006 22:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Dzięki Brzoza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
benyś 07.11.2006 22:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Faktycznie działa Kliknołem na Berlin jednak co niemieckie to nie nasze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.11.2006 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 07.11.2006 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Zawsze dodawaj mój podpis : Tak Nie Zawsze włączaj BBCode : Tak Nie Zawsze włączaj HTML : Tak Nie Zawsze włączaj Uśmieszki : Tak Nie Język Forum : EnglishPolish Styl Forum : muratorsubSilver Strefa Czasowa : i tu ustawiasz na Berlin, Bruksela, Kopenchaga Rzym i klikasz "wyslij" kto jest adminem ... ? wiem ale nie wiem czy sobie zyczy zeby ujawniac personalia ciekawe co to jest to subSilver nie widze żadnej różnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yama 07.11.2006 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Zawsze dodawaj mój podpis : Tak Nie Zawsze włączaj BBCode : Tak Nie Zawsze włączaj HTML : Tak Nie Zawsze włączaj Uśmieszki : Tak Nie Język Forum : EnglishPolish Styl Forum : muratorsubSilver Strefa Czasowa : i tu ustawiasz na Berlin, Bruksela, Kopenchaga Rzym i klikasz "wyslij" kto jest adminem ... ? wiem ale nie wiem czy sobie zyczy zeby ujawniac personalia ciekawe co to jest to subSilver nie widze żadnej różnicy tez nie widze różnicy ale jestem dwie godziny do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 07.11.2006 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Zawsze dodawaj mój podpis : Tak Nie Zawsze włączaj BBCode : Tak Nie Zawsze włączaj HTML : Tak Nie Zawsze włączaj Uśmieszki : Tak Nie Język Forum : EnglishPolish Styl Forum : muratorsubSilver Strefa Czasowa : i tu ustawiasz na Berlin, Bruksela, Kopenchaga Rzym i klikasz "wyslij" kto jest adminem ... ? wiem ale nie wiem czy sobie zyczy zeby ujawniac personalia ciekawe co to jest to subSilver nie widze żadnej różnicy tez nie widze różnicy ale jestem dwie godziny do przodu to tym bardziej powinieneś już zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.11.2006 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 ciekawe co to jest to subSilver nie widze żadnej różnicy słuszna uwaga - subSilver miał byc usunietyalbo go wyrzućcie na amen. Fakt, że SubSilver to taki standardowy standard ale skoro jest w profilu do wyboru, to niech się daje wybrać. (dla nieuświadomionych, to ten niebieski motyw który był na "przejściowym" forum...)prawdopodobnie subsilver wkrotce zostanie usuniety z profilu - jedynym slusznym motywem staje sie skorka murator pozdrawiam Dzial Informatyki Wydawnictwo Murator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 07.11.2006 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 ciekawe co to jest to subSilver nie widze żadnej różnicy słuszna uwaga - subSilver miał byc usunietyalbo go wyrzućcie na amen. Fakt, że SubSilver to taki standardowy standard ale skoro jest w profilu do wyboru, to niech się daje wybrać. (dla nieuświadomionych, to ten niebieski motyw który był na "przejściowym" forum...)prawdopodobnie subsilver wkrotce zostanie usuniety z profilu - jedynym slusznym motywem staje sie skorka murator pozdrawiam Dzial Informatyki Wydawnictwo Murator niezbyt jasno tłumaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.11.2006 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 miał byc wybór miedzy SubSilver (motyw niebieski - kiedys chwilowo takie tło miało forum)a "skórka murator" - tło obecne okazuje sie ze nie mozna wybierac tła i od dawna obowiazuje "skórka murator" SubSilver - nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 07.11.2006 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 miał byc wybór miedzy SubSilver (motyw niebieski - kiedys chwilowo takie tło miało forum) a "skórka murator" - tło obecne okazuje sie ze nie mozna wybierac tła i od dawna obowiazuje "skórka murator" SubSilver - nie działa dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.11.2006 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 cała przyjemnosc po mojej stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts