monique_apple 13.05.2009 23:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Haaalooooo, a gdzie to sie wszyscy podziewaja ??? wiosna w pelni a tu u nas na forum kompletna ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiszaaaaaaaaaaaa Grzesiu, czy Wy sie tu jeszcze pokazujecie? wiem, ze pewnie zajec macie mnostwo, ale chałupka taaaaaka pusta stoi ... pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liseczek 22.06.2009 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Domek powoli się stawia w Cybulicach. Z uporem maniaka trzymam się technologii Thermomur;) Przypominają mi sie dziecięce czasy zabawy klockami;)Gdyby nie pogoda to by pewnie więcej juz stało. A tak własnymi rękami we dwóch z ojcem powoli stawiamy domek. Fundamenty staneły szybko, ściany się powoli budują, już podniosły się na dwa metry przeszło. Dla mnie to wiele bo sam je stawiam;)I tak powoli szukam kogoś kto zrobi to czego sam nie dam rady.I tak pytam czytających:Czy macie może namiar do kogoś kto zrobiłby mi więźbę a później położył dachówkę na to. Szukam jakiegoś naprawdę godnego zaufania gościa no i oczywiście mozliwie najtańszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liseczek 07.07.2009 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Czyżby? na forum już nikt nie zagląda? Czy może nikt nie ma dachu i stąd milczenie na moje pytanie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monique_apple 26.07.2009 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2009 Czyżby? na forum już nikt nie zagląda? Czy może nikt nie ma dachu i stąd milczenie na moje pytanie;) alez zagląda tylko my z naszym wykonawca w Sądzie wyladowalismy jak cos bedziemy wiedziec o innych to damy znac, pozdrawiamy, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ambroma 27.07.2009 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Domek powoli się stawia w Cybulicach. Z uporem maniaka trzymam się technologii Thermomur;) Przypominają mi sie dziecięce czasy zabawy klockami;) Gdyby nie pogoda to by pewnie więcej juz stało. A tak własnymi rękami we dwóch z ojcem powoli stawiamy domek. Fundamenty staneły szybko, ściany się powoli budują, już podniosły się na dwa metry przeszło. Dla mnie to wiele bo sam je stawiam;) I tak powoli szukam kogoś kto zrobi to czego sam nie dam rady. I tak pytam czytających: Czy macie może namiar do kogoś kto zrobiłby mi więźbę a później położył dachówkę na to. Szukam jakiegoś naprawdę godnego zaufania gościa no i oczywiście mozliwie najtańszego. Szukaj na forum, jest tu wielu sprawdzonych fachowców. Ja swoich specjalistow od dachu nie polecam, bo strasznie nieterminowi byli Powodzenia. PS jak będziesz chciał dobrych tynkarzy cement-wap. to zgłos się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
saank 03.08.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 PILNE! Mam do sprzedania garaż balszany 5x3m, stan idealny, prawie nowy. do odebrania w Dziekanowie Nowym, cena 999 zł - do negocjacji tel 501-118-118 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niebieska_2004 31.08.2009 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Witam, Nasz domek się wykańcza i dotarlismy wreszcie do etapu ogrodzenia z przodu. Niestety brak materiału, wykonawcy a nawet pomysłu Czy ktoś mógłby mnie poratować i polecić sprawdzoną firmę wykonującą ogrodzenia? Pozdrawiam, Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 31.08.2009 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 A jakie to ma być ogrodzenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niebieska_2004 07.09.2009 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Ha - tego sama nie wiedziałam ale w końcu wymyśliłam (będzie nawiązuwać do elewacji) i w końcu udało mi się znaleźć wykonawcę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adebkowski 11.11.2009 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Witam,Jestem na etapie skladania pozwolenia na budowe i jak sie uda w przyszlym roku bede startowal w Cybulicach. Chcialem jednak wczesniej poczyscic dzialke bo jest troche gruzu, krzakow itp... zna ktos kogos sensownego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liakon 26.08.2010 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 Witam ! Sporo czasu minelo od postu adebkowskiego i jakas dziwna cisza w grupie sowiowolskiej, pomimo ze sporo domków w Sowiej Woli i okolicy sie buduje. U adebkowskiego krzaki juz dawno wyciete a domek stoi pod dachem. Moja budowa tez jest w Cybulicach, aktualnie robi się więźba. Gdyby ktoś potrzebował stemple to na sprzedaż mam około 180 sztuk o długości 2,85 m. Mogę sprzedać w całości lub ile komu potrzeba. Cena 4,5 zł za sztuke do negocji w zależności od ilości. Polecam bo nie są to jakieś cienkie psztyczki tylko porządne grube sosnowe stemple. http://wszechnica.nazwa.pl/maciek/images/DSCF4862.jpg Telefon: 501 922 889. Pozdrawiam, Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomekatm4 05.09.2010 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2010 Witam wszystkich Poszukuję ziemi do obsypania fundamentów - budowa okolice Leszna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts