Grzegorz Saczek 04.06.2007 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 Mhh... dochodzisz do asfaltu - w prawo 100m i po lewej widać prace ziemne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ambroma 04.06.2007 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RybciaFiga 04.06.2007 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 szukam ekipy budowlanej, może macie jakieś namiary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 04.06.2007 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 Witam Osobiście poszukiwałem tych z forum. Z kilkoma porozmawiałem. Można cos znaleźć - trudniej wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jogi8 04.06.2007 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 Witam wszystkich!Dziękuję Grzegorzowi za wskazanie forum z zawartością grupy. Niedawno kupiliśmy działeczkę w SWF i mamy się tam zamiar sprowadzić. Mam nadzieję że to miła okolica. Pozdrawiam bardzo serdecznie grupę sowio wolska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 05.06.2007 04:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 A witam i tutaj. Łatwo nie było wyłuskać rodzynka Okolica potwierdzam miła - jako właściciel działki od 4 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ambroma 05.06.2007 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 Witam wszystkich! Dziękuję Grzegorzowi za wskazanie forum z zawartością grupy. Niedawno kupiliśmy działeczkę w SWF i mamy się tam zamiar sprowadzić. Mam nadzieję że to miła okolica. Pozdrawiam bardzo serdecznie grupę sowio wolska. Witamy w grupie i zapraszamy do aktywnego udziału Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ambroma 05.06.2007 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 To ja tylko gwoli ostrzeżenia powiem ci, że mój wykonawca, z którym podpisałam umowę w marcu, miał tylko skończyć kawałek dachu na budowie z ubiegłego roku, zrobić fundamenty, które też już były zaawansowane w Cybulicach i wejść na moja działkę 1 kwietnia - rezultat: 31 maja, a ja jestem w ziemi!!! Obiecywał, że jak zrobi nasze fundamenty wróci na tamtą budowę murować ściany - rezultat - tam jest strop a u mnie jak wyżej... Sprawdziłaś swojego dobrze? Na pewno dotrzyma słowa? Witaj Renka, wysyłam Ci wiadomość na priva. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jogi8 07.06.2007 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2007 Kurczę byłem wczoraj na działce bo geodeta wytyczał granice i aż się przeraziłem, jak wszystko zarosło, czyba trzeba się wziąść za koszenie. Macie może namiary na jakiegoś faceta z ciągnikiem aby mógł przeorać i wyrównać działeczkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 08.06.2007 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 Ty powiedz lepiej gdzie masz działkę to ją sobie włacze do rutynowego objazdu włości Kosić, orać... ty chyba masz tam działke od niedawna W SWF to już chyba (prócz sołtysa) nie ma ciągnika. Idz "przez łaki na przełaj" do SW i tam popytaj ludzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ambroma 08.06.2007 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 Kup kosę spalinową i do dzieła To tak miło zmęczyc się pracą na własnym polu Wiem coś o tym Grzegorz może zaświadczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 08.06.2007 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 Fakt. Ja tam dzisiaj do koszenia zamawiam koparkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monique_apple 08.06.2007 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 Fakt. Ja tam dzisiaj do koszenia zamawiam koparkę Grzesiu, sąsiad Darek, od koni za sołtysem na rogu z chęcia Ci wykosi wszystko bo potrzebuje dla koników, rozmawiałem z nim, zgłoś się do niego, koniki na pewno będą zadowolnione i najedzone A propos kiedy do nas wpadniecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 08.06.2007 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 Ty powiedz lepiej gdzie masz działkę to ją sobie włacze do rutynowego objazdu włości To znaczy, że jest nadzieja że twoja wizyta na naszej działce to była pierwsza z cyklu? To mi się podoba Możesz jeszcze ostentacyjnie się przyglądać to może co moi stachanowcy ruszą się żwawiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jogi8 09.06.2007 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2007 Ty powiedz lepiej gdzie masz działkę to ją sobie włacze do rutynowego objazdu włości Kosić, orać... ty chyba masz tam działke od niedawna W SWF to już chyba (prócz sołtysa) nie ma ciągnika. Idz "przez łaki na przełaj" do SW i tam popytaj ludzi. Chyba tak zrobię bo już na sołtysie się zawiodłem, chciałem żeby mi ogrodzenie zrobił ale jak krzyknął cenę to dużo drożej niż inni, ale się przejdę i popatrzę. Moja dziłeczka to na ulicy Słonecznej nr 7. Jak będziesz przejerzdżał to zerknij bo mam jakiś padający słup, może Tobie przyjdzie do głowy czyj to jest, bo chcę się go pozbyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 11.06.2007 05:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 Fakt. Ja tam dzisiaj do koszenia zamawiam koparkę Grzesiu, sąsiad Darek, od koni za sołtysem na rogu z chęcia Ci wykosi wszystko bo potrzebuje dla koników, rozmawiałem z nim, zgłoś się do niego, koniki na pewno będą zadowolnione i najedzone A propos kiedy do nas wpadniecie? O widzę że internet już macie. Szybciej była koparka niż kosiarka a do tych marnych ochłapów ziemi to nie będę go fatygował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 11.06.2007 05:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 Moja dziłeczka to na ulicy Słonecznej nr 7. Jak będziesz przejerzdżał to zerknij bo mam jakiś padający słup, może Tobie przyjdzie do głowy czyj to jest, bo chcę się go pozbyć OK - pewnie dzisiaj będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stronka 11.06.2007 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 Witam Grupę Sowio Wolska Wprawdzie buduje sie niedaleko Was bo w Dziekanowie, ale to przecież po sasiedzku. Zwracam się do Was z serdecznym zapytaniem. Mój brat poszukuje dzialki w Waszych okolicach. Niekoniecznie musi miec status budowlany. Jezeli ktololwiek z Was by slyszal o kims kto sprzedaje kawałek gruntu to bedę bardzo wdzęczna. Pozdrawiam wszytskich budujących Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 12.06.2007 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Witam501 418 431 zadzwoń i zapytaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ambroma 14.06.2007 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Grzegorz, byłam we wtorek w Sowiej i widziałam górę ziemi czyli koparka poszła w ruch Gratulacje. Jak dobrze pójdzie w przyszłym tygodniu u nas pojawią się "settlersi" (to od nazwy takiej gry komputerowej, gdzie budowało się miasta, domy etc. przy użyciu ludzików w niebieskich kaskach ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts