Grzegorz Saczek 14.06.2007 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Tak - nawet są dwie O... setlersi... dawne czasy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monique_apple 15.06.2007 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 ... byłam we wtorek w Sowiej i ... nas nie odwiedzilas ... a my tu juz na stale, w zasadzie juz od miesiaca, ponad, zapraszamy monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ambroma 15.06.2007 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Oj, przepraszam Będę jutro, więc może zajrzę , a do nas też zapraszam w ramach spacerku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carpedijem 15.06.2007 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 SPRZEDAM NADMIAR STYROPIANUZamówiłam styropian na cały dom, ale praktyka (niedoróbki murarzy) zweryfikowała jego potrzebną ilość. W związku z tym zostało mi sporo i chcę się tego pozbyć: podłoga bez frezu (FS20) - 65zł za paczkęgrubość: - 2 cm - 11 op - 5 cm – 9 op - 10cm – 35 op ściana frezowany (FS15) - 55zł za paczkęgrubość: - 5 cm – 20 op Styropian jest w Janówku (między Chotomowem a Nowym Dworem Maz). Nie mam transportu, więc ew. chętny musiałby sobie sam załatwić przewóz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 15.06.2007 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 A ile m3 wchodzi na te opakowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monique_apple 15.06.2007 11:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 GRATULACJE!!! mysmy tez widzieli a koniki chcialy pojesc..., ale pewnie jeszcze beda mialy okazje nie raz... pilnujecie budowy ??? Was rowniez zapraszamy do odwiedzin monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 15.06.2007 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Dzisiaj będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carpedijem 15.06.2007 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 A ile m3 wchodzi na te opakowania? 5 i 10 podłoga z mojej faktury wynika że 0,3m3. 2 podłoga i 5frez nie jestem pewna, bo nie mogę dogrzebać się do faktur, ale mogę sprawdzić na opakowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monique_apple 15.06.2007 11:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Dzisiaj będę zapraszamy m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 19.06.2007 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 Jak już jestem to czekam. Jak już sie doczekam to muszę wyjeżdzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 19.06.2007 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 My też dzisiaj będziemy, bo właśnie zaczynają budować nam ściany... uff nareszcie!!!! Muszę zobaczyć chociaż kilka bloczków zbudowanych!!! Na niejktóre rzeczy czeka się baaaaaardzo długo... Oby nie padało za bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 19.06.2007 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 A na którą chcie być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 19.06.2007 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 My tradycyjnie o 17-tej w Warszawy i jak sie uda to od 17.40 na działce. Jak będziesz w okolicy to zapraszam, chętnie stanę "oko w oko" z forumowym kolegą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 19.06.2007 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 Może jeszcze będę w okolicy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monique_apple 20.06.2007 07:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 hej Sowiowolanie, informuje, ze w dniu 21 czerwca o godz 19.00 w szkole naszej odbedzie sie zebranie z wojtem (lub przedstawicielami) dotyczace m.in. poprowadzenia w naszej okolicy kanalizacji, soltys byl i powiedzial, zapraszamy, m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gasol 22.06.2007 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 hej Sowiowolanie, informuje, ze w dniu 21 czerwca o godz 19.00 w szkole naszej odbedzie sie zebranie z wojtem (lub przedstawicielami) dotyczace m.in. poprowadzenia w naszej okolicy kanalizacji, soltys byl i powiedzial, zapraszamy, m. Czy moge miec prosbe o zapytanie 'przedstawicieli', czy planuja i na kiedy kanalizacje w Czeczotkach? Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monique_apple 22.06.2007 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 hej Sowiowolanie, informuje, ze w dniu 21 czerwca o godz 19.00 w szkole naszej odbedzie sie zebranie z wojtem (lub przedstawicielami) dotyczace m.in. poprowadzenia w naszej okolicy kanalizacji, soltys byl i powiedzial, zapraszamy, m. Czy moge miec prosbe o zapytanie 'przedstawicieli', czy planuja i na kiedy kanalizacje w Czeczotkach? Pzdr. w tzw II etapie tzn KIEDYS w blizej nieokreslonym czasie po 2010 roku czyli tak jak u nas a wojt byl i co z tego... pozdro... m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 25.06.2007 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 I co wójt powiedział w sparawie kanalizy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monique_apple 25.06.2007 16:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 I co wójt powiedział w sparawie kanalizy? a Ty sasiedzie to masz szczescie albo tylko dzialke w bardziej odpowiednim miejscu czyli na drodze wezla kanalizacyjnego w najblizszych 2 latach, projekt bedzie kosztowal jakies 480 zl w II ratach po 240 w tym i nastepnym miesiacu, trzeba podpisac umowe - przyjdzie projektant, wiec pewnie powinienes sie zglosic do sasiada z info czy Wy sie piszecie... a nastepnie trzeba samemu badz z wlasnym wykonawca badz z gmina wybudowac podlaczenie przydomowe do kanalizacji, koszt bagatela 7-9 tys zl, w gminie w ratach do zaplaty w ciagu 2 lat... ale sie rozpisalam, wiecej szczegolow zna moj maz my niestety, jak napisalam wyzej, czekamy dziewczyny juz wyjechaly na wakacje ?? kiedy nas odwiedzicie ?? pozdro, m. - sowiowolanka pelna geba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 26.06.2007 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 Wiesz - kupując TĄ działkę spodziewałem się że trudno nie będzie Popytam i owszem. Kiedy? Sam nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts