Grzegorz Saczek 13.12.2007 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 cisza tu i spokój jak co najmniej w Sowiej i okolicach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ambroma 31.12.2007 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2007 Wszystkim Sowiowolanom a także sympatykom Sowiowolan życzę wspaniałego 2008 roku. Oby spełniły sie Wasze marzenia i zrealizowały plany. Niech zdrowie dopisuje Wam i Waszym bliskim. I obyśmy jak najszybcie, może za rok mogli spędzić wspolnego Sylwestra w Sowiej Woli. A na dziś wieczór, tym, którzy balują życzę szampańskiej zabawy. Do Siego Roku!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 01.01.2008 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2008 Wszystkiego dobrego w Nowym Roku 2008. Dużo zdrowia i cierpliwości do trudów budowy. Duzo sił, aby... po zakończeniu budowy móc się wreszcie tym cieszyc Niech nam domki rosną i pięknieją w 2008 !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 14.01.2008 05:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 I ja także w nowym roku witam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monique_apple 17.01.2008 23:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 I my rowniez witamy w Nowym Roku, wszystkiego co najlepsze zyczymy, jakos ostatnio nie bywalismy tu, ale sie poprawimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 24.01.2008 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 A tu boga cisza, nic sie nie dzieje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monique_apple 25.01.2008 16:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 u Ciebie za to calkiem wiele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jedrek-Jedrek 29.01.2008 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Szanowna grupo budująca w gm. Czosnów Poszukuję namiary na sprawdzonego kierownika Budowy może macie kogoś kogo można z czystym sumieniem polecić serdecznie dziękuję za namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 25.02.2008 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Ja mogę swojego polecić. Lecz jest on z Mińska Mazowieckiego ale mobilny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patty 26.02.2008 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Witam sąsiadów z Sowiej Woli Mój dom (nieco zmodyfikowana wierzba II z horyzontu) buduje się w Augustówku, w zasadzie to już się wybudował i lada dzien bedziemy go zamykac Jesli chodzi o kierownika budowy, to moge z czystym sumieniem polecic swojego. Jest bardzo wymagajacy, restrykcyjny i dokladny, czasami az za bardzo Niestety nie jest tani - za kierownikowanie (kilkanascie wizyt na budowie) bierze 3 tys. Ja natomiast poszukuje hydraulika i tynkarzy do tynkow tradycyjnych i wylewek - moze macie jakies namiary na sprawdzonych ludzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ambroma 27.02.2008 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Witaj Patty, my jesteśmy młodą grupą, jeszcze nie doszliśmy do etapu hydraulików i wylewek Mam namiar na miejscowego hydraulika, który robił u nas rozprowadzenie rur pod chudziakiem, ale wydaje mi się że jest dość drogi i strasznie obłożony robotą. Ale jak chcesz mogę dać telefon. Ekipy do wylewek też będę szukać Może wspólnie będziemy się wspierać? A może masz godnego polecenia kominkarza? Potrzebuję fachowej porady w tej materii. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 27.02.2008 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Witam wszystkich Chciałam się pochwalić, że mam już dach gotowy Długo to trwało, ale jak cieszy Młoda grupa, ale już się szykuje aby dojrzeć w tym roku W sprawie kontaktów z fachowcami to mam namiary na tynkarza, który pracował u mojego kolegi. Kolega poleca, ale ja go nie biorę, bo stryj wrócił do zdrowia i podejmie się tej pracy. Szkoda, że nie mógł pracować w ubiegłym roku, bo pewnie już mieszkałabym u siebie Hydraulik który zaczyna u nas w tym tygodniu jest miejscowy i robił instalacje u naszych znajomych, ceny średnie. Znajomi polecają, ale ja będę mogła coś powiedzić jak zobaczę efekty u siebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patty 28.02.2008 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Ekipy do wylewek też będę szukać Może wspólnie będziemy się wspierać? A może masz godnego polecenia kominkarza? Potrzebuję fachowej porady w tej materii. Pozdr. Mam namiar na bardzo dobrego fachowca od tynków tradycyjnych i wylewek, ale najwczesniejszy termin u niego to czerwiec/lipiec Bierze za tynki tradycyjne 32-35 zł/m2 z materialami (lacznie z piaskiem kwarcowym). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patty 28.02.2008 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Witam wszystkich Chciałam się pochwalić, że mam już dach gotowy Długo to trwało, ale jak cieszy gratulacje !!! wiem jak to cieszy, u mnie daszek juz prawie odachowkowany - teraz czekamy na zamkniecie stanu surowego zeby wstawic okna polaciowe W sprawie kontaktów z fachowcami to mam namiary na tynkarza, który pracował u mojego kolegi. Kolega poleca, ale ja go nie biorę, bo stryj wrócił do zdrowia i podejmie się tej pracy. . w takim razie poprosze o ten namiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 28.02.2008 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Ależ nam się grupa rozpisała Aż miło. U mnie zaczynam kolejny etap. czyli pokrycie właściwe dachu, okna, instalacja, tynki itd, itp. Jak tylko spacyfikuje bank Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ambroma 28.02.2008 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Ekipy do wylewek też będę szukać Może wspólnie będziemy się wspierać? A może masz godnego polecenia kominkarza? Potrzebuję fachowej porady w tej materii. Pozdr. Mam namiar na bardzo dobrego fachowca od tynków tradycyjnych i wylewek, ale najwczesniejszy termin u niego to czerwiec/lipiec Bierze za tynki tradycyjne 32-35 zł/m2 z materialami (lacznie z piaskiem kwarcowym). To ja bardzo poprosze namiar na tynkarza i wylewkarza ( ). Na maila: [email protected] Dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 28.02.2008 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Zajrzałam tutaj i proszę adres mailowy, o który prosiłam przed chwilą w komentarzach już tu na mnie czeka Oferty okienne prześlę ci jutro bo mam wszystko w pracy, ale numer telefonu mogę teraz Dziewczyny numery telefonów też prześlę wam jutro bo zostawiłam notes w pracy :roll Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 29.02.2008 05:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 To i ja też poproszę o takie namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 29.02.2008 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Wysłałm wam namiary na fachowców, ale podkreślam, że zostali zarekomendowani przez znajomych, a wylewkarza polecił hydraulik Ja będę polecać moich chłopaków od dachu, ale to dopiero jak zrobią u mnie elewację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 29.02.2008 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Podziękował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts