patty 29.02.2008 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Wysłałm wam namiary na fachowców Dziękuję sąsiadko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 18.03.2008 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Jak tam "wiosna" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patty 19.03.2008 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 Jak tam "wiosna" ? u nas ogromne postepy mamy wstawione okna, drzwi wejsciowe, brame garazowa i zamontowany alarm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 19.03.2008 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 To gratulacje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patty 19.03.2008 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 To gratulacje... prawde mowiac ciesze sie, ze mamy to juz za soba jak worcilismy po wszystkim do domu to bylam tak zmeczona, ze niewiedzialam czy zasypiam czy umieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ambroma 19.03.2008 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 U nas ruch się zacznie, mam nadzieję, po świętch. Wchodzi ekipa do dachu. Jeszcze w tym tygodniu przywiozą dachówkę, która czekała prawie rok w hurtowni ale się doczekała. Również w tym tygodniu mamy zamiar zamówić okna. Mam nadzieję, że majster dotrzyma słowa i zrobi w końcu działówki na górze.Tak więc też coś się dzieje, a przynajmniej się planuje. Ubiegły tydzień mieliśmy spokojny, z dala od budowy, podziwialiśmy resztki śniegu w Tatrach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 25.03.2008 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 A okna to jakie? PCV czy drewno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ambroma 25.03.2008 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Zdecydowalismy ze jednak PCV, Oknoplast. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 25.03.2008 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 A na jakich profilach? I czemu właśnie oknoplast? Pytam bo właśnie jestem przy oknach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ambroma 25.03.2008 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Profil pięciokomorowy VEKA. Oknoplast dlatego, ze wg mnie to dobry i sprawdzony producent. Mamy blisko przedstawiciela handlowego, w NDM. W sobotę był pan pomierzyć otwory. Poza tym szkoda czasu na drobiazgowe analizy , znajoma przećwiczyła temat i jest zadowolona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 25.03.2008 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 JA narazie patrze za schuco. Ale nie powiedziałem ostatniego słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ambroma 31.03.2008 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 Hej Sowiowolanie, budźcie się ze snu zimowego... Wiosna już jest i czas ruszyć budowy. U mnie od soboty działa ekipa dachowa tak że wkrótce nie będzie u nas tak szaro-buro tylko czerwoniutko i ceglasto Na sobotę mam zaplanowane spotkanie z hydraulikiem. No i mam nadzieję że mój szanowny murarz w końcu postawi działówki na górze, bo obiecuje mi to od miesiąca Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 02.04.2008 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 Gratuluję otwarcia nowego sezonu budowlanego My ruszamy 7 kwietnia - przyjeżdżają okna, wełna na elewację, elektryk i tynkarz. Uff, juz mi się robi gorąco i nie mogę się doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekSw 02.04.2008 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 AAAAAAby... Jeżeli ktoś może szuka drugiego autka do domu, może dla żony... Mam do sprzedania Fiata Punto Sole rocznik 1999, przebieg 130 tys. km. Autko ma świeżo (luty) wymieniane amortyzatory przednie, łożyska w wahaczach tył, płyn hamulcowy, klocki, olej, filtry. Poza tym opony zimowe na felgach, radio. Zainteresowanym mogę przesłać fotki, bądź zapraszam do obejrzenia na żywo. Tel. kontakt. 600-524-497 Sprzedaję tylko dlatego, że kupiłem troszkę większe autko bardzo okazyjnie od znajomego - Punto było dotychczas samochodem rodzinnym. Pozdrawiam KrzysiekSw z Grupy Babickiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 03.04.2008 04:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Ja też ruszyłem z robota w tym sezonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ambroma 03.04.2008 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 To świetnie Ja ubolewam tylko, że nie mogę być na budowie, bo bardzo lubię patrzeć jak pracują A poza tym czuc w powietrzu wiosnę, słychać ptaszki, za chwilę się zazieleni I ta cisza. Oj już nie mogę się doczekać weekendu... Także ze względu na planowne spotkanie z hydraulikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 04.04.2008 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Nie ma to jak randka z fachowcem Ja mam jutro alarmowca A poza tym to będę chodzić po domu i zaznaczać miejsca na lampy i kontakty, grabić oraz siedzieć pod lipą i patrzeć na dom Jednym słowem znakomity weekend - czego i wam życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ambroma 05.04.2008 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 Witam, jesteśmy po spotkaniu z dwoma hydraulikami, pierwszy z polecenia, z doświadczeniem, drugi młody, ale chyba tez wie o co chodzi Pierwszy podał od razu koszty, drugi ma sie odezwać po niedzieli. Poczekamy, zobaczymy i mam nadzieję wybierzemy Przyjechal tez fachowiec do docieplenia scian zewnetrznych. Jutro ma podac koszty.A w ogóle to juz zamowilismy okna Będą ok.10 maja No dzieje sie i super http://images32.fotosik.pl/204/9f79724237593677med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 07.04.2008 04:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 A podeślij jeśli mozna namiary na tych ludzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ambroma 07.04.2008 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Wyślę na priva.pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts