Renka Grabow 14.05.2008 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 8 osób to ja jeszcze nie widziałam takiej ekipy!!! Pójdą jak burza!!! Moi tynkarze są jak najbardziej godni polecenia tylko nie wiem czy dyspozycyjni. Młodszemu rodzi się dziecko na dniach i już zniknął, został tylko starszy i walczy z garażem z pomocą mojego taty. Zapytam jak z ich planami, a jaki termin Cię interesuje? Moje tynki są cementowo - wapienne, wyprostowali to co nie było całkiem proste, ale tynki sa dość chropowate i zastanawiam się czy nie poeksperymentowac tu i ówdzie z gładzią oraz tynkami strukturalnymi, na razie czekam na natchnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ambroma 15.05.2008 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 Witaj Reniu, kolejnosc jest taka: w najbliższy poniedziałek okna i drzwi (jak kupimy cos doraźnego ), we wtorek obróbka glifów i zakończenie elewacji na zewnątrz. Potem chcemy położyć elektrykę, no a potem czas na tynki. Myślę że to byłoby najbliżej ok. połowy czerwca. Napisz jak możesz na priva jakie ceny mają Twoi tynkarze. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kret001 15.05.2008 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 Witam po sąsiedzku jestem z grupy kampinoskiej. Chciałbym zasięgnąć opinii na temat bloczków fundamentowych. Czy ktoś z Was brał bloczki z firmy Wasik z Orońska pod Radomiem. Jeśli tak to prosiłbym o opinię na temat ich jakości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ambroma 15.05.2008 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 Nie znam. U mnie wszędzie lany beton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ambroma 19.05.2008 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Mamy okna. Ekipa dwuosobowa, ale bardzo sprawna,poszlo szybko dzis od 8 do 13. Na prośbę Reni zdjęcie, ale nie najlepsze bo padał deszcz. Co do okien to mam trochę mieszane uczucia Może się przyzwyczaję ale na razie bez większego zachwytu http://images29.fotosik.pl/216/890eafcc27fa37fcmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 20.05.2008 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 Maju, mam nadzieję, że jutro otrzymam jakąś wiążącą informację od tynkarza, bo na razie to powiedział tylko, że ma pracę na czerwiec, więc u mnie wszystko musi dokończyć do końca miesiąca.Domek super wygląda!!! a co jest z oknami, że jesteś tak rozczarowana???? kwestia estetyki czy jakości??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 20.05.2008 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 bo na zdjęciu wyglądają bardzo dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ambroma 21.05.2008 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Co do jakości to wszystko wygląda OK, ale tak naprawdę to wyjdzie "w praniu", czyli w użytkowaniu. Mamy 7-letnią gwarancję więc chyba jest to jakieś zabezpieczenie Moje wątpliwości są natury estetycznej Bo nie wiem czy nie lepiej wyglądałaby inna opcja Wiesz pewnie jak to jest z wyborami i podejmowaniem decyzji Dziś spotykam się z elektrykiem. Dzięki za pamięć o tynkarzu, ale jak ma zajęty czerwiec to trochę kiepsko, bo ja chciałabym go właśnie w czerwcu. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ambroma 29.05.2008 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Hej Założyciele Grupy Sowio-Wolskiej Minął Wam roczek jak mieszkacie Napiszcie jak się mieszka, co nas czeka w Sowiej Plusy A może są też minusy O komarach już wiemy , a co jeszcze Wam dopieka? czego brak? Ruszcie się trochę na forum, bo za chwilę będę pisać sama z sobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gasol 01.06.2008 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 Hej Założyciele Grupy Sowio-Wolskiej Minął Wam roczek jak mieszkacie Napiszcie jak się mieszka, co nas czeka w Sowiej Plusy A może są też minusy O komarach już wiemy , a co jeszcze Wam dopieka? czego brak? Ruszcie się trochę na forum, bo za chwilę będę pisać sama z sobą Ja nadal, niestety, buduje. A mialo byc tak pieknie i szybko;-) Mozecie polecic jakiegos hydraulika z rejonu Sowiej i okolic? Potrzebny do podlaczenia szamba i doslownie podciagniecia instalacji do jednego kranu w garazu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ambroma 02.06.2008 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Mogę Ci dać namiary na hydraulika z Legionowa, bo ten którego znam z naszych okolic jest drogi i niezbyt słowny Potwierdz to przesle ci telefon na priva. A ja proszę o namiar yna tynkarzy tradycyjnych, cemnt-wapiennych I jeszcze żeby mieli blisko wolny termin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Owls Will 02.06.2008 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Rzadko sie odzywam bo może nie ma o czym Tym razem jednak musze przestrzec budujących przed betoniarnią w Czosnowie. Na ostatnim betonowaniu postanowili zarobić... otóż betonowanie wieńca wyliczyli ze zajeło pompie 3 i pół godziny z dojazdem za jedyne 1000 zł netto. niby kupuje sie beton a drugie tyle sie płaci za pompe. "no bo trzeba pompe rozstawic i umyc" co mnie to obchodzi mówiac szczerze... Jakby gość myl pompe 7 godzin to tez by mnie za to obciazyli? Dla mnie to wyludzanie kasy. Tak wiec ostrzegam. I pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 02.06.2008 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 W ubiegłym roku betoniarnia w Czosnowie bylła droższa od Krusz-budu z NDM, więc nie miałam "przjemności" kontaktów handlowych... Maju, drzwi piękne, ale mam "zagwozdkę" przez Ciebie Muszę zamawiać drzwi dość szybko, a teraz znowu nie wiem jakie Może zdzwonimy się jutro??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ambroma 03.06.2008 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Reniu, przepraszam nie chciałam robić kłopotu , to tak ze szczerego serca Oczywiście dzwoń, jestem w firmie, ale mam w południe krótkie wyjście, więc wtedy nie będę odbierać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ambroma 20.06.2008 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 Zachęcam do większej aktywności na grupie Co to nie ma o czym pisać? Grzegorz, co u Ciebie? Jak Twoje dziewczyny? Mam nadzieję, że się pochwalisz jak przyjdzie pora? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 14.07.2008 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 A więc wydobywam sie z niebytu. Rodzina mi się 6.7.2008 powiększyła o Hanie Szukam hydraulika do podłogówki i cieśli/stolarza do balkonu. Ot i tyle z ciekawostek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ambroma 14.07.2008 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 No to super Gratulacje i pozdrowienia dla małżonki Tak myślałam, że pewnie sprawy rodzinne Cię pochłoneły. Hudraulika mam ale drogi i teraz na urlopie, o stolarzu nic nie słyszałam. U nas robią tynki. jak będziesz chciał cementowo-wapienne to juz ich umawiaj. Ekipa miód-malina Polecam. Do zobaczenia w Sowiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 14.07.2008 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 No tak, faktycznie pochłoneły...Właśnie zawiozłem żone z Hanią do szpitala na naświetlanie żółtaczkowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 16.07.2008 04:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 To napisz mi na PW po ile ta ekipa od tynków sobie winszuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liseczek 16.07.2008 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 Witam Jestem całkowicie nowy na forum więc i pytanie jak od nowicjusza;)Zamierzam kupić projekt domu APIS 3. Widzę że projekt jest w miarę popularny. Chciałbym również zobaczyć wykonany projekt na włsne oczy. Jak rónież podyskutować z budowniczymi. Czy jest w grupie ktoś kto powyższy projekt buduje lub zbudował?Proszę o kontakt Liseczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts