alamakota 15.01.2007 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Myślę iż teren gminy Czosnów można by grupą objąć. [...] Jesli tak to sie klaniam obecnie surowy/zamkniety w Lomnie. intensywnie uzywam funkcji 'szukaj' do namierzenia cen i ewentualnych wykonawcow dalszych etapow budowy. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 15.01.2007 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Kłaniam się i ja. Niech się rozszerza grupa. Jak znalazł będzie z kim się spotkać niebawem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 15.01.2007 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 (...) jutro składamy w Gminie wszystkie potrzebne papiery aby uaktualnić posiadane pozwolenia. A czemu aktualizujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monique_apple 15.01.2007 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Myślę iż teren gminy Czosnów można by grupą objąć. [...] Jesli tak to sie klaniam obecnie surowy/zamkniety w Lomnie. intensywnie uzywam funkcji 'szukaj' do namierzenia cen i ewentualnych wykonawcow dalszych etapow budowy. pozdro witamy nowego grupowicza mozemy polecic z naszej strony tynkarzy zewn i wewn, elektryka, wylewki podlogowe, hydraulika i piece, specow od: kostki brukowej, plotu betonowego, bramy, gipsiarzy, wykonczenia wnetrz, pozdro, jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alamakota 16.01.2007 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 mozemy polecic z naszej strony tynkarzy zewn i wewn, elektryka, wylewki podlogowe, hydraulika i piece, specow od: kostki brukowej, plotu betonowego, bramy, gipsiarzy, wykonczenia wnetrz, super. elektryka juz prawie mam, ale i tak chetnie sie dowiem jakie sa ceny na naszym lokalnym rynku. poza tym potrzebne mi sa namiary na tynkarzy, wylewkarzy, gipsiarzy i hydraulikow. mile widziani ludzie majacy przy okazji cokolwiek wspolnego z murarka. mam do przerobienia lazienke a murarz do takiej 'pierdolki' nie bardzo sie chce fatygowac (cena). juz 'za chwile' bede chcial sobie podlaczyc jakas wode. i jesli bita studnia (ceny studniarzy wanded) wyjdzie niewiele taniej od wodociagu to bede podpinal to ostatnie. a'propos kopania dolkow. orientujecie sie jaki jest koszt wkopania 1mb rury do wodociagu? mialbym do wykopania okolo 100 m. :/ za reszte profesji na razie dziekuje. nie wiem jak bede stal z kasa po tych podstawowych pracach. ceny teraz rosna kosmicznie... uff, tyle mi przyszlo do glowy w trakcie porannej kawy pozdrowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ambroma 16.01.2007 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 (...) jutro składamy w Gminie wszystkie potrzebne papiery aby uaktualnić posiadane pozwolenia. A czemu aktualizujecie? Kupiliśmy działkę z projektem i pozwoleniem na budowę. Ponieważ wszystkie papiery są jeszcze na poprzedniego właściciela musimy uaktualnić, czyli przepisać na nas. A potem jak tylko zrobi się cieplej (tylko kiedy bo jeszcze przed nami zima ) ruszamy (jak znajdziemy ekipę ) Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ambroma 19.01.2007 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Jak przeżyliście wichurę ?? Mam nadzieję, że nic nikomu nie porwało Wyobrażam sobie co przeżywali ci, którzy są w trakcie budowy i nie mogli być na miejscu. Monika, u Was wszystko OK? ------------------------------ Niestety, nie przyjęli nam w Gminie papierów. Musimy dołączyć oświadczenie poprzedniego właściciela, że przekazał nam projekt, bo nie ma nic na ten temat w akcie notarialnym. Czekamy na dosłanie pocztą, ponieważ gość mieszka już zagranicą. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alamakota 19.01.2007 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Jak przeżyliście wichurę ?? Mam nadzieję, że nic nikomu nie porwało U mnie straty praktycznie zadne. Zrobilo sie tylko troche balaganu na dzialce. Sasiad (chyba) w ostatniej chwili skonczyl kryc dach blachodachowka. Konczyl wlasnie ta strona od ktorej wialo ... Kilka dni temu rozmawialismy o wykonawcach godnych polecenia. Moglibyscie mi podeslac namiary na nich? Byloby super gdyby od razu z cenami, choc rozumiem, ze jest to tez kwestia indywidualnych negocjacji. Trzymajcie sie bezwietrznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ambroma 29.01.2007 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 Apeluje o większą aktywność grupy bo spadamy na trzecią stronę Swoją drogą to zima nas trochę przycisnęła i przez to jakoś tak niemrawo jest. Może wszystko zostawić i pojechać na narty? pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 16.02.2007 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 Tym razem ja podciągne z trzeciej strony A u nas po niedzieli składamy papiery do pozwolenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gasol 19.02.2007 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 Tym razem ja podciągne z trzeciej strony A u nas po niedzieli składamy papiery do pozwolenia. Super! Tez juz tak chce! Przy okazji, to ile czekales na 'wylaczenie gruntow z produkcji rolnej'? Oczywiscie, o ile musiales czekac. W Starostwie powiedzieli, ze trzeba czekac miesiac! Myslisz, ze daloby rade sprawe przyspieszyc? Pzdr.! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 19.02.2007 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 Co do wyłaczenia to nie pamietam. Ale przy okazji składania różnych innych paierów złożyliśmy i ten. Przyszedł - kiedyś tam Nie czekaliśmy na to jakoś specjalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gasol 21.02.2007 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Starostwo mnie zaskoczylo! I to bardzo pozytywnie! W ciagu tygodnia 'wylaczenie' bylo gotowe. Brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 21.02.2007 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Tak, tak...Starostwo Nowodworskie i gmina Czosnów są całkiem proobywatelskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ambroma 22.02.2007 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Tym razem ja podciągne z trzeciej strony A u nas po niedzieli składamy papiery do pozwolenia. No to widać, że zaczyna się jakiś kolejny etap Gratulacje A co z ekipą? Masz już coś umówione? Kiedy chcesz zaczynać? Ja próbowałam szukać na forum, ale na razie nic sensownego nie znalazłam. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 25.02.2007 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2007 Z ekipą to dopiero zaczynam. Bez (jeszcze) konkretów. A zaczynamy jak szybko się da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 26.02.2007 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Właśnie odebrałem projekt...Miła rzecz. Taki bilet w długą, nieznaną droge., Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 27.02.2007 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Witam, Z przyjemnością dopisuję się do grupy sowiowolskiej. Będziemy budować dom w Kazuniu Bielany, mam nadzieję, że zaczniemy na przełomie marca i kwietnia. Pozdrawiam wszystkich przyszłych sasiadów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ambroma 27.02.2007 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Witam, Z przyjemnością dopisuję się do grupy sowiowolskiej. Będziemy budować dom w Kazuniu Bielany, mam nadzieję, że zaczniemy na przełomie marca i kwietnia. Pozdrawiam wszystkich przyszłych sasiadów Witaj, Miło Cię powitać i cieszymy się, że grupa się powiększa. Ja też mam zamiar zacząć budowę w tym roku, ale termin jeszcze nieznany Mam nadzieję że uda się w maju Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 27.02.2007 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Ja też mam zamiar zacząć budowę w tym roku, ale termin jeszcze nieznany Mam nadzieję że uda się w maju Pozdrawiam Szczególnie że będąc dzisiaj "u siebie" widziałem że w Folwarcznej budowa wodociągu idzie całkiem sprawnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts