Waldon 08.11.2006 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Jak malować farbą lateksową żeby było zupełnie gładko i jakich użyć narzędzi. Sam walczę z Beckersem i wałkiem Anza Antex i Mocher, za każdym razem wychodzi mi faktura (skurka pomarańczy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pupu 15.11.2006 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 ja malowałem farba lateksową kupioną w Francji i tam mam doświadczenia z tymi farbami. Malowałem wałkiem i zaraz po wałku przeciągałem pędzlem płaskim ok12 cm. Ale trzeba bardzo dobrze przygotować podłoże!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sp5es 16.11.2006 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 Wałek z b krótkim włosem, farbę rozcieńczyć ciut więcej wodą niż przewiduje instrukcja, będzie lepiej płynąć na ścianie, ale by nie skapywała lub ściekała, , i intensywnie "męczyć", tzn robić 2 x więcej ruchów, niż wystarczy do równego pokrycia podłoża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lutek34 17.11.2006 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Jak malować farbą lateksową żeby było zupełnie gładko i jakich użyć narzędzi. Sam walczę z Beckersem i wałkiem Anza Antex i Mocher, za każdym razem wychodzi mi faktura (skurka pomarańczy) Polecam farby Benjamin moore i dobry wałek z krótkim włosem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts