Bard13 08.11.2006 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Pewnie chcą zakazać stosowania prezerwatyw, bo im lekarze non stop zalecają ich stosowanie. Żeby się, kretyni, nie rozmnażali. Ciągle rozbijają jakieś układy, teraz im pewnie tylko słoneczny został... Lepiej wygląda w TV fizyczne 100 PLN do ręki, niż odliczenie od podatku 300 PLN które się wpłaca. Żadnego myślenia o nas, ludziach, tylko ciągle PR. Słabo się robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 08.11.2006 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 My to sie cieszmy, że sie takie pomysły ogłasza i przynajmniej o nich wiemy Wyobrażmy sobie zebranko aktywistek, które postanawiaja werbować w swe szeregi ew. zdobywqc zaufanie ludzi handlujacych prezerwatywami np. rencistka prowadząca kiosk, wnuczka sąsiadki pracująca na stacji benzynowej itp Następnie udaja się do ich miejsca pracy z cieniutką szpileczką i .....zapobiegaja zagrozeniom które dybia ze strony tych szatańskich wymysłów na zdrowe polskie rodziny...... Cichutko, bez hałasu.... ps. Swoją droga to mnie juz coraz mniej dziwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.11.2006 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Miałam 24 lata - byłam w ciąży z drugim synem. Przyszedł ksiądz po kolendzie ( nie zapraszałam, zle to był dzień przeprowadzki i myślałam, że to mój mąż z kolejnym kartonem) Było miło - do czasu.Do czasu gdy zaczął na mnie sie wytrząsać, że w TYM wieku i DOPIERO drugie dziecko.To była ostatnia wizyta duszpasterska w moim domu. Uważam, że rząd ma rządzić a zajmować się moją d.upą - jak i równiez kościół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 08.11.2006 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Nefer, a co powiesz na analogiczna przygodę mojej kolezanki. Pare lat temu, miała ona 26 latek, przchodzi ksiądz po koledzie, zagląda w papiórki i mówi:Ooo.. następna stara panna na tej ulicy! i promienny usmiech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Śliwiok 08.11.2006 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Nie martwcie sie słuszałam, że jak się mocno zacisnie zęby to mozna uzyć opakowania po batoniku, tylko trzeba najpierw ostrożnie go rozpakować... Po batoniku - to trochę za małe. To musiałby być BATON ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 08.11.2006 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Grzeski sa od standardowych do XXL wersji .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 08.11.2006 15:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Grzeski sa od standardowych do XXL wersji .. Ciiiiiiiiiiiiiiiiii bo Grześków też zakażą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 08.11.2006 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Grzeski sa od standardowych do XXL wersji .. Ciiiiiiiiiiiiiiiiii bo Grześków też zakażą To Prince Polo zostaną One też w rozmiarze XXL występują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 08.11.2006 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Kwestia aborcji jest moim zdaniem najtrudniejszym problemem moralnym regulowanym prawnie Dla mnie to morderstwo i tyle.....nieważne na jakim etapie ciąży. Potrafię jednak zrozumieć kobiety zgwałcone, takie których życie jest zagrożone, czy noszące bardzo kalekie dziecko Odnośnie szkodliwości prezerwatyw, to dawno nie czytałam większego debilizmu :roll: Zeszlo na aborcje , a wlasciwie mialo byc o antykoncepcji i niezaprzeczalnym i niepodwazalnym prawie kazdej kobiety i kazdego mezczyzny do tego "dobra" Jak rowniez o tym - to juz z mojej strony - ze niektorzy ludzie histerycznie i obsesyjnie zajmujacy sie zyciem seksualnym innych , oraz ich checia posiadania/nie posiadania dzieci , powinni ruszyc cztery litery z rownym zaangazowaniem wlaczyc sie w opieke , ochrone i pomoc dzieciom juz spłodzonym i bedacym na tym pieknym swiecie To mnie najb wkurza- bo gledzic i bic piane jest latwo ale zrobic cos zeby pomoc istniejacym, czujacym (i czesto cierpiacym ) dzieciom - no... to juz niekoniecznie I tyle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 08.11.2006 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 A juz nabardziej mnie cholera strzela ze o moich jajnikach, mojej macicy i mojej checi posiadania dzieci ma sie wypowiadac "wladza" czyli w 99% - stary zdewocialy facet (lub baba) - ktory ostatni raz bzykal sie w latach 40-stych ja nikomu nie zakazuje posiadania potomstwa, i nie zmuszam do uzywania gumek, pigulek czy spiralek i bardzo bym chciala zeby sie niektorzy "z gory" odchromolili z kolei od mojego wyboru nie posiadania (chwilowo) dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goni_Mnie_Peleton 08.11.2006 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Pomijajac temat , kurcze to prosze mi powiedziec, kto wybral tych ludzi? Wszyscy narzekaja, psiocza, ale ktos ich wybral. Nie chce mi sie wierzyc, ze moherowe berety sa az tak liczne... Zadziwiajace i przykre (mniej wiecej jak w przypadku Tyminskiego i jego dawnego wyniku w wyborach...) Mufka... NIE WIEM KTO ja nie [moi znajomi tez nie] nie wiem moze ci co na nich sa jakos bj zdyscyplinowani i poszli wszystcy wybierac a ci "inni" olali , nie wiem WYBRALI ICH CI CO NIE POSZLI DO WYBORÓW!!!!!!!! Ruszcie dupy do wyborow , a potem bedziecie mogli sie oburzac na glupote politykow. Zaloze sie , ze duza czesc wypowiadajacych sie tutaj nie glosowala w ostatnich wyborach. Dobrze by wiec bylo jakby teraz siedzieli cicho!!!! PS Jestem przeciw aborcji , karze smierci , eutanazji , ale nie przeciw antykoncepcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 08.11.2006 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 ocene moralna tego czynu pozostawiłabym tym, których to dotyczy. Bardzo łatwo jest potępiać trzymając pupkę w fotelu i wymanicurowane paluszki na klawiaturze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 08.11.2006 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Pomijajac temat , kurcze to prosze mi powiedziec, kto wybral tych ludzi? Wszyscy narzekaja, psiocza, ale ktos ich wybral. Nie chce mi sie wierzyc, ze moherowe berety sa az tak liczne... Zadziwiajace i przykre (mniej wiecej jak w przypadku Tyminskiego i jego dawnego wyniku w wyborach...) Mufka... NIE WIEM KTO ja nie [moi znajomi tez nie] nie wiem moze ci co na nich sa jakos bj zdyscyplinowani i poszli wszystcy wybierac a ci "inni" olali , nie wiem WYBRALI ICH CI CO NIE POSZLI DO WYBORÓW!!!!!!!! Ruszcie dupy do wyborow , a potem bedziecie mogli sie oburzac na glupote politykow. Zaloze sie , ze duza czesc wypowiadajacych sie tutaj nie glosowala w ostatnich wyborach. Dobrze by wiec bylo jakby teraz siedzieli cicho!!!! PS Jestem przeciw aborcji , karze smierci , eutanazji , ale nie przeciw antykoncepcji. ja akurat glosowalam niestety nie na ludzi ktorych uznaje za odpowiednich kandydatow glosowanie bylo raczej na "nie" dla jeszcze - moim zdaniem - gorszych to smutne z drugiej strony - jesli ktos faktycznie nie miał na kogo?! - jesli kazda z dostepnych opcji go mierzila i napawala obrzydzeniem - jesli nie znalazl absolutnie zadnego punktu zaczepiania ktory pozwolilby mu (tak jak mi) zaglosowac na "mniejsze zlo" to.... co mial zrobic? prawem demokratycznego panstwa jest tez to ...ze nie ma obowiazku glosowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 08.11.2006 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Ruszcie dupy do wyborow , a potem bedziecie mogli sie oburzac na glupote politykow. Wolałabym, żebyś mnie nie obrażał. Od ukończenia 18 lat nie opuściłam żadnych wyborów, więc sie odczep dobrze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goni_Mnie_Peleton 08.11.2006 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Ruszcie dupy do wyborow , a potem bedziecie mogli sie oburzac na glupote politykow. Wolałabym, żebyś mnie nie obrażał. Od ukończenia 18 lat nie opuściłam żadnych wyborów, więc sie odczep dobrze ? Ja takze nie opuscilem zadnych wyborow ( z wyjatkiem samorzadowych jak przebywalem zagranica) Nie rozumiem dlaczego sie obrazasz. Te slowa byly skierowane do tych leni smierdzacych , ktorym sie w dniu wyborow glosowac nie chce , a potem maja czelnosc narzekac jak im zle i jak ich politycy wpieniaja. Zielonooka - Glosowanie to nie obowiazek prawny , ale obywatelski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 08.11.2006 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Nie wiem co miałes na myśli ale poleciałes równo powszystkich narzekających na obecną ekipę a więc i po mnie. Więc na przyszłość waż Waćpan słowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baba na budowie 08.11.2006 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Ja też głosowałam I od wyborów robię taaakie oczy i obawiam się, ze mi to zostanie. I gdzie ja meżulka znajde i urodze 10 dziecków?? Tak poważnie to strasznie mnie denerwuje ograniczanie wolności wyboru. Jeśli ktoś chce sobie stosować naturalne metody planowania rodziny to niech je stosuje i chwała mu. Ale jeśli inni mają odmienną wizję swojego życia to czemu ich traktować jako kogoś gorszego, głupszego itp. Przeraża mnie też szafowanie moim zyciem. Czemu moje życie czy zdrowie jest gorsze ? I czemu o tym ma decydować jakiś obcy facet a nie ja osobiście (i mażonek) ? Czy mimo powaznego zagrożenie życia/zdrowia chcemy zaryzykować i dziecko urodzić? Powołują się na wiarę, Boga, a on dał ludziom wolną wolę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 08.11.2006 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 najfajniejsze jest to że p. Sobecka z p. Piłką wymyślają bzudury o których pamiętają jak przez mgłę (z lat 40tych - świetny tekst Zielona) a przyklaskuja mu podbne umysłowo i wiekowo słychaczki wiadomego radyja ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goni_Mnie_Peleton 08.11.2006 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Nie wiem co miałes na myśli ale poleciałes równo powszystkich narzekających na obecną ekipę a więc i po mnie. Więc na przyszłość waż Waćpan słowa. Zapewniam Cie , ze slowa waze i nie rzucam obelg na oslep. Dla tych co maja sklonnosc do obrazania sie zanim pomysla wyjasniam: moje "mocne" slowa nie dotyczyly tych co do wyborow chodza ( i teraz narzekaja lub nie ) , nie dotyczyly tez tych , ktorzy nie glosowali a teraz siedza cicho i nie narzekaja ( byc moze zalujac swego wyborczego lenistwa) Logika wskazuje , ze dotyczyly one tych co nie glosowali a teraz biadola ( a jest to liczna grupa niestety). Moim zdaniem tacy "ekstremisci" istnieja w kazdym spoleczenstwie. Bogu dziekujcie ze nasi sa "moherowi" , sa tacy co zamiast proponowania zakazu gumek nawoluja do mordow. Jest ich nie wiecej niz 5-10% w spoleczenstwie , jednak jak ktos slusznie zauwazyl zazwyczaj chce im sie chodzic do wyborow. Jesli zas normalnym obywatelom "dupy ruszyc sie nie chce" to mamy taki paradoks wyborczy ze ekstremisci dochodza do wladzy. Pozdrawiam. PS A Ciebie JoShi przepraszam jesli moje slowa mimo wyjasnien wciaz uwazasz za obrazliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 08.11.2006 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Ja na ten przykład nie byłem na wyborach I to nie z lenistwa Dopóki tam tkwią szczury, które już z niejednego statku uciekły To nie będę brał udziału w tej farsie dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts