19501719500414 08.11.2006 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 kocie, nawet mnie nie wkurzaj, bo stracę szacunek do Ciebie musisz głosować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 08.11.2006 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Dziadek - no nie moge naprawde ...no! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 08.11.2006 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 jeżeli tak, to nie masz prawa narzekać, niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 08.11.2006 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 jeżeli tak, to nie masz prawa narzekać, niestety Oj niestety 1950 masz rację - Seluś nie głosowałeś to się nie odzywaj. Trza było iść i albo siedzieć potem cicho, albo pomstować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 08.11.2006 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 My to sie cieszmy, że sie takie pomysły ogłasza i przynajmniej o nich wiemy Wyobrażmy sobie zebranko aktywistek, które postanawiaja werbować w swe szeregi ew. zdobywqc zaufanie ludzi handlujacych prezerwatywami np. rencistka prowadząca kiosk, wnuczka sąsiadki pracująca na stacji benzynowej itp Następnie udaja się do ich miejsca pracy z cieniutką szpileczką i .....zapobiegaja zagrozeniom które dybia ze strony tych szatańskich wymysłów na zdrowe polskie rodziny...... Cichutko, bez hałasu.... ps. Swoją droga to mnie juz coraz mniej dziwi To nie taki znów miraż. Parę lat temu prasa doniosła bodaj o sprawie sądowej wytoczonej kioskarce za aktykwność na polu przekłuwania szpileczką prezerwatyw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goni_Mnie_Peleton 08.11.2006 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Selimm tak na dobra sprawe to Ci sie tylko wydaje , ze nie uczestniczyles w wyborach. Nie wrzucajac glosu do urny tez glosowales. Tylko ze na kandydata najgorszego z mozliwych. Jestes wiec wyborca najwiekszych politycznych szumowin. Wstydz sie!!!! Nie narzekaj i siedz cicho. Przynajmniej do niedzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 08.11.2006 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 a w niedzielę idź skreślać, w niedzielę wieczór przepytam Cię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 08.11.2006 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 a w niedzielę idź skreślać, a co jest ?? kumulacja jakaś ?? ja na ten przykład mogę w Lublinie wybrać sobie pania Sierakowską na prezydenta miasta ,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 08.11.2006 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 możesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goni_Mnie_Peleton 08.11.2006 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 a w niedzielę idź skreślać, w niedzielę wieczór przepytam Cię A od poniedzialku bedziemy sobie mogli z czystym sumieniem ponarzekac razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 08.11.2006 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 tak właśnie, no chyba, że się sprężymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 08.11.2006 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Nie wstydzie sie Narzekam - bo to nasza cecha narodowa Miałem glosować na P.O. -Ale jak widziałem Ten uśmiech J.M.R to spasowałem ja taka a-spoleczna jednostka jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 08.11.2006 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Ten uśmiech J.M.R to spasowałem Z dwojga złego to wolę ten uśmiech niż dwupak o chytrym spojrzeniu i tajemniczym niby-uśmiechu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 08.11.2006 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Ten uśmiech J.M.R to spasowałem Z dwojga złego to wolę ten uśmiech niż dwupak o chytrym spojrzeniu i tajemniczym niby-uśmiechu... Joshi - wyjątkowo tutaj sie z Tobą zgadzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babajaga 08.11.2006 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Ano , historia kołem się toczy.Niedawno Polacy wozili prezerwatywy do Bułgarii czy Rumunii ,a niedługo będziemy prosić , żeby się zrewanzowali . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 08.11.2006 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Z dwojga złego to wolę ten uśmiech niż dwupak o chytrym spojrzeniu i tajemniczym niby-uśmiechu... dobre pozwolisz JoShi ze bede uzywac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 08.11.2006 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 pozwolisz JoShi ze bede uzywac Do woli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goni_Mnie_Peleton 08.11.2006 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Nie wstydzie sie Narzekam - bo to nasza cecha narodowa Miałem glosować na P.O. -Ale jak widziałem Ten uśmiech J.M.R to spasowałem ja taka a-spoleczna jednostka jestem No to teraz mozesz sobie ogladac chamski rechot Leppera , aspoleczna jednostko. PS Z usmiechow przedstawicieli PO ,najbardziej mnie drazni usmiech obecnej kandydatki na prezydenta stolicy. Ale i tak bym na nia glosowal ( raz juz zreszta glosowalem) , w koncu polityka to nie tylko kabaret. Na J.M.R. mialem zaszczyt oddac glos i jestem z tego dumny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 08.11.2006 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 To nie taki znów miraż. Parę lat temu prasa doniosła bodaj o sprawie sądowej wytoczonej kioskarce za aktykwność na polu przekłuwania szpileczką prezerwatyw. . eee...przepraszam...miales kiedys w reku prezertwtywe? one sa pakowane prozniowo - i kazde przeklucie szpileczka czy inne uszkodzenie jest widoczne po opakowaniu - no chyba ze drzewiej (zanim ja sie z "gumkami" zaprzyjaznilam) bylo inaczej i pakowali je tez inaczej - to odszczekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 08.11.2006 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 rechot Leppera ja go nie słucham a-społeczny w koncu jestem co nie czytałeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts